Predrasude o metal muzici...

helena_LP-freak

Zainteresovan član
Poruka
293
Ma dajte, stvarno pa boli nas uvo sta drugi misle o tome sto mi slusamo metal, ali, stvarno, kada prevrse svaku mjeru...
Sta bi bilo kada bismo mi sacekivali ia coska i prebijali na mrtvo ime svakog ko voli Grand show i slicne gluposti???
Znaci, neka svako misli sta hoce o metalu, samo neka ne pretjeruje...
I to nisu lupetanja, ''metal je nacin zivljenja''... Kako za koga...

Moon Child

Domaćin
Poruka
4.212
:( :( uzasno........kao sto sma vec napomenula mog druga su vise puta pretukli....a drugaricu scekali kad se vracala iz skole(bila je V razred) i stvarno su je izubijali!Nema smisla.....nema...pa zamislite kad bi svi metalci tukli fensere..(a jos imaju i bodlje&lance&martinke) :shock:
uzas

Moon Child

Domaćin
Poruka
4.212
imamda te pitam-sta je nenormalno u pojavi jednog metalca/m,etalke??crno?pa to je samo boja..majica na kojoj pise iron maiden,hammerfall ili vec nesto?zasto?martinke?sasvim normalne kvalitetne cizme....Objasni mi molim te koji deo odece/obuce kod metalaca ti je cuudan.... :wink:

nightflower

Početnik
Poruka
25
o,da.....to je taj problem......i mene nervira.... Metalci u opste nisu sktasi a to kako izgledaju je njihov izbor...Ne mogu da kazem da nema narkomana medju metalcima,jer znama da ih ima,ali toga ima svuda,a najvise medju fenserima(njih i ima najvise)...zamislite samo one likove sto idu na rejv zurke.Kao oni sa ne drogiraju? A izgledaju sasvim normalno.....ako je to ono sto se smatra normalnim....mislim da nije u redu metalce zvati narkomanima samo zato sto imaju harabrosti da nose ono sto im se svidja....a osim toga pola fensera ni ne razlikuje muzicke zanrove...... uhh...smorila sam i boga i narod :shock: :shock: :roll:

helena_LP-freak

Zainteresovan član
Poruka
293
ma nisi nas smorila... tacno je to sto kazes... nazalost... isto bi bilo kada bi metalci bili u vecini i kada bi njima cudno djelovala fensi odjeca... sektaski i narkomanski... sta oni imaju nas da diraju... i meni se zeludac prevrne kada vidim utegnutu fenserku na stiklama od pola metra... pa se ne bunim... koliko znam, niko me nije tuzio za prebijanje fensera... :wink:
I k'o sto Moon Child kaze - kad bi njih poceli mlatiti killerima i lancima... gdje bi nam kraj bio...

Deya

Zainteresovan član
Poruka
171
Moon Child:
imamda te pitam-sta je nenormalno u pojavi jednog metalca/m,etalke??crno?pa to je samo boja..majica na kojoj pise iron maiden,hammerfall ili vec nesto?zasto?martinke?sasvim normalne kvalitetne cizme....Objasni mi molim te koji deo odece/obuce kod metalaca ti je cuudan.... :wink:

Ja uopste ne kazem da su metalci nenormalni ili nesto slichno(mada ima i takvih),ali istina je da ne izlgedaju bas najnormalnije.Nije bash lijep prizor vidjeti lika sa duuuugom crnom kosom,crnim mantilom,martinkama do kolena,nashminkan u crno... Ako je to normalno onda je 80% ljudi na svijetu nenormalno!

wild_child

Elita
Poruka
18.483
Deya:
Moon Child:

Ja uopste ne kazem da su metalci nenormalni ili nesto slichno(mada ima i takvih),ali istina je da ne izlgedaju bas najnormalnije.Nije bash lijep prizor vidjeti lika sa duuuugom crnom kosom,crnim mantilom,martinkama do kolena,nashminkan u crno... Ako je to normalno onda je 80% ljudi na svijetu nenormalno!

Nije lepo :? Pa tako izgleda moj muskarac iz snova....mozda bez sminke.....tj sto posto bez sminke :D

Moon Child

Domaćin
Poruka
4.212
wild_child:
Deya:
Moon Child:

Nije lepo :? Pa tako izgleda moj muskarac iz snova....mozda bez sminke.....tj sto posto bez sminke :D
samo bez sminke i ---->mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :melting: :melting: :balavisaaaaa:
covece pogubila sam se....al' kad zamislim...:meltiiiiing: aaah

Moon Child

Domaćin
Poruka
4.212
wild_child:
helena_LP-freak:
:D :D :D eee tu si u pravu!!! Kazes nekom fenseru: ''Ti si antropoloski nedovrsena licnost sa koeficijentom rapidnog starenja mozga'' i ima da puknu dok ukapiraju sta to znaci...

E to........i jos ako si pesnicka dusa pa to sve umotas u stihove jedini odgovor ce im biti: U jeeee si ti u sekti :D
hihihi meni su rekli da sam narkoman jer se nekontrolisano smejem na casu :lol: :lol: :lol:
a u sekti sam bila kad se nisam smejala,nego sam bila tri dana u teskom bedaku.Onda je bilo kao,sta ti je ,cudno se ponasas,jesi ti u nekoj sekti?..i sl....ma ne mozes im ugoditi!LoL LoL

wild_child

Elita
Poruka
18.483
Mmmm takodje....shit je sto je meni uvek nesto smesno....mene su pitali dal sam u sekti kad sam na casu pokusavala da iskopiram neku Dalijevu sliku...gospoda zamisli nisu cula za njega...a kad sam im objasnila zakljucili su da je i on bio u sekti................