Predlozite film :)

Submarino

mafnur.jpg

Antipreporuka.Film je komplet g**no.

Straight outta Compton

Ludački su ga odradili, i zaista sam oduševljen uzev u obzir da su nešto ovog tipa lako mogli da zaseru. Odlični glumci, većina njih dosta liči na članove NWA grupe, o muzici da ne pričam, skakao sam na svaku pesmu jer sam većinu prepoznao; dobro su obradili i zaokružili priču najopasnije rep grupe na svetu :cool:

zna li neko neki dobar horor, al da nije neka klasika, limunada, nego da je zanimljiv, inovativan, brutalan. može čak i neki treš al da je ok
od mene preporuka za one koje vole tu i tamo uvrnut film da pogledaju :lol:
Tetsuo
držaće pažnju, časna riječ :mrgreen:

Gledaj seriju "Ash VS Evil dead", nastavak kultnog filma, spoj humora i horora, groteskna mešavina. Priča jeste treš ali sa svešću da je treš, i onda ima tu dosta inovativnih poigravanja, pritom je vrlo zabavna i drži pažnju.

Gledaj seriju "Ash VS Evil dead", nastavak kultnog filma, spoj humora i horora, groteskna mešavina. Priča jeste treš ali sa svešću da je treš, i onda ima tu dosta inovativnih poigravanja, pritom je vrlo zabavna i drži pažnju.

Gledao redovno od prve epizode, brutalna je :mrgreen: A i fan sam filmova pa me nije razočaralo, naprotiv, možda je eto samo maaaalo previše komična u odnosu na prva dva filma

media.jpg

Stvarno fina komedija o par bakuta koje ulaze u biznis sa kolačima sa hašišom, dok je Poletin zet inspektor i ne veruje da je ona "baka Drogana". Meni je slučajno privukao pažnju jednom na rts-u i fino podigao raspoloženje :)

U poslednje vreme sam odgledao baš dosta filmova, evo nekih preporuka (one koji su najbolji medju najboljima sam stavio pod crna slova):

--The Boy iz 2015, s razlogom sam ga naveo prvog i stavio pod crna slova... meni ubedljivo omiljen film i u top 5 svih vremena, po mom mišljenju čisto remek delo. Režiser je Craig Mancneill, glavna uloga mali Jared Breeze. Namerno sam naveo režisera i glavnog glumca jer je 2016 (samo godinu dana kasnije) izašao još jedan film pod istim imenom, ali nema veze sa ovim, pa da neko ne pomeša.

-Siberian Education, poznat i kao Deadly code, sjajan film

-The Gift, psihološki triler, dobar prilično

-It Follows, odličan horor, ne volim priče koje uključuju natprirodne elemente preterano ali ovo je baš nekako sjajno uradjeno

-Strangers, ubedljivo najbolji horor koji sam skoro gledao, znači nema vampira i veštica, čisto ljudska horor priča, a takve su i najbolje

-Dead Presidents, sjajan, crnačka krimi drama, sjajni likovi

-Menace II Society, isto kao i Dead President režirali Hughes brother, crnačka krimi drama, obavezno pogledati

-The Witch, opaka psihološka priča, Nova Engleska 1630-te godine, fanatizam, okultizam, ali sve prejako odradjeno, obavezno pogledati

-Blue Ruin, dobar indie film osvetničkog karaktera, tip koji klošari zbog lične tragedije kreće da se sveti, ko voli takve filmove nek obavezno pogleda

-Chloe, dobar mistery thriller

-Cuerpo, španski film. Jedan od najboljih psiholoških trilera koje sam ikada gledao.

-Prisoners, nešto najbolje što je skoro izašlo u domenu psihološkog trilera, obavezno gledanje

-The Invitation, odličan psihološki triler

-Exam, opet sjajan psihološki triler, nije bez razloga boldovan

-Enter the dangerous mind, koga zanima problematika šizofrenije kao bolesti, ovde će naći dosta toga zanimljivog

-The Boy, film iz 2016. godine (ne mešati sa nenadjebivim remek delom iz 2015. godine!!!), više nego solidan horor rad sa natprirodnim elementima (ja lično ne volim natprirodno previše, ali može ponekad da prodje), devojka dolazi u skrovitu kuću kako bi bila dadilja detetu, da bi otkrila da je dete koje treba da čuva ustvari lutka, znači ko voli ovakve horore više nego solidno, preporučujem gledanje

-Cold in July, dobar indie rad osvetničkog karaktera, ko voli neka navali

-Mongol, istorijska drama na temu odrastanja i vladavine Džingis Kana, obavezno pogledati

-Platoon, legendarna ratna drama Olivera Stone-a, sjajan film

-Born on Fourth of July, nastavak Platoon-a, opet Oliver Stone, odlični Tom Cruise, zasnovano na istinotoj priči po autobiografiji ratnog veterana Rona Kovica, obavezno pogledati

-John Wick, toplo preporučujem, odavno nisam gledao bolju akciju sa boljom atmosferom, moderni noir o nezaustavljivom ubici koji se okreće protiv svojih nalogodavaca jer su mu ubili kera, Keanu Reeves u glavnoj ulozi, šta drugo reći

-The Harvest, odličan psihološki horor novijeg datuma, toplo preporučujem

-City of life and death, kineska drama o padu Nankinga i masakru koji je usledio, jako dobri prikazi fanatičnih i krvoločnih japanskih boraca

-No country for old men, dobar film, jako dobar, ali po meni malkice izvikan, mada mi se dopada nepristrasnost filma. Anton Chirgurh kog igra Javier Bardem po meni obeležio film

-Coherence, da ponovim ne volim priče o natprirodnim pojavama ali ovaj film nadilazi to i zapravo savršeno formira priču oko toga pa natprirodne pojave postaju misaone igrice medju glavnim likovima, topla preporuka

-Spring, sjajan horor-drama film o naizgled nemogućoj ljubavi iako zapravo nije poenta u ljubavi nego u glavnoj junakinji koja od seksipilnog opušteno ide ka grozomornom i nakaznom, lep prikaz prolaznosti svega i metafora za cikličnost u prirodi, gde se cveta, trune i propada da bi ponovo cvetalo... malo previše natprirodan za moj ukus ali vredi pogledati

-May, dobar horor, malo suviše tipičan za moj ukus, ali switch glavne junakinje od neljudske naivnosti ka nadljudskoj krvoločnosti je svakako win. Pogledati

-Macbeth iz 2015, savremena adaptacija. Šekspir nikad ne promaši

-Maniac sa Elajdža Vudom u glavnoj ulozi, solidan film mada pomalo kliše ali vredi pogledati

-Halloween iz 2007, rimejk, vredi gledanja jer prikazuje Majkla Majersa kao klinca

-Sicario, odličan, pogledati obavezno

-Straw Dogs, odličan, pogledati obavezno

-Training day, ovo su mnogi gledali, ali ko nije obavezno da pogleda, nisam uzalud boldovao i nije uzalud Denzel Washington dobio Oskara za glavnu ulogu

-The Equilizer, opet Denzel Washington, nisam gledao mnogo akcionih skoro ali ovaj mi se mnogo dopao.

Eto, to je to za sad, ako se setim još nečega, dopisaću.

Poslednja izmena:

Back