- Poruka
- 34.613
nisam, baš sam seka persapa ti naskoci na koleginicu,necemo mi da te sputavamo
ako si musko(:
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisam, baš sam seka persapa ti naskoci na koleginicu,necemo mi da te sputavamo
ako si musko(:
pa vidim..nisam, baš sam seka persa
tada je najgore-ljubomoraKad su dvoje tek započeli vezu a u istoj su firmi tu pršti od romantike , i tad im ništa ne smeta.
Jel se bar tu slažemo ?
to nikad ne izadje na dobro.Da li bi Vam smetalo da Vam supruga (ili dugogodišnja partnerka) radi u istoj firmi kao i Vi ? Da li je to mana ili prednost ?
Mogu se i forumašice izjašnjavati na temi
Pa kad vode porodičan posao, nema frke nikad.to nikad ne izadje na dobro.
Kod venčanihseks i posao se ne mesaju u istom ofisu
Ne.Da li bi Vam smetalo da Vam supruga (ili dugogodišnja partnerka) radi u istoj firmi kao i Vi ? Da li je to mana ili prednost ?
zašto ? To je pretpostavka samo ?Ne.
Shvatio sam, vremenom, da nije lako kada ti je partnerka forumašica.
Preporučio bih svim kolegama da iste izbegavaju.
Isto bih preporučio i koleginicama.
Ličnan zaključak.zašto ? To je pretpostavka samo ?
Ne dozvoljava Tab mešanje, ovde ti je ko u crkvi , muški desno , ženski levo, stroga odvojenostA ti probaj?
Sad ti mene učiš?Ne dozvoljava Tab mešanje, ovde ti je ko u crkvi , muški desno , ženski levo, stroga odvojenost
Lično, mislim da je mana. Znam za par primera gde su ljudi masovno dobijali otkaze zbog 'smanjenja obima posla'. Bračni parovi, komplet porodice su u jednom danu ostajali bez posla. Pritom, znate i sami kako danas naš čovek živi. Zaduženja, krediti... Iz tog razloga smatram da nije dobro da bračni partneri/dugogodišnji partneri rade u istoj firmi.Da li bi Vam smetalo da Vam supruga (ili dugogodišnja partnerka) radi u istoj firmi kao i Vi ? Da li je to mana ili prednost ?
Ovo jeste dobar razlog da ne budu u istoj firmi.Lično, mislim da je mana. Znam za par primera gde su ljudi masovno dobijali otkaze zbog 'smanjenja obima posla'. Bračni parovi, komplet porodice su u jednom danu ostajali bez posla. Pritom, znate i sami kako danas naš čovek živi. Zaduženja, krediti... Iz tog razloga smatram da nije dobro da bračni partneri/dugogodišnji partneri rade u istoj firmi.
Evo i moj odgovor, ne bi mi bio problem da radimo na istom mestu, ako smo već u vezi.Jel se vi to hvalite sto kao imate izbor ali ne i mudasca da radite s partnerom
Pa podrazumeva se da gradite tvrdjavu zbog svih neprijatelja i pretnji sa strane koji na poslovima ne manjakajuEvo i moj odgovor, ne bi mi bio problem da radimo na istom mestu, ako smo već u vezi.
Uobičajena situacija. Ali ne samo za zemlju Srbiju.Firma gde radim vrvi od nepotizma tako da ako nisu supružnici onda su rodbina ili kumovi.
Ne toDa li bi Vam smetalo da Vam supruga (ili dugogodišnja partnerka) radi u istoj firmi kao i Vi ? Da li je to mana ili prednost ?