Predložite kandidata za predsjednika Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme lapsi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

lapsi

Ističe se
Poruka
2.426
Moj kandidat bi bio Dejan Bodiroga, proslavljeni srpski košarkaš.

Za njega je Vučić rekao: Bodiroga,se već nekoliko puta izjašnjavao protiv nas. Nije kapacitet za bavljenje politikom to koliko ste davali koševa i golova. Trenutno je predsjednik Evrolige i podržava studentske proteste. Dobar i kvalitetan čovjek.
Dejan-Bodiroga-e1665693744145-1000x560.webp

Predsednik bi morao da se bira u parlamentu dvotrećinskom većinom ili tako nekako da bude neko ko je prihvatljiv i vlasti i opoziciji da deli ordenje,da daje mandat onome ko prikupi većinu za sastav vlade u parlamentu itd. a evo konkretno vezano za temu nemam ništa protiv kada bi tako neko bio i sam Bodiroga ali ima tu još ozbijnijih kandidata od njega po meni

Шолак, мој председник!

Predsednik bi morao da se bira u parlamentu dvotrećinskom većinom ili tako nekako da bude neko ko je prihvatljiv i vlasti i opoziciji da deli ordenje,da daje mandat onome ko prikupi većinu za sastav vlade u parlamentu itd. a evo konkretno vezano za temu nemam ništa protiv kada bi tako neko bio i sam Bodiroga ali ima tu još ozbijnijih kandidata od njega po meni
Predloži.

Шолак, мој председник!

Tvoj predsednik je gospodin Vučić Aleksandar.

Moj kandidat bi bio Dejan Bodiroga, proslavljeni srpski košarkaš.

Za njega je Vučić rekao: Bodiroga,se već nekoliko puta izjašnjavao protiv nas. Nije kapacitet za bavljenje politikom to koliko ste davali koševa i golova. Trenutno je predsjednik Evrolige i podržava studentske proteste. Dobar i kvalitetan čovjek.
Pogledajte prilog 1681638

Ја сам сестро за неког сељака из Мерошине ако већ питаш.

Dobro,on možda i može da se odrekne svog predsednika ali ti se gospodina Milorada ni uz pomoć interneta ne možeš da odrekneš.
Milorad je i više od institucije.Državnik,filozof,filantrop i altruista.Više za Bosnu znači Dodik nego što je Gandi značio za Indiju.
Malo je reči da si u zabludi.
Kada je Srbiji počelo, ovo nezadovoljstvo, priča partijaša se počela mijenjati. Iz korjena. Da zna Mile ko mu je u stranci i šta misli i radi....
Ako još studenti uspiju...

Biće i to jednog dana.Možda ćeš i dočekati da ode ako si vrlo mlad.Ako si u teen godinama :mrgreen:

Гријешиш.

Питање је дана.

Питање је само да ли ће бити пре Сретења или после Сретења.

Чекај да одем на тњитер да видим какво је пролазно време.

Mora da bude dama, mora da bude poznata, mora da ima preko 70 godina, nesto kao Tanja Boskovic , takvog kalibra i jos i bolje .....
Sve ostalo ne moze....jer bi talasalo stvar....

u ovom prelaznom periodu , treba nam emancipovana gospodja, e sad Tanja je u poslednje vreme malo emotivnija, zivi slobodno , pa zato ne znam da li je u tom fazonu , ali da je kao pre deset godina, bila bi u tom fazonu..

Dakle majcinski predsednik ide uz decije revolucije...vise nego podobno....

Ali bih rado gospodju koja je emancipovana a ne feministkinja, niti zenski lobista, a Tanja Boskovic je to , ali ima jos zena koje su neseksisti....Suprotno od Nine npr..

Back