Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Prednosti C# programskog jezika u odnosu na Javu???
Ja ne znam nijedan od ova dva jezika (za javu čekam proljeće ), ali dok se ne javi neko kompetentniji samo da napomenem da je java čini mi se spora zbog svoje multiplatformnosti i da sam po netu viđao uglavnom komentare "ako ti ne treba multiplatformnost izbjegavaj javu". :-/
prednosti i ne znam bas na pamet......kazu da je clr-common language runtime mana c# ali ako ces mene poslusati to je najbolji programski jezik koji mozes da skontas sam i da baz puno truda pravis dobre kako console tako i WinForm app.........ja radim u njemu tako da ako ti bude trebalo pomoci javi mi...........bas mocan jezik......ima manu sto bez frameworka app. iz c# nece da rade ali i to je nesto sto se moze prevazici...........osim toga....rad sa Access i SQL bazama je toliko olaksan ta ne moras napisati ni jednu jedinu liniju koda da bi uradio praogram sa db(sto mi se liicno ne svidja, ja sam coder volim da svaki karakter koda ukucam sam al ok..)........sve u svemu o5 ponavljam odlican programski jezik....DD......evo ti jedan link http://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_C_Sharp_and_Java
EDIT:
naravno 100% oo tako da je sve lako i u klasama
ima lep ide na vs2008/10.......pregledan...............jednom recju ODLICAN