Predsednik AV ispratio fudbalere na Euro u hrvatski avion...i fotkao se u istom...

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
31.696
...

Ne znam kako sad prigovaraju Predsednik i jos neki iz vlasti FSS-u, povodom koristenja hrvatskog aviona..., kad je sam Predsednik licno ispratio fudbalere usavsi upravo i marketinski se fotkajuci s njima u tom istom hrvatskom avionu...

Evo

11.06.2024.

"MOMCI, HOĆU DA ZNATE OVO... " Predsednik Aleksandar Vučić u avionu održao govor fudbalerima Srbije pred EURO 2024! (VIDEO)​

https://www.google.com/amp/s/www.no...udbalu-aerodrom-beograd-nikola-tesla-euro-202

+

Vučić u avionu sa "orlovima" pred polazak na Euro (FOTO)​

https://direktno.rs/sport/fudbal/532453/aleksandar-vucic-avion-orlovi-evropsko-prvenstvo.html
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić došao je u avion kako bi poželeo srećan put reprezentativcima Srbije, neposredno pred njihov let u Nemačku.

90500_3904629-aleksandar-vucic-ls_f.jpg

A onda...
Pošto fudbaleri "pokisnuše" na Euru.

Odjednom naslovi:

KOLIKO JE KOŠTAO LET FUDBALERA HRVATSKIM AVIONOM? Prvi se vratili iz Nemačke, a plaćena velika suma​

https://www.google.com/amp/s/mondo....vion-kojim-su-fudbaleri-isli-na-euro2024.html

Kako je tako zakazao i obrukao se protokol Predsednika i on licno ?! :rtfm::rtfm::rtfm:

Odgovori nam na ovo pitanje @Jugoslav Čvarak -u baš ti ?! :ceka::kafa:

Drži šatro motivacioni govor u hrvatskom avionu...:fdlan::fdlan::fdlan:
Kakva nacionalna BLAMČINA...🤣🤣🤣

Jos tad sam rekao da ce izmalerisati...i izmalerisao je...:ceka:

...

Pošto fudbaleri "pokisnuše" na Euru.

Odjednom naslovi:
i tebi je to smesno?
vidis, meni nije, ali da ti objasnim nesto:
dok je vama zabavno, i pravite show, vucicu raste popularnost, jer oni malo tupaviji vide da se nesto desava, smeh, veselje i vuciceva slika sa sportskim asovima itd, i posle odu i glasaju za njega, kazu da doprinosi vedrom duhu, veselju, opusta, pravi aca srbin ... e, a to ste krivi vi koji pravite humor od svega; tako je i onaj ivan ivanovic anestezirao narod, ali samo se vi sprdajte, vucic ce da vlada dozivotno, zahvaljuci upravo vama.

u, kako si me iznervirao - pa vucic ne mora ni da placa botovanje, i negativna reklama je reklama, kao ova tvoja humoristicka

i tebi je to smesno?
vidis, meni nije, ali da ti objasnim nesto:
dok je vama zabavno, i pravite show, vucicu raste popularnost, jer oni malo tupaviji vide da se nesto desava, smeh, veselje i vuciceva slika sa sportskim asovima itd, i posle odu i glasaju za njega, kazu da doprinosi vedrom duhu, veselju, opusta, pravi aca srbin ... e, a to ste krivi vi koji pravite humor od svega; tako je i onaj ivan ivanovic anestezirao narod, ali samo se vi sprdajte, vucic ce da vlada dozivotno, zahvaljuci upravo vama.

u, kako si me iznervirao - pa vucic ne mora ni da placa botovanje, i negativna reklama je reklama, kao ova tvoja humoristicka
Ne nerviraj se.

@Grom_sa_neba! je stara udbaščina popit mene, tu se pred vama tobože prepiremo, a zapravo ja -U-staša Čanak, on četnik Šešelj, zajedno tamanimo pečene prasiće i janjce.

Oooooooooooo...

🥰

Back