Председнички избори 02.04.2017. године!

Kako biste glasali?

• Saša Janković

glasova: 20 12,5%
  • Vuk Jeremić

glasova: 22 13,8%
  • Miroslav Parović

glasova: 6 3,8%
  • Saša Radulović

glasova: 10 6,3%
  • Ljubiša Preletačević Beli

glasova: 33 20,6%
  • Aleksandar Vučić

glasova: 23 14,4%
  • Boško Obradović

glasova: 12 7,5%
  • Vojislav Šešelj

glasova: 4 2,5%
  • Aleksandar Popović

glasova: 1 0,6%
  • Milan Stamatović

glasova: 2 1,3%
  • Nenad Čanak

glasova: 4 2,5%
  • Beli listić

glasova: 0 0,0%
  • Bojkot

glasova: 5 3,1%
  • -

glasova: 8 5,0%
  • --

glasova: 10 6,3%

• Ukupno glasova
    160
  • Anketa je zatvorena .
Нема шта није злоупотребио ПА ТАКО И ПРАВОСЛАВНИ УСКРС !!!:rtfm::rtfm::rtfm:

Зајечар: Матична служба ради прековремено? Ноћни посетиоци – СНС крађа избора почела? (видео)
28.фебруар 2017.
sns-zajecar.jpg
фото: opozicionar.com

Да ли је у току крађа избора? Поводом овог упада се огласио и председнички кандидат Саша Јанковић речима “ државни, покрајински, локални органи, јавне службе постали су филијале СНС. Устав погажен, држава отета. Зато #безстраха“
Да ли ће полиција реаговати?

Noćni upad naprednjaka u matičnu službu u Zaječaru

Погледај ту физиономију. Погледај те фаце!!

Срђан Богосављевић још једном фалсификује истражеивање. Вучићу додељује изнад 50 % да би демотивисао људе да изађу на гласање, а Салету Прангији је дао више него Вуку Пиздерцу, јер се АлеВу плаши Вука Пиздерца, па да би многе рационалне симпатизере Салета Прангије, који ће гласати за Вука, јер је Вук јачи кандидат, одвратили од гласања за Вука и вратили их у наручје Салета Прангије.

55fdecbf68a1754844d7b30705507f19.jpeg

nek pobedi ko hoće, ja ne izlazim ni drugog aprila

Dakle, definitivno si Vucicev! :hahaha:

Срђан Богосављевић још једном фалсификује истражеивање. Вучићу додељује изнад 50 % да би демотивисао људе да изађу на гласање, а Салету Прангији је дао више него Вуку Пиздерцу, јер се АлеВу плаши Вука Пиздерца, па да би многе рационалне симпатизере Салета Прангије, који ће гласати за Вука, јер је Вук јачи кандидат, одвратили од гласања за Вука и вратили их у наручје Салета Прангије.

[/IMG]

Ja ima nesto drugacije vidjenje.
Ako zaista zakaze za 02.04. onda je to iskljucivo iz razloga da skrati vreme za kampanju jer ocito vreme ne radi za njega. Prikazivanje rezultata istrazivanja po kojima se Jankvic i Jeremic smenju na 2. mestu (a Seselj vreba iz senke) ima za cilj da ostavi obojicu u trci sa nadama da dobro stoje za 2. mesto i tako unesu novi razdor medju nj. glasace.
Mislim da ce uciniti sve da se sednice Skupstine ne prenose ili ce naci nacin da neutralise Radulovica i Obradovica. Ako to ne uspe, onda ce odlagati zasedanja pod izgovorom da se "skupstinska govornica ne zloupotrebljava u predizborne svrhe".
Ali, jedini lek za sve ovo jeste sto vise kandidata razlicitih opcija (ukljucujuci i one koji nisu ni za koga ali ce izaci j...majku svima saranjem po listicu).
Bitno je samo da ne prodje u 1. krugu. To je njegov kraj, bez obzira na rezultat 2.kruga.
Ko to ne shvata, svesno ili nesvesno radi za Vucica.

- - - - - - - - - -

Hehehehehe.

Forumaši su se čak vodili da nema šanse da ih raspišu za tada upravo zbog toga. :D

Ako je tacno da su napredjaci puni nasih para, onda ce njima najteze pasti sto se glasa na Vaskrs jer oni putuju. Sirotinja nema ni za hleb.

Pita Vučić slučajnog prolaznika:

– Da li ste zadovoljni svojim životom?

– Jesam. Iako ste nam smanjili plate, nije loše, guramo nekako…

Posle mesec dana opet su se sreli.

– Kako ide? Evo, ja dajem sve od sebe da vama bude bolje…

– Ne žalim se. Ostao sam bez posla, isekli mi struju zbog neplaćenih računa, ali snalazim se nekako, skupljam plastične flaše da prehranim porodicu… Nije loše u suštini…

– A, da li biste na sledećim izborima glasali za mene?

– Da, naravno, jedino vi radite nešto za dobrobit svih nas.

– A, da li bi zbog mene skočio s desetog sprata?

– Da, skočio bih. ***** ovakav život!

Što se tiče teme , šahovski velemajstor je raspisao predsedničke izbore pre 5 godina , samo to nije niko video . Najzanimljivije će biti ako pobedi pa potom raspiše parlamentarne izbore , a posle toga od opozicije će biti samo po 3 poslanika u skupštini .

Када може да овако подмукло и кукавички да укине Скупштину, да максимално скрати време за прикупљање потписа, да СНС нотари могу да раде шта и када хоће, све је онда могуће.

http://www.kurir.rs/vesti/politika/odreden-datum-izbora-predsednicki-izbori-2-aprila-clanak-2706041

Неће избори бити кад ви хоћете, већ кад Господар каже!

Уосталом, неће ни бити другог круга, па је све једно што би тај други био баш на Ускрс.

Јел' то Курир извештава из Вучићеве спаваће собе..?

- - - - - - - - - -

Mislis, pobedice Jankovic u prvom krugu :cool:

Ко??!

Back