Predlozite film :)

Sumrak 2 (ne znam kako se zove)
Jaoooooooo, koji je debil ona Bela, ja onog vampira ne bih pipnula štapom od tri metra. :/
A nakog (slatkogdivnogcakanog, i još se pretvara u kucuuuuu) Džejkoba da ispali, kuku majko.

Imaju li žene oči ovih dana? :/

Ma pusti to, al baš u momentu kad su Džejkob i Bela trebali da se poljube, ona šugava vampirčina je MORAO da nazove i upropasti sve, neverovatno. >.>
Zapravo sam počela da udaram glavom u krevet, sreća pa mi je sto bio daleko.

A i ona je odvratna, bože jadne li osobe, kjsvbhgvhsvdsifenbsjkvhs.

sumrak je gej

underworld je dosta romanticniji, depresivniji, vise je goth, ima bolje izgradjenu mitologiju, uverljiviju glumu, originalniji zaplet i solidan scenario

14413_underworld_rise_of_the_lycans_ver6.jpg

Ne znam je li ovo spam, ali da predlozim film koji NE treba gledati.

Darkest hour (2011). Gledao sam ga veceras u 3D, ono zanimljivo je gledati stvarcice koje lete prema vama, ali sve ostalo i fabula i gluma su bezveze.

sta su tacno 3d filmovi? jel to ono kad stavite one plavocrvene naocare pa vam iskacu stvari sa ekrana? ako je to, onda je njesra

to je ranije bilo popularno, otkud sad opet.... ma ebite se sa tim 3d shitovima, nije bitan samo vizuelni dogadjaj, bitniji je zaplet, gluma, scenario, kostimografija, sauntrekovi....

sta su tacno 3d filmovi? jel to ono kad stavite one plavocrvene naocare pa vam iskacu stvari sa ekrana? ako je to, onda je njesra

to je ranije bilo popularno, otkud sad opet.... ma ebite se sa tim 3d shitovima, nije bitan samo vizuelni dogadjaj, bitniji je zaplet, gluma, scenario, kostimografija, sauntrekovi....

nije sranje. Samo sam cuo da nije zdravo cesto da se gleda. Sad postoji 6d, lik vozi autu brzo tebi se trese sedlo u bioskopu, osecas miris iz filma, sve bre:D!

North odgledaj novoh Konana, ja sam juce odgledao, nije lose. Akicije i klanja macevima koliko hoces,plus lepa sex scena :D

gledao i sa arnoldom i sa likom koji glumi kal droga u got, svi su bezveze.... americki pokusaj pravljenja ef filma....

paz, kolevka ef je evropa, znaci tolkin i naslednici.... ameri jednostavno to ne umeju da rade, jer kad dodasbrutalno klanje, sex isl naturalisticke gluposti to vise onda nije ef

Nesto slicno samo sto nije sam plavo-crvenim naocarima iz 50-tih, nego sa drugim, koje daju malo bolji efekat, plus, mozes film gledati i bez njih, samo je malo mutno, ali bez ovih plavo-crvenih ne mozes, jer ces bas ostetiti vid.

A da je lose za vid, pa i nije, osim ako ne gledas svaki film koji se daje u bioskop.

Ali jedno je sigurno, prvi put sam gledao 3D film, tad mi je bilo zanimljivo, mozda bude i drugi put, e vec treci put mi ti efekti nece biti zanimljivi :P

Back