Predsednica Argentine odbila zahtev SAD da prizna Kosovo

Пресретач

Buduća legenda
Poruka
36.527
Predsednica Argentine odbila zahtev SAD da prizna Kosovo
Tanjug | 14. 03. 2011. - 17:14h |

BUENOS AJRES - Predsednica Argentine Kristina Fernandez Kirhner odbila je 2008. godine zahtev Amerikanaca da Buenos Ajres prizna nezavisnost Kosova, navodi se na sajtu Vikiliks.

125173_cristinafernandezap_f.jpg

Kristina Fernandez: Argentina mora da štiti svoje interese

Prema podacima iz depeše američke ambasade u Argentini, kongresmen Eliot Engel je razgovarao sa predsednicom te zemlje o Kosovu, ali je ona rekla da bi priznanje bilo problematično za Argentinu zbog pitanja Foklandskih ostrva.
Predsednica Argentine je navela da njena zemlja treba da izbegne da uradi ili izjavi bilo šta što bi moglo da šteti njenim pretenzijama da povrati Foklandska ostrva.

Prema njenim rečima, Argentina ceni poziciju SAD, ali je za Buenos Ajres najvažnije da zaštiti svoje interese na Foklandskim ostrvima, navodi se u depeši.
Velika Britanija je 1982. godine poslala svoje snage na Foklandska ostrva, gde su porazili argentinske snage, koje tu teritoriju smatraju za sastavi deo Argentine.

Глупача.
И сам вд. управника просрбије равноправно разговара с терористима и злочинцима коју су отели део моје земље.
А посредници, саветници и налогодавци си му исти они који су учествовали и подржавали отимачину.
Док је пућанство просрбије сретно што му одузимају територију.Јер обећана им је будућност, само још.....

Na osnovu čega si to zaključio? :lol:

Argentinka vodi brigu o Argentini, a ne o Srbiji.

Па познаваоц сам лепих жена за разлику од евроатланских заговорника које занимају мушкарци.
Па човече сама политичка елита света се згражава над признањем бандитске творевине за државу, сви напредни људи света се згражавају над том творевином, а погледај које креатуре и физичке и психичке подржавају стварање бандитске творевине, и све ће ти бити јасно.

jel to bio prijateljski gest, ili su malvinska ostrva bila u pitanju
Ко ће га знати политичари су то.
Кад ми буду ови из Црне Горе рекли искрен разлог признавања бандитске творевине за државу, онда могу да полемишем зашто Аргентина не признаје бандитску творевину за државу.

Иди се изљуби са њим.

Vec smo se ljubili, sve se pusilo!

A vidis i zasto je u pravu?
Uske su veze Argentine sa Spanijom, te iskustvo prodatog Giblatara je dragocjeno,
po pitanju Foklanda!

U svakom slucaju Kosovo mora ostati OTETO, kako bi imali legitimitet povratka!!
Niko u svjetu nas ne voli, ukoliko kroz tu ljubav ne ostvaruje i svoj interes!

Sto se tice ocuvanja statusa OTETOG Kosova ne vidim neku polarizaciju
na Srbe rodjene u Srbiji i van nje, odatle i moja opaska!!

Poslednja izmena:
Naravno, ovo drugo.

Ali ako netko hoće vjerovati da je Argentinka udarila kontru Amerima jer voli Srbiju, nek mu bude. :lol:

Ха, ха, ха па ви сте смешнији од Смехотресне олимпијаде, прво твоја влада је мољакала земље Запада да вас СР Југославија призна, када вас је влада СРЈ признала, после пар година сте извршили варварску агресију на њу и негирате јој интегритет.
Које лицемерна политика, па то је страшно.

Ко ће га знати политичари су то.
Кад ми буду ови из Црне Горе рекли искрен разлог признавања бандитске творевине за државу, онда могу да полемишем зашто Аргентина не признаје бандитску творевину за државу.

mozda povlacenje optuznica u Italiji protiv Mila za organizovani sverc cigareta

Ха, ха, ха па ви сте смешнији од Смехотресне олимпијаде, прво твоја влада је мољакала земље Запада да вас СР Југославија призна, када вас је влада СРЈ признала, после пар година сте извршили варварску агресију на њу и негирате јој интегритет.Које лицемерна политика, па то је страшно.

..alo,alo....kakve su ti ovo informacije,izgubljenost u vremenu,tvrdnji i dubokoj lazi...????...delirijum ili mozda nesto gore???

Back