Predsednički izbori 2022 - za koga biste glasali?

Za koga biste glasali?

• Aleksandar Vučić (SNS-SPS-JS-ZS-SRS-PS-PUPS-SNP-SPO-PSS-SVM-SDPS)

glasova: 44 25,7%
  • Miloš Jovanović (NADA koalicija)

glasova: 28 16,4%
  • Boško Obradović (Dveri-POKS)

glasova: 17 9,9%
  • Zdravko Ponoš (SSP-NS-DS-PSG-PZP-PSS-GP-PS-NPSKMO-DZVM-VMDK-SMS-VS)

glasova: 42 24,6%
  • Branka Stamenković (Suverenisti DJB-ZS-ŽZS)

glasova: 10 5,8%
  • Biljana Stojković (Moramo NDMBGD-OGPA-EU-SSS)

glasova: 6 3,5%
  • Milica Đurđević Stamenkovski (Zavetnici)

glasova: 7 4,1%
  • Miša Vacić (Srpska desnica)

glasova: 3 1,8%
  • Bojkot

glasova: 14 8,2%

• Ukupno glasova
    171
Zabagovao si kolega, Milica te ocarala.
To su istrazivanja dva dobra druga Vucica i Djilasa zbog kojih nije bilo nijedne anekte u javnosti do pred same izbore. To je razlog zasto Milicu napada informer i nova s tj. Djilas i Vucic.
Jednostavno receno,

20080821-naslovna-jpg.1101210

Sada Vucic ocajnicki pokusava da spasi Djilasa pa mu salje Misu Vacica da ga napada reatrdirano.

Не знам где си ти био, ја сам 2000 - 2012 био члан бирачког одбора, није могло ни да је неко хтео да буде намештања.
Свако у сваког сумња и све се контролише.
2017 sam bio clan i to u vrhu ,nisam bio predsednik nego treci covek.
I secam se da sam se nesto pobunio ,mogao sam da im oborim glasanje na tom mestu .
To sam ucinio uslugu jednom mojem prijatelju ,zamolio me,,,inace nikad vise u zivotu ,naravno protiv sns uvek.

Не знам где си ти био, ја сам 2000 - 2012 био члан бирачког одбора, није могло ни да је неко хтео да буде намештања.
Свако у сваког сумња и све се контролише.
Ovo nije tacno osim ako si tetka pa samo toroces sa zenama I nista te ne interesuje na biralistu.
Upravo je suprotno.
Jedne godine sam obisao u bg 4 biralista I na svima je trebalo sa se ponisti glasanje.
Neverovatno.
Drugi put sam se pozicionirao na jednom zvanicno , I tada I sledeci put je trebalo da se ponisti glasanje za glupih 12 glasova koje je neko ubacio u kutiju od clanova komisije na biralistu.
Neverovatno.
3 zene ispred kutije nisu nista videle ni primetile.
Od svih kontrolora samo sam ja primetio 0 glasaca 12 glasova.
Svi mole da potpisem zapisnik , svi.
A kako je u selima ne smem ni da pomislim.

Ovo nije tacno osim ako si tetka pa samo toroces sa zenama I nista te ne interesuje na biralistu.
Upravo je suprotno.
Ради се о следећем:
Када на једном месту имаш - демократе, радикале, ДСС и остале, свако сваког контролише. И нема шансе да нешто није у реду. Никада и нигде на бирачким местима где сам био као члан бирачког одбора није било вишка листића или неких таквих неправилности.
Стога, листићи су избројани правилно и нема и не може да буде махинација, с обзиром да је на бирачким местима било одприлике у току дана осморо људи, а приликом бројања 16 људи (стални састав + проширени састав, рачунајући заменике).
Једном смо се заглавили до пола ноћи јер се број употребљених листића није слагао са бројем гласалих. Неко је заборавио да обележи једног гласача, то смо установили касније.
Дакле - листићи се броје ујутру пре почетка гласања.
Броје се и на крају увече.
И сортира се, важећи, неважећи, неупотребљени. И број мора да се слаже, тј. не сме да буде вишка листића.
Погледај резултате са референдума, тачно се види на којим бирачким местима опозиција није имала никог у бирачком одбору. Тамо је излазност "пакована" до 90%, а знамо да није било тако.
Стога, где год је било опозиције, није могло да се краде и муља, а биће још више контролора у недељу. Поготово неће бити муљарења са косовско-метохијским гласовима јер ће они неће гласати на Косову и метохији, па неће излазност бити 90% и тако то.

Ovo je strašno ! 90tih smo imali često štandove i , sem pijanih dobacivanja, nije bilo problema. Po ulicama i pijaci delili materijal , izlazili na ulice. Ovo sada je dno dna. Zatrovao je mlade ljude, to je za tešku robiju.
Не брини, и ово ће проћи.

Poslednja izmena:

Ovo je strašno ! 90tih smo imali često štandove i , sem pijanih dobacivanja, nije bilo problema. Po ulicama i pijaci delili materijal , izlazili na ulice. Ovo sada je dno dna. Zatrovao je mlade ljude, to je za tešku robiju.
meni je ovo ocekivano od strane zutih.

imaju jos sedam dana da divljaju, posle ce da budu kao popisani

ovi mladi sto se brane od pijanih zutih nasilnika, nekako ih razumem, nisu navikli na budale. to je zuta demokratija, da mogu sve da maltretiraju a njih niko.

postavljac je cro i razumljivo je sto uziva

meni je ovo ocekivano od strane zutih.

imaju jos sedam dana da divljaju, posle ce da budu kao popisani

ovi mladi sto se brane od pijanih zutih nasilnika, nekako ih razumem, nisu navikli na budale. to je zuta demokratija, da mogu sve da maltretiraju a njih niko.

postavljac je cro i razumljivo je sto uziva
:fdlan:
tebi lakše uterati u dupe nego u glavu izgleda
Imaš IQ kao baštanska veverica ili kišna glista
Nemem dodirnih tačaka sa Hrvatima ( Možda sa ponekim hrvaticama :mrgreen: )
Jednom sam ti objasnio odakle sam i gde živim i šta radim
Ali kao što kažem to tvoj zakržljali mozak nemože da konstatuje
Mogu podneti tvoje baljezgarije i zatucanost , rad sa ljudima nije mi stran , Dapače :ztongue:
Ali da me nazivaš hrvatom to doživljavam kao uvredu !

Mulja se na izbornim mestima samo tako , ali I u izbornim komisijama , tj zbirnim mestima.
Ono sto sam ja video iz 4 razlicita izbora I vise izbornih mesta je da ama bas nijedno mesto nije regularno.
Jeste ako pitas bakice, tetke I neke koji nemaju pojma sta je nadzor.
I sad to je mojih 7,8 birackih mesta , 8:0....
Sokantno je
Sto bakice I naivci ne primecuju ispred nose
Sto posle svi , pozicija I opozicija moli da se predje preko toga jer lokalni kontrolori uzmu ili pare ili da budu dobri sa pozicijom naredne 4 god.
I sto postoje mnogo drasticniji lokalni dogovori mucke.

Zabrana koriscenja mobilnog onemogucava da se to snimi
A u zbirnim centrima je posebna prica , ali za mene tu je samo prica jer nemam nepisrednih iskustava osim sto su materjali sa mog izbornog mesta ostavljeni bez nadzora u tim prostorijama , sto je takodje sokantno.

:fdlan:
tebi lakše uterati u dupe nego u glavu izgleda
Imaš IQ kao baštanska veverica ili kišna glista
Nemem dodirnih tačaka sa Hrvatima ( Možda sa ponekim hrvaticama :mrgreen: )
Jednom sam ti objasnio odakle sam i gde živim i šta radim
Ali kao što kažem to tvoj zakržljali mozak nemože da konstatuje
Mogu podneti tvoje baljezgarije i zatucanost , rad sa ljudima nije mi stran , Dapače :ztongue:
Ali da me nazivaš hrvatom to doživljavam kao uvredu !
i da nisi cro, ovde ih lepo predstavljas

Back