Predsednica Kosova razgovara sa trampom, vucic snima sobu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Miša Šmolja

Ističe se
Poruka
2.022
1769169992983.png

ACA SIPTAR nije ni najbolji siptar u sobi. Predsednica kosova je u jednom pokretu dobila vecu paznju trampa nego vucic godinama. Dok se tzv. predsednica nepostojece drzave smeska sa najjacim covekom u svetu, nas preCednik snima svoju sobu, slika se sa orbanom i daje milion intervjua za tv pink, niti jednu drugu stranu mediju.

jos jedan diplomatski fijasko naseg precednika. Niko ga nista ne pita, nikoga ne zanima, nista, cuvar WC solje. Nazalost vec godinama gledam kako nam se ova budala sramoti gde god da ode, jedino sto ga je putin udomio na vojne parade 2010ih godina....

Iz aviona se vidi da je gotov. Otkud bata Stoletu i bata Grobiju kuraž da se još drže za njega?! Njima je sigurno jasno da je gotov...

@Black Hand @Stojkov Menidjer
AV ranije zavrsio sve kod brata Trampa i dao covek oduska. 5-0 deremo Kurtija.

images
meni je to smesno, ja kad bi obukao odelo i otisao tamo msm da bi me tretirali isto kao i njega, ako ne i bolje

koliko li smo mi samo usr.a.li motku kada smo izabrali onu sporabu nikolica pored tadica...dan danas se proklinjemo

Osmanijevo uvlačenje Trampu je donekle i razumljivo, jer su Ameri sponzori kosovske nezavisnosti i oni gaje tu bliskiju vezu. A što se tiče Vučića, njega je mučno gledati. Na svim prijemima je predmet izbegavanja, bukvalno kao da je šugav. To pokazuje koliki je ugled Srbije u svetu, a on je nula.

Evo gledam šta sad radi sa ovim EU parlamentaricama koji su nam došli u posetu. Umesto da sarađuje i gura Srbiju prema integracijama, tamo gde su svi Srbi u dijaspori, on ih ponižava i gleda samo kako da poveća neprijateljstvo i tenzije. Verovatno su ga sponozori korupcionaških projekata pritisli da svako približavanje Srbije uređenom svetu, znači i kraj takvih projekata, pa sad mora da glumi budalu i problematičnog lidera kako bi namerno bili izolovani. Boles, nema drugog objašnjenja.

Osmanijevo uvlačenje Trampu je donekle i razumljivo, jer su Ameri sponzori kosovske nezavisnosti i oni gaje tu bliskiju vezu. A što se tiče Vučića, njega je mučno gledati. Na svim prijemima je predmet izbegavanja, bukvalno kao da je šugav. To pokazuje koliki je ugled Srbije u svetu, a on je nula.

Evo gledam šta sad radi sa ovim EU parlamentaricama koji su nam došli u posetu. Umesto da sarađuje i gura Srbiju prema integracijama, tamo gde su svi Srbi u dijaspori, on ih ponižava i gleda samo kako da poveća neprijateljstvo i tenzije. Verovatno su ga sponozori korupcionaških projekata pritisli da svako približavanje Srbije uređenom svetu, znači i kraj takvih projekata, pa sad mora da glumi budalu i problematičnog lidera kako bi namerno bili izolovani. Boles, nema drugog objašnjenja.
ma ajde to sto se kao sprda sa parlamentarcima, nego sto ni on sam ne zna sta hoce. Hoce da glumi sefa, da glumi suverenistu, a onda kapitulira svakom osvajacu koji mu dodje na vrata. Glumi mudonju na informeru a cim izadje iz srbije postane mala maca. Gde god da ode on je za izbegavati, nebitan, jer svi znaju da on sve daje i kad ga ne pitas!

Ajde sto se sprda sa evropom, ali sto on potpuno zavisi od nje. Daje im sve strateske resurse za dzabe, naoruzava izrael i ukrajinu, a ove glumi suverenistu. Pa ne mozes ti da budes EU pudlica a da glumis nekog nezavisnog coveka j*bo mater! Mi mozemo i bez evrope da prezivimo, intenzivne reforme i modernizacija pravnog i ekonomskog sistema i onda bi nas oni zvali u EU, ovako nama je politika neokolonijalna pa nas niko nece

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back