Prednosti milion godina

Evo prva ja.
Danas sam pretrazivala svoje poruke od pre pre pre...
I ne secam se da sam se ikada tako osecala, a kamoli pisala nesto, kome, zasto?
Kako se osecate vi ostali koji ste mnogo dugo ovde?
Da li je ovo dobro iskustvo?
Vid nekog dnevnika?
Beg?
Sta je?

Nije dobro iskustvo , jer uzmi razvoj samog sajta kako je isao , totalna degradacija, znaci da nije dobro...licno , nezrelo , prepuno kompleksa...ceo sistem foruma nalikuje histericnoj zeni ili zadnjih 7 dana na samrtnoj postelji...totalno uvrnuta atmosfera i logika...

Da , cini se da je sve superiska, po komentarima slizavanja, ali pravi karakter tih slizavanja je bas kao dete koje je odbaceno od svih pa vestacki sebi pravi drustvo...li vrlo je osetljivo ko poteze prvi kontakt i sta mu se kaze, kako se pogleda, kao pas kad vas gleda a spremio se da otskoci , ovi ulicni tako vas gledaju , vidi se da je preplasen....ima tu jos...bukvalno me potsecaju na jednog duvadziju koji je kao sve mogo , kao ljudina ovo ono , sto je meni sumnjivo bilo jos kao malom detetu, ne sumnjivo da sumnjicam nego meniije utisak bio totalnno drugaciji, kao da sakriva nesto...i posle je isplivalo da se plasi da spava do zida u krevetu, nego spava do ivice...

E na to me podseca vecina ovih sto su kao ugledne licnosti foruma...sto znace i naoblace...sto im treba kao i tom u primeru neka svita, snob u sustini i prema sebi i prema onima koje racuna u podanike...sa kojima je bezobrazan, a ostalima se dodvorava....
Dok su dominirale depresivke koje su dolazile da bi se sto vise prasnule, jos sam i razumeo sadrzaj komunikacija na forumu , jer tu nije bitno sta se kaze nego nacin kako se kaze , emocija je bitna a ne sadrzaj....ali posle kad su zavladale feministkinje, pa propale e otad mi nista nije jasno osim da ocaj caruje..

Setio sam se da bi sebe nekad mogao da smestim u grupu prikljestenih....mozda takvih ima jos..
to je kad si emotivno ucenjen , a klopka je tako isprepletana da iako si cvrsta licnost , samokaznajvanje i samodestrukcija drugih osoba te drze u emotivnoj uceni manje ili vise...a nije uopste sitna stvar...kamo srece da se samo ljute i nerviraju, to je sitnica...nego psihosomatske drasticne manifestacije...e to je zeznuto...tu mene ljudi imaju kad gledam kako se zbog nerviranja ili straha prokrvari, ili ode u aritmiju ili skroz otekne...i dzabe sto je zdrav razum na mojoj strani , ucene me, umrece budale ako im ne popustim...

Nije dobro iskustvo , jer uzmi razvoj samog sajta kako je isao , totalna degradacija, znaci da nije dobro...licno , nezrelo , prepuno kompleksa...ceo sistem foruma nalikuje histericnoj zeni ili zadnjih 7 dana na samrtnoj postelji...totalno uvrnuta atmosfera i logika...

Da , cini se da je sve superiska, po komentarima slizavanja, ali pravi karakter tih slizavanja je bas kao dete koje je odbaceno od svih pa vestacki sebi pravi drustvo...li vrlo je osetljivo ko poteze prvi kontakt i sta mu se kaze, kako se pogleda, kao pas kad vas gleda a spremio se da otskoci , ovi ulicni tako vas gledaju , vidi se da je preplasen....ima tu jos...bukvalno me potsecaju na jednog duvadziju koji je kao sve mogo , kao ljudina ovo ono , sto je meni sumnjivo bilo jos kao malom detetu, ne sumnjivo da sumnjicam nego meniije utisak bio totalnno drugaciji, kao da sakriva nesto...i posle je isplivalo da se plasi da spava do zida u krevetu, nego spava do ivice...

E na to me podseca vecina ovih sto su kao ugledne licnosti foruma...sto znace i naoblace...sto im treba kao i tom u primeru neka svita, snob u sustini i prema sebi i prema onima koje racuna u podanike...sa kojima je bezobrazan, a ostalima se dodvorava....
Dok su dominirale depresivke koje su dolazile da bi se sto vise prasnule, jos sam i razumeo sadrzaj komunikacija na forumu , jer tu nije bitno sta se kaze nego nacin kako se kaze , emocija je bitna a ne sadrzaj....ali posle kad su zavladale feministkinje, pa propale e otad mi nista nije jasno osim da ocaj caruje..
Kazi mi koliko to tvoje mucenje ovde traje?

Pa ja sam dosao jedno vece dok sam cekao drugare za izlazak u klub, pa sam tu piskarao mozda godinu , ali ono samo kad sam sa njima na cekanju...posle sam batalio....pa sam dosao mozda posle 6 godina, tad je bilo gore ali je bar bilo dovoljno normalno da se moglo da pise...ali je vec bila zamena izvrsena, od visokoskolskih i biznis korisnika na raju koja lupeta ili je nezrela...
Pa je posle toga dosao period kad su dolazila deca da bi nesto naucila i sazrela, ali su imali izbor da vide kretene i da vide nesto normalnije...i pokupili su oba...kretene kao zabavne i tako se i ponasaju i dan danas, prave greske na emotivnom i zabavnom planu , bas kao kreteni , a kad nije zabava onda su normalno formirani...
dualizam..

A onda su ti tinejdzeri sazreli , tj bacili se na meso , a ovde su poceli da dominiraju neki cudan frustriran svet, koji je poceo da boji svemalo uvrnuto , ali ne kao danas, i ne kao juce...nego manje..

Onda su se frustracije pojacavale, sledeca generacija je pocela vise da fluktuira,ono opusti preko leta forum i skoro se ugasi , a ozivi 1 septembar i oktobar...

Onda su naletele par godina totalno otkacene frustrirane ludace, neuspele profuknjace, da tako kazem...posto tu nije bilo nesto u redu , ali su se manifestovale kao teski feminacisti...naravno nikad krive, svetice, a ustvari , mnogo slicnosti sa goreopisanim tipom koji je snob a istovremeno beba koja ozbiljno histerise kad je blizu zida...panicno..

E sad, za druge nije kljucni trenutak, ali za mene jeste, kad su menjali sistem pa su promenili i search i vise nije mogao da se nadje svoj sadrzaj ili tudji...
Tada su nekima cinili i dali im sve njihove postove, drugima nisu ...
Pocelo je masovno nepostovanje korisnika, brisani su u hiljadama postovi ,naknadno , neko uzme i pobrise nekoliko hiljada postova zato sto se ne slaze ili ne vidi vrednost u njima...a zatim to pocne da radi neko drugi pa i on pobrise nekoliko hiljada postova...i tako sam ja gledao kako od 19000 sve dodje do 11000 i tada sam prestao da gledam....iako je padalo i dalje...jer to nije do tada bio chat forum, a posle toga jeste...vidis da se sad uopste ne gleda da li je vec otvorena tema, da li vec postoji odgovor na pitanje, nego daj nek klikcu goveda...

Ili posao koji je iscepkan, pa cekas izmedju procesa izmedju 15min i 1h...a sedis za kompom...
Zbog toga sam poceo na forumu , zbog toga i sad kuckam na forumu , samo sam ukinuo da objavljujem moje analize, to nije vise za ovu publiku , ali mi nisu izasli u susret korisnici pa nisu zabavni , glupetaju ali nisu zabavni...forum prati realnost u nekom smislu , mada nekad su ovde mnogo gluplji nego u reali, a onda ih sustignu ovi iz reale...nekad i prestignu , isto vazi i za lude i za pokvarene, lupeze....mislim vecina ne vidi lupeze kroz psiholoski ili logicki sklop...ja vidim i vidim u realu kad neko cini zlo , onda mu vidim u ocima a ne znam sta je zlo pocinio ili ga smislja tog trenutka...ali vidim u ocima..i onda nekad mi tesko da provalim sta je pakosno i zlo pocinio , ali moras da sacekas i onda sklapas kockice i onda nekad i provalis...najlakse je na kasi , tu kad smislja zlo a vidis u ocima proveris racun i bice najverovatnije da ti je ukrala kao kupcu , ili nije nego je zaebala gazdu ili firmu ....prvo je malo cesce, ali cesto je i ovo drugo..

U biznisu je tesko provaliti sta je tacno klecka...ima milion mesta gde moze da bude, vidis u ocima, a ne znas sta je...
Strah u smislu respekt strah...to se takodje moze videti kod ljudi , ali ni tad ne kapiras zbog cega to osecaju...najlakse je ako misle da si neki trzisni inspektor...to je i korisno za obe strane...oni poprave cene, isprave stanje u vitrinama odvoje tih 10 min i sve bude posle cakum pakum...
To nekad i koristim kad sam u RS...Zasto da ne, jer dobro mesto prodavnice, samo im fali ta mala finesa, a primete svi kad nema tih propusta...primete kupci..

Chateri su cesto korisnici koji imaju iscepkan posao , bar ja tako mislim mada mi kazu da je obrnuto , chaterke su osobe koje nadju poslove u kojima su 7h na poslu ali rade samo 10x po par minuta....Tako da izgleda forum ne zadovoljava njihove intelektualne prohteve, tj chaterke su zbog vise slobodnog vremena vise zahtevne u isisavanju i zahtevnosti od drugih pruzenog intelektualnog sadrzaja..da tako kazem...zabavnog sadrzaja, gde da mesam rec intelekt kad je to jako slozena rec...

Back