Председнички избори 02.04.2017. године!

Kako biste glasali?

• Saša Janković

glasova: 20 12,5%
  • Vuk Jeremić

glasova: 22 13,8%
  • Miroslav Parović

glasova: 6 3,8%
  • Saša Radulović

glasova: 10 6,3%
  • Ljubiša Preletačević Beli

glasova: 33 20,6%
  • Aleksandar Vučić

glasova: 23 14,4%
  • Boško Obradović

glasova: 12 7,5%
  • Vojislav Šešelj

glasova: 4 2,5%
  • Aleksandar Popović

glasova: 1 0,6%
  • Milan Stamatović

glasova: 2 1,3%
  • Nenad Čanak

glasova: 4 2,5%
  • Beli listić

glasova: 0 0,0%
  • Bojkot

glasova: 5 3,1%
  • -

glasova: 8 5,0%
  • --

glasova: 10 6,3%

• Ukupno glasova
    160
  • Anketa je zatvorena .
Što se tiče teme , šahovski velemajstor je raspisao predsedničke izbore pre 5 godina , samo to nije niko video . Najzanimljivije će biti ako pobedi pa potom raspiše parlamentarne izbore , a posle toga od opozicije će biti samo po 3 poslanika u skupštini .

Мислиш да су заслужили да их буде више??!

kad nema dogovora glasam za koga hocu ,bolje i to nego da ne izadjem na glasanje,
niko nece pobediti u prvom krugu,od ove dvojice vise bih voleo da Jankovic prodje u drugi krug,jeremic je bio u vlasti i znam kako smo prosli tj ziveli :lol:

dveri su protiv eu a Janković za nastavak pridruživanja. Janković je kadar DS-a isto kao i Jeremić. Koja je razlika između Vučića i njih dvojice?

dveri su protiv eu a Janković za nastavak pridruživanja. Janković je kadar DS-a isto kao i Jeremić. Koja je razlika između Vučića i njih dvojice?

nema razlike....prosli put smo glasali za tomu da bi Tadic otisao u zaborav isti je princip i sada..
vise puta sam ovde postavljao da opozicija ima jednog kandidata i to nestranacku licnost
Matija Beckovic a moze i jedan od osnivaca DS Kosta Cavoski :)

nema razlike....prosli put smo glasali za tomu da bi Tadic otisao u zaborav isti je princip i sada..
vise puta sam ovde postavljao da opozicija ima jednog kandidata i to nestranacku licnost
Matija Bećković, pa dal može nešto bezličnije da se izmisli:roll:

...onaj što nauku može da zastupa u njenom punom sjaju :nosijelku:

Сагласан брате..
Поштовани Др.Професор Коста Чавошки је феноменалан лик!

Може се помислити да другови из комитета немају никог млађег а озбиљног кандидата, ЈОЈ екипа нема никакве шансе а старци су им углавном већ остали без подршке генерације, можда иде време стварно политички самосталних младих лавова, ал само ако буду паметни и мудри, чувају се скандала и оштро реагују на клевете по таблоидима тужбама и тражењем милионских обештећења која ће уплаћивати у добротворне сврхе

Може се помислити да другови из комитета немају никог млађег а озбиљног кандидата, ЈОЈ екипа нема никакве шансе а старци су им углавном већ остали без подршке генерације, можда иде време стварно политички самосталних младих лавова, ал само ако буду паметни и мудри, чувају се скандала и оштро реагују на клевете по таблоидима тужбама и тражењем милионских обештећења која ће уплаћивати у добротворне сврхе

Izmisli nesto svoje, a ne da papagajises od one klempave nak.aze Martinovica.

Поново лажеш. Код мене нико није на игноре листи :)

пс зашто не куцкаш ћирилицу? А да, није модерно. А ни грађански.

Mene nije sramota da pisem latinicom, ali tebe treba da je sramota koga citiras. To se zove moralna gnjid.a.

Српска радикална странка није уништена иако су Томислав Николић и Александар Вучић по налогу Бориса Тадића, САД и ЕУ 2008. године имали намеру да је униште. Вучић и Николић су издали националну идеју и циљ им је да распарчају Србију и такву - у величини Београдског пашалука - је уведу у Европску унију - A. Мартиновић

Back