- Poruka
- 34.643
Da li bi Vam smetalo da Vam supruga (ili dugogodišnja partnerka) radi u istoj firmi kao i Vi ? Da li je to mana ili prednost ?
Mogu se i forumašice izjašnjavati na temi
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A kad bi ona tu imala dobre uslove rada, da li bi ti uopšte smetalo samo njeno prisustvo u istoj firmi ?Ne bih voleo da zena radi u firmi gde sam sada zbog uslova rada i plate koju bi ona mogla da ima.
Sa druge strane, radni rezim mi je takav da bi najmanje vremena provodili zajedno ako bi ona radila smene od 8h.
NEDa li bi Vam smetalo da Vam supruga (ili dugogodišnja partnerka) radi u istoj firmi kao i Vi ? Da li je to mana ili prednost ?
mislim NE dolazi u obzir(:
Koji je to najbitniji razlog za to "ne" ?mislim NE dolazi u obzir(:
Ne moze da flertuje s kolegamaKoji je to najbitniji razlog za to "ne" ?
Naravno da mi ne bi smetalo.Da li bi Vam smetalo da Vam supruga (ili dugogodišnja partnerka) radi u istoj firmi kao i Vi ? Da li je to mana ili prednost ?
Da li bi Vam smetalo da Vam supruga (ili dugogodišnja partnerka) radi u istoj firmi kao i Vi ? Da li je to mana ili prednost ?
Mala ti ta firma, da zaposliš onda još nekog da ima žena s kim da pričaTo bi znacilo da radi za mene
A kad bi ona tu imala dobre uslove rada, da li bi ti uopšte smetalo samo njeno prisustvo u istoj firmi ?
1. ne mislim da je zdravo da budemo non stop zajednoKoji je to najbitniji razlog za to "ne" ?
+ toNe moze da flertuje s kolegama
A ako ne radite zajedno onda možeNe moze da flertuje s kolegama
+ ako dodje do raskida sta mislite kako bi bilo?1. ne mislim da je zdravo da budemo non stop zajedno
2. imali bi razlicita misljenja oko razilicitih ljudi i to bi se pretvaralo u rasprave
3. ne bi se slagali na koji nacin da zavrsimo neki posao
Pa ja sam vlasnik i direktor, na koje god mesto da je postavim bio bih joj šefMala ti ta firma, da zaposliš onda još nekog da ima žena s kim da priča
Pa ja sam vlasnik i direktor, na koje god mesto da je postavim bio bih joj šef
P.S.
Ne plaćam zaposlene da pričaju, nego da rade
Pa ako ne dzabalebarite na poslu, ne morate se uopšte susretati, ionako su male šanse da biste imali priliku da komunicirate na poslu , sem ako niste u istoj kancelariji, ili u državnoj firmi+ ako dodje do raskida sta mislite kako bi bilo?
Priznaj da se plasis njene reakcije kada se zavsi smena i dodjete kuci
ali onda krecu price,tracevi,vidjanja..zasto da te boli glava?Pa ako ne dzabalebarite na poslu, ne morate se uopšte susretati, ionako su male šanse da biste imali priliku da komunicirate na poslu , sem ako niste u istoj kancelariji, ili u državnoj firmi
Sto se takvih tice to im je primarnoA ako ne radite zajedno onda može