bird again
Elita
- Poruka
- 19.204
... bivstvovanja ovde?
Iskustva.
Iskustva.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kazi mi koliko to tvoje mucenje ovde traje?Nije dobro iskustvo , jer uzmi razvoj samog sajta kako je isao , totalna degradacija, znaci da nije dobro...licno , nezrelo , prepuno kompleksa...ceo sistem foruma nalikuje histericnoj zeni ili zadnjih 7 dana na samrtnoj postelji...totalno uvrnuta atmosfera i logika...
Da , cini se da je sve superiska, po komentarima slizavanja, ali pravi karakter tih slizavanja je bas kao dete koje je odbaceno od svih pa vestacki sebi pravi drustvo...li vrlo je osetljivo ko poteze prvi kontakt i sta mu se kaze, kako se pogleda, kao pas kad vas gleda a spremio se da otskoci , ovi ulicni tako vas gledaju , vidi se da je preplasen....ima tu jos...bukvalno me potsecaju na jednog duvadziju koji je kao sve mogo , kao ljudina ovo ono , sto je meni sumnjivo bilo jos kao malom detetu, ne sumnjivo da sumnjicam nego meniije utisak bio totalnno drugaciji, kao da sakriva nesto...i posle je isplivalo da se plasi da spava do zida u krevetu, nego spava do ivice...
E na to me podseca vecina ovih sto su kao ugledne licnosti foruma...sto znace i naoblace...sto im treba kao i tom u primeru neka svita, snob u sustini i prema sebi i prema onima koje racuna u podanike...sa kojima je bezobrazan, a ostalima se dodvorava....
Dok su dominirale depresivke koje su dolazile da bi se sto vise prasnule, jos sam i razumeo sadrzaj komunikacija na forumu , jer tu nije bitno sta se kaze nego nacin kako se kaze , emocija je bitna a ne sadrzaj....ali posle kad su zavladale feministkinje, pa propale e otad mi nista nije jasno osim da ocaj caruje..
Shvatila sam.Ne znam zasto se moje teme nikada ne shvate kako treba