Prednost ili mana

Da li bi Vam smetalo da Vam supruga (ili dugogodišnja partnerka) radi u istoj firmi kao i Vi ? Da li je to mana ili prednost ?

Mogu se i forumašice izjašnjavati na temi
Ne.
Shvatio sam, vremenom, da nije lako kada ti je partnerka forumašica.
Preporučio bih svim kolegama da iste izbegavaju.
Isto bih preporučio i koleginicama.

Da li bi Vam smetalo da Vam supruga (ili dugogodišnja partnerka) radi u istoj firmi kao i Vi ? Da li je to mana ili prednost ?

Mogu se i forumašice izjašnjavati na temi
Lično, mislim da je mana. Znam za par primera gde su ljudi masovno dobijali otkaze zbog 'smanjenja obima posla'. Bračni parovi, komplet porodice su u jednom danu ostajali bez posla. Pritom, znate i sami kako danas naš čovek živi. Zaduženja, krediti... Iz tog razloga smatram da nije dobro da bračni partneri/dugogodišnji partneri rade u istoj firmi.

Lično, mislim da je mana. Znam za par primera gde su ljudi masovno dobijali otkaze zbog 'smanjenja obima posla'. Bračni parovi, komplet porodice su u jednom danu ostajali bez posla. Pritom, znate i sami kako danas naš čovek živi. Zaduženja, krediti... Iz tog razloga smatram da nije dobro da bračni partneri/dugogodišnji partneri rade u istoj firmi.
Ovo jeste dobar razlog da ne budu u istoj firmi.
Mada je retkost da se ovako nešto desi , ali jeste nezgodno da u isto vreme domaćinstvo ostane bez dva primanja.

(površno sam procitala temu i sada radim uglavnom od kuće)

Jedan mozda i jedini razlog zašto ne bih volaela da radimo u istoj firmi je taj što su mi simpaticni oni mali bezazleni flertovi na relaciji kolega- koleginica. Toga sigurno ne bi bilo zato što je on tu.:rumenko:

Moji roditelji su par godina radili zajedno i bilo je kojekakvih anegdota. Posle par godina su se odvojili na poslu ali je posao bio takav da obrni-okreni tata je uvek bio nadređeni svima.
Jednom prilikom je zaboravio da je poveze na posao, otišao bez nje. Kasnila je 2 sata i kada se pojavila pita je šef gde je do sada, a ona mu odgovori: "Pitaj svog šefa gde sam do sada!" :D
Vratila mu je posle par meseci jer je vozaču rekla da tata ima obaveze i da ne ide sa njima. Kasnio je zbog nje na neki sastanak sat vremena. Duvao je i puvao ali je znao da je zaslužio.
Kao deca. :D

Firma gde radim vrvi od nepotizma tako da ako nisu supružnici onda su rodbina ili kumovi.

Back