- Poruka
- 27.438
Дакле, још месец дана и Ноћ бенседина.
п.с. И овај изгледа кренуо у кампању, јеб'о матер своју!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Gospodar dobija u prvom krugu i to je dobro. Ko ce se mlati na Uskrs po birackim mestima.
Što se tiče teme , šahovski velemajstor je raspisao predsedničke izbore pre 5 godina , samo to nije niko video . Najzanimljivije će biti ako pobedi pa potom raspiše parlamentarne izbore , a posle toga od opozicije će biti samo po 3 poslanika u skupštini .
Pa, onda još 4 godine karakondžula....!
5, druže, 5 leta je mandat...
u prvom krugu za Dveri
a u drugom ,za Jankovica ili Jeremica

kad nema dogovora glasam za koga hocu ,bolje i to nego da ne izadjem na glasanje,
niko nece pobediti u prvom krugu,od ove dvojice vise bih voleo da Jankovic prodje u drugi krug,jeremic je bio u vlasti i znam kako smo prosli tj ziveli![]()
dveri su protiv eu a Janković za nastavak pridruživanja. Janković je kadar DS-a isto kao i Jeremić. Koja je razlika između Vučića i njih dvojice?

Matija Bećković, pa dal može nešto bezličnije da se izmislinema razlike....prosli put smo glasali za tomu da bi Tadic otisao u zaborav isti je princip i sada..
vise puta sam ovde postavljao da opozicija ima jednog kandidata i to nestranacku licnost
Matija Beckovic a moze i jedan od osnivaca DS Kosta Cavoski![]()

Matija Bećković, pa dal može nešto bezličnije da se izmisli
...onaj što nauku može da zastupa u njenom punom sjaju![]()
nema razlike....prosli put smo glasali za tomu da bi Tadic otisao u zaborav isti je princip i sada..
vise puta sam ovde postavljao da opozicija ima jednog kandidata i to nestranacku licnost
Matija Beckovic a moze i jedan od osnivaca DS Kosta Cavoski![]()
A nisam ja pametan, već prepametan, i zato predlažem meneajde ti predlozi nekog kad si tako pametan![]()

Може се помислити да другови из комитета немају никог млађег а озбиљног кандидата, ЈОЈ екипа нема никакве шансе а старци су им углавном већ остали без подршке генерације, можда иде време стварно политички самосталних младих лавова, ал само ако буду паметни и мудри, чувају се скандала и оштро реагују на клевете по таблоидима тужбама и тражењем милионских обештећења која ће уплаћивати у добротворне сврхе
мрш бре, ко се теби обратио?
Лажеш. Две лажи у једној реченици. Крај приче: тачка.

Поново лажеш. Код мене нико није на игноре листи
пс зашто не куцкаш ћирилицу? А да, није модерно. А ни грађански.