Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
jok, ali deshava mi se da posumnjam da se radi o klonu kad vidim da neko s nula poruka, tek uchlanjen, uleti na pdf. budva na moju temu ili moj profil...
Nemam predrasude, jer profil koji stoji je stvar odredjenog momenta koji se moze menjati.Na moje misljenje, vise uticu njegovi postovi i nacin razmisljanja, mada je i tako tesko stvoriti sliku o nekom.
Samo na osnovu postova... ali i to sam se uverila da nema veze sa životom. Postoje ljudi koji se max zezaju na forumu a na pp i u rl su najnormalniji...
Na prvu, imam. Kad vidim neki brrrr avatar, osjetim negativnu energiju i nemam želju za druženjem. Nekulturan post isto djeluje na mene. Dok, s druge strane, ima divnih avatara, tajanstvenih nickova...sve u svemu - za svakog ponešto.
Moj avatar je Modesti Blejz, ali ljudi me cesto pitaju zasto drzim Majkla Dzeksona na slici. Ne znate koja je tortura da iznova i iznova objasnjavam Titovim vrsnjacima regres Majklovog fizickog izgleda od kad je napustio Dzeksons fajv.
@tema
Kad vidim Bekam avatar, znam da je sa druge strane zice ruzna devojka ili andjeoski lep decko.
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.