joGooOOD
Ističe se
- Poruka
- 2.201
pa da,mi smo gomila pametnjakovica,neshvaceni boli%i koji su "vise drustvo"jer slusamo metal!PA DOBRO DA SI UKACIO COVECE 8)
marihuana:Ja nerazumem ljude koji slusaju GRAND i onda jos se*u po nama kako smo mi "sekta".Ja imam jako puno losih iskustava,cak su me FENSERI gadjali
Gadjaj i ti njihMene je mama ucila da vratim kad me neko dira...........salim se naravno.Vecinu fensera je lako poniziti.....bacis neku "duzu'rec iz recnika stranih reci i ne znaju sta ih je snaslo :?
buahahahahahahelena_LP-freak:![]()
![]()
eee tu si u pravu!!! Kazes nekom fenseru: ''Ti si antropoloski nedovrsena licnost sa koeficijentom rapidnog starenja mozga'' i ima da puknu dok ukapiraju sta to znaci...
Moon Child:imamda te pitam-sta je nenormalno u pojavi jednog metalca/m,etalke??crno?pa to je samo boja..majica na kojoj pise iron maiden,hammerfall ili vec nesto?zasto?martinke?sasvim normalne kvalitetne cizme....Objasni mi molim te koji deo odece/obuce kod metalaca ti je cuudan.... :wink:
Deya:Moon Child:imamda te pitam-sta je nenormalno u pojavi jednog metalca/m,etalke??crno?pa to je samo boja..majica na kojoj pise iron maiden,hammerfall ili vec nesto?zasto?martinke?sasvim normalne kvalitetne cizme....Objasni mi molim te koji deo odece/obuce kod metalaca ti je cuudan.... :wink:
Ja uopste ne kazem da su metalci nenormalni ili nesto slichno(mada ima i takvih),ali istina je da ne izlgedaju bas najnormalnije.Nije bash lijep prizor vidjeti lika sa duuuugom crnom kosom,crnim mantilom,martinkama do kolena,nashminkan u crno... Ako je to normalno onda je 80% ljudi na svijetu nenormalno!
helena_LP-freak:![]()
![]()
eee tu si u pravu!!! Kazes nekom fenseru: ''Ti si antropoloski nedovrsena licnost sa koeficijentom rapidnog starenja mozga'' i ima da puknu dok ukapiraju sta to znaci...
samo bez sminke i ---->mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :melting: :melting: :balavisaaaaa:wild_child:Deya:Moon Child:imamda te pitam-sta je nenormalno u pojavi jednog metalca/m,etalke??crno?pa to je samo boja..majica na kojoj pise iron maiden,hammerfall ili vec nesto?zasto?martinke?sasvim normalne kvalitetne cizme....Objasni mi molim te koji deo odece/obuce kod metalaca ti je cuudan.... :wink:
Ja uopste ne kazem da su metalci nenormalni ili nesto slichno(mada ima i takvih),ali istina je da ne izlgedaju bas najnormalnije.Nije bash lijep prizor vidjeti lika sa duuuugom crnom kosom,crnim mantilom,martinkama do kolena,nashminkan u crno... Ako je to normalno onda je 80% ljudi na svijetu nenormalno!
Nije lepo :? Pa tako izgleda moj muskarac iz snova....mozda bez sminke.....tj sto posto bez sminke![]()
hihihi meni su rekli da sam narkoman jer se nekontrolisano smejem na casuwild_child:helena_LP-freak:![]()
![]()
E to........i jos ako si pesnicka dusa pa to sve umotas u stihove jedini odgovor ce im biti: U jeeee si ti u sekti![]()