Edmond_Dantès
Poznat
- Poruka
- 9.030
Koje dobro ?.. ovo je pljuvaonica na jednog čoveka... i jako su zbog toga srećni ..
Da vidimo mi, baba, kol'ko si ti kuca danas obisla i jesi l' uradila pussy shave sa likom Gospodara.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koje dobro ?.. ovo je pljuvaonica na jednog čoveka... i jako su zbog toga srećni ..

Ко ће после да ми исплати пемзију?Мр'ш на гласање, стоко!Ко ће после да ми исплати пемзију?
Даш им демократију, грађанске слободе, право гласа, да бира и буде биран... И, шта сад не ваља?Sve neradnici!
Oni misle ovo im komunizam jednoumni, diktatorski i eksploatatorski![]()

Нема шта није злоупотребио ПА ТАКО И ПРАВОСЛАВНИ УСКРС !!!
Зајечар: Матична служба ради прековремено? Ноћни посетиоци – СНС крађа избора почела? (видео)
28.фебруар 2017.
фото: opozicionar.com![]()
Да ли је у току крађа избора? Поводом овог упада се огласио и председнички кандидат Саша Јанковић речима “ државни, покрајински, локални органи, јавне службе постали су филијале СНС. Устав погажен, држава отета. Зато #безстраха“
Да ли ће полиција реаговати?
Noćni upad naprednjaka u matičnu službu u Zaječaru
http://www.kurir.rs/vesti/politika/odreden-datum-izbora-predsednicki-izbori-2-aprila-clanak-2706041
Неће избори бити кад ви хоћете, већ кад Господар каже!
Уосталом, неће ни бити другог круга, па је све једно што би тај други био баш на Ускрс.
nek pobedi ko hoće, ja ne izlazim ni drugog aprila

Срђан Богосављевић још једном фалсификује истражеивање. Вучићу додељује изнад 50 % да би демотивисао људе да изађу на гласање, а Салету Прангији је дао више него Вуку Пиздерцу, јер се АлеВу плаши Вука Пиздерца, па да би многе рационалне симпатизере Салета Прангије, који ће гласати за Вука, јер је Вук јачи кандидат, одвратили од гласања за Вука и вратили их у наручје Салета Прангије.
[/IMG]
Hehehehehe.
Forumaši su se čak vodili da nema šanse da ih raspišu za tada upravo zbog toga.![]()

Никад мучнији избори,чак неће бити ни занимљиво како некад зна бити.
Vec su pocela teorije zavere![]()
pridružujem se onim 50% Srbije koja ne izlazi na izbore
Što se tiče teme , šahovski velemajstor je raspisao predsedničke izbore pre 5 godina , samo to nije niko video . Najzanimljivije će biti ako pobedi pa potom raspiše parlamentarne izbore , a posle toga od opozicije će biti samo po 3 poslanika u skupštini .
http://www.kurir.rs/vesti/politika/odreden-datum-izbora-predsednicki-izbori-2-aprila-clanak-2706041
Неће избори бити кад ви хоћете, већ кад Господар каже!
Уосталом, неће ни бити другог круга, па је све једно што би тај други био баш на Ускрс.
Mislis, pobedice Jankovic u prvom krugu![]()
ИЗ ЉУБАВИ ИЛИ ЗБОГ СЕНДВИЧА: Ошишао лик Александра Вучића на глави
![]()