Predlozite dobru avanturu.

Uh.. zurila sam, nisam uspela sve da vidim.. ovako

Prvo, jeste decko, ali pitam i za sebe :shy:

Fahrenheit tj. Indigo Prophecy ne deluje lose, ali me plaasiii.. horor, ipak sada trazim nesto laganije
No, mozda ga taj lovely-dovly deo malkice ublazava.

Onda.. ova.. Princess Waltz, pitam se kako si dosao do ove igre? :lol: Mora da si trazio dobru avanturu :lol:
To cu jos malo da ispitam, hvala :)

Fahrenheit nije horror vec se vise moze definisati kao dark triller. Igra je poprilicno interesantna jer ti dopusta da svojim izborom menjas tok price (naravno onoliko koliko je to moguce). Gameplay se ne zasniva na zagonetkama vec na Quick Time Events. Igra je poprilicno kratka i traje negde oko 3 do 3 i po sata da je predjes. Naravno replay value je veliki jer ces zeleti da vidis gde ce te odvesti ostale opcije u igri.
Fahrenheit je vizuelno lep , Soundtrack sjajan a voice acting uz jedan ili dva izuzetka poprilicno dobar (+ ga imas jos na 3 jezika).

Jedina zamerka koju ja (i veliki broj drugih igraca) imam jeste zadnja trecina price gde radnja u potpunosti
menja zanr i od krimi trilera sa parapsiho elementima prelazu u ..................................

A sad Princess Waltz :mrgreen:....
Princess Waltz sam nasao jednog toplog nedeljnog jutra na buvljaku. Nisam znao sta je, nego cisto uzeh naslepo posto sam ocekivao da ce biti neki Final Fantasy klon. Kad san u autobusu na putu kuci video u cosku ''18+'' znao sam koliko je sati :D. Instaliram ja igru i krenem. Mogu reci da sam bio poprilicno iznenadjen.

Prvo, za eroge igru PW ima zaista veoma veoma veoma malo Hentaia. Ne secam se za koliko sam presao igru ali ispod 15 sati cistog igranja sigurno nisam. Za tih 15 sati imas dve scene od po mozda 5 minuta (7-8 slika) a i zaista se oseca da njima u ovoj igri nije mesto. U vecini americkih akcionih trilera dobijes vise....

Drugo. Igra je ogromna. Kad bi se sav onaj text prebacio na papir ja mislim da bi to bila knjiga od 300 strana. To sve naravno govori o samoj prici koja je obimna i poprilicno interesantna (naravno za onog ko voli anime). Likovi su izrazito lepo ocrtani i svaki ima svoju licnost (naravno neki Anime klisei i stereotipi su prisutni, ali realno vecina ljudi i gotivi anime zbog tih klisea i stereotpia).

Poslednja izmena:
Heavy Rain. Radi ih Quantic Dream, ekipa odgovorna za Omikron: The Nomad Soul i Fahrenheit. Nažalost, najavljena je samo za PS3, mada su tako i neke druge najavljivane kao PS3 i XBOX 360 ekskluzive, da bi kasnije, kada se ljudi nakupuju konzola zbog tih igara, ovi izbacili i PC verziju.

Rainy Woods. Opet, samo za PS3 i XBOX 360. Ljubiteljima Dejvida Linča bi trebalo da se dopadne.

Heavy Rain deluje poprilicno interesantno. Nadam se da ga lik nece zasrati ko kraj Fahrenheita.

Rainy Woods. :mrgreen: ****** pa ovo Twin Peaks... Mogli su da budu barem malo suptilniji u kopiranju....

Evo nekih igara koje tek treba da izađu.

WOW! Znaci extraaaaaaa izgleda, grafika, prica...

Cak pogledajte ovo:
There are many ways this scenario can play out, and the developers demonstrated several possibilities. If you're careful and quiet, you can maneuver the woman back down the staircase, directly past the reclining killer, and escape through the garage door. But if you accidentally step on a squeaky floorboard, the killer will wise up and begin stalking you through the house. If he catches you, you'll have to fight him off with quick-time event button taps and quickly escape before he recovers. Depending on the method you use to escape the house, the developers claimed, any number of events could happen: if you escape without been noticed, the killer will be arrested; if he sees you but you escape, he'll commit suicide; if you reach a phone and call the cops, they'll charge in and rescue you. And of course, you could end up being the next victim of the killer's macabre display. Each of these possible outcomes could have a ripple effect across the broader storyline in Heavy Rain, impacting other characters or events. Because Heavy Rain will include several different playable characters, the possibilities begin to look almost infinite.

obozavam crime avanture...a imam osecaj da ce ova biti igra godine...imas 2 reputacije za ovo od mene....

LPhoklica:
Joj, kako nije.. videla sam neke leseve, krv.. neka cuda... too skeri za mene sada

Tebi je prizor jednog leša i malo krvi dovoljan da igru okarakterišeš kao horor? Pa šta onda da ti kažem, igraj Barbie Horse Adventures: Wild Horse Rescue.

Sentimentalna budala:
Rainy Woods. :mrgreen: ****** pa ovo Twin Peaks... Mogli su da budu barem malo suptilniji u kopiranju....

Taj trejler je iz 2007. Igra je najavljivana za ovu, ili možda čak i prošlu godinu, ali su bili primorani da usled bezbrojnih zamerki poput te tvoje odlože izlazak za koju godinu kako bi dodali malo pomenute suptilnosti.

smiley87:
WOW! Znaci extraaaaaaa izgleda, grafika, prica...

Ja sam za Heavy Rain saznao još 2006. kad sam nabasao na ovaj trejler:

Tebi je prizor jednog leša i malo krvi dovoljan da igru okarakterišeš kao horor? Pa šta onda da ti kažem, igraj Barbie Horse Adventures: Wild Horse Rescue.
Hmm.. videla sam da su ga i na jednom sajtu tako okarakterisali, no ako rekoste da nije.. nije.

I molim te.. ne budi duhovit, narocito ako mene vredjas.Ljutis me.

A sad Princess Waltz :mrgreen:....
Princess Waltz sam nasao jednog toplog nedeljnog jutra na buvljaku. Nisam znao sta je, nego cisto uzeh naslepo posto sam ocekivao da ce biti neki Final Fantasy klon. Kad san u autobusu na putu kuci video u cosku ''18+'' znao sam koliko je sati :D. Instaliram ja igru i krenem. Mogu reci da sam bio poprilicno iznenadjen.

Prvo, za eroge igru PW ima zaista veoma veoma veoma malo Hentaia. Ne secam se za koliko sam presao igru ali ispod 15 sati cistog igranja sigurno nisam. Za tih 15 sati imas dve scene od po mozda 5 minuta (7-8 slika) a i zaista se oseca da njima u ovoj igri nije mesto. U vecini americkih akcionih trilera dobijes vise....

Drugo. Igra je ogromna. Kad bi se sav onaj text prebacio na papir ja mislim da bi to bila knjiga od 300 strana. To sve naravno govori o samoj prici koja je obimna i poprilicno interesantna (naravno za onog ko voli anime). Likovi su izrazito lepo ocrtani i svaki ima svoju licnost (naravno neki Anime klisei i stereotipi su prisutni, ali realno vecina ljudi i gotivi anime zbog tih klisea i stereotpia).

Oh, velika je. igra se popela za par stepenika do pocasnog piedestala. Mmm.. kad zavrsim sa ovim Slomljenim macem, pogledacu detaljnije info.
Mada, priznajem da nisam odusevljena sto sto vuce na neki anime.. no.. mozda to na kraju bude dobro.

Bad Mojo:Redux (2004.) inače remake igre Bad Mojo (1996.)
http://www.badmojoredux.com/

U ulozi smo naučnika biologa,stručnjaka za bubašvabe(!!!) koji pod dejstvom starog medaljona postaje bubašvaba.
Kroz sjajno(?!?) dočaran svet iz perspektive jedne bube treba da provalimo zašto se to desilo i vratimo se u ljudski oblik.U igri nema "ljudskog ponašanja",već samo ono što bi mogla da uradi jedna buba.
http://www.gamespot.com/pc/adventure/badmojoredux/index.html

924980_20041013_790screen005.jpg

924980_20041013_790screen009.jpg

924980_20070531_790screen003.jpg

Poslednja izmena:
Ja sam za Heavy Rain saznao još 2006. kad sam nabasao na ovaj trejler:

Fenomenalno izgleda, ko zna kakav ce biti system requirements...jos ce ispasti da bi mi jeftinije bilo da kupim PS3, nego da "budzim" komp (ako bude bilo PC izdanja)... :think:
Mislim da bih je igrala dok sve kombinacije solucija ne bih probala... :mrgreen:
Jedva cekam 2010.-tu, Heavy rain i Syberia/Still life 3...sta jos covek moze da pozeli... :super:

LPhoklica:

Ma ko dir'o? :cmok:

smiley87:
jos ce ispasti da bi mi jeftinije bilo da kupim PS3, nego da "budzim" komp...:think:

Nesumnjivo. PS3 možeš da nađeš za nekih 350 evra, možda i za manje. Uzeo bih ga ja već, nego me yebu dve stvari. Prva, to što sam čuo da je neophodno da imaš neki svemirski televizor, a druga je to što ne postoje pirati, a ako i postoje, ko zna gde to ima da se nađe, a ja nisam voljan da dajem po 50 evra za igru.

Sa druge strane, videla si grafiku u Heavy Rain. Možda i najbolja ikad. Na komp koji barem pristojno tera tu igru bi verovatno morala da spičkaš duplo više love nego na PS3.

smiley87:
sta jos covek moze da pozeli... :super:

Sise. :super:

Fenomenalno izgleda, ko zna kakav ce biti system requirements...jos ce ispasti da bi mi jeftinije bilo da kupim PS3, nego da "budzim" komp (ako bude bilo PC izdanja)... :think:
Mislim da bih je igrala dok sve kombinacije solucija ne bih probala... :mrgreen:
Jedva cekam 2010.-tu, Heavy rain i Syberia/Still life 3...sta jos covek moze da pozeli... :super:

Kupiti PS3 je ubjedljivo bolja varijanta nego nabudzivati komp.
Ja kada bi sada krenuo nebi mi bilo dosta 1000 evra :sad2: a kupio sam komp prije 2 godine.
Sada gledam PS3...stari 275 EVRA :eek: a toliko bi bila jedna dobra graficka karta.
Novi PS3 je...vidi ista cjena :eek:.

Kupujem PS3 za rodjenadan..da se pocastim.

Mislila sam se da'l da podelim ovu igru sa vama, ali pokazala se kao veoma zanimljiva.
Kome se svidela koncepcija igre Return to Mysterious Island, verovatno će voleti i Voyage-ra.

Toliko različitih rešenja, ta sloboda, interesantne pričice, vanzemaljci neki, neke šarene biljke.. Skroz ludo!
Inače, igram je idalje, jako mi je zabavno! Kroz ovu igru sam, pored tako, zavabe, malo obnovila matematiku ono osnovno bar, sabiranje, oduzimanje, tablica množenja, a boga mi provežbala malo i sluh. Aaah, ne šalim se.
Super igra!

Poslednja izmena:
Niko ne pomenu Penumbra, Black Plague , serijale resident evila do IV dela, Silent Hill 1&2, Gothic 1,2,3 ili Risen ...

Ne znam da li se bas uklapaju ...
I naravno masterpiece, Bioshock.

Sam scenario zasluzuje 10.

^Avanture^ nisam valjda promasio temu?:dontunderstand:

Niko ne pomenu Penumbra, Black Plague , serijale resident evila do IV dela, Silent Hill 1&2, Gothic 1,2,3 ili Risen ...

Ne znam da li se bas uklapaju ...
I naravno masterpiece, Bioshock.

Sam scenario zasluzuje 10.

^Avanture^ nisam valjda promasio temu?:dontunderstand:

Za Penumbru, SH i RE nisi promasio temu (Ove ostale ne spadaju u avanture). Nemoj da te cudi to sto niko nije pomenuo ove igre sto si naveo posto veliki broj ljudi pod avanturama podrazumeva samo klasicne P&C kao i novije avanture evropske produkcije....

Aura: Fate of Ages
6-274_2.jpg

За све оне који воле те игре са пуно тих игричица, све је магично и логично
Игра је из првог лица. Нисам могла дуго да је играм, мањка ми ту приче, а још у почетку су објавили шта је циљ - наћи некакву супер-моћ. Искрено за главног лика ме баш брига да ли ће ишта наћи и тај недостатак везе гл. лика са играчем је вероватно убило ову игру.

Poslednja izmena:
Е ово је нешто што ми је пријало мало више. Духоховито и лагано, без иједне муке на свету.. добро.. са пар ту и тамо.
Wallace је један изгубљени проналазач који је изумео гомилу ствари које не раде како треба и Gromit његов паметан пас који гледа шта овај лудак ради.

250px-Wallace_and_gromit.jpg

Игра је састављена из 4 епизоде које су излазиле једна за другом од марта до јула ове године

205tk5v.jpg

Poslednja izmena:
Valas i Gromit su likovi iz istoimenog britanskog serijala animiranih filmova. Ako nisi do sad, odgledaj ih.

Podseti me ovim na Sam & Max serijal. Ukoliko su ti se Valas i Gromit dopali, mogla bi i ovo da probaš.

SamMaxOffice2.jpg

Dodao bih i Ankh serijal.

Ankh1b.jpg

Samorost 2:

2dubj1e.jpg

Kao i vrlo dobri Runaway.

runaway_2.jpg

Speaking of which:

Ази дошао си! :D

Чула сам да су Валанц и Громит ликови из тих анимираних филмова, погледаћу сигурно ако будем била у прилици. А Сeма и Макса нешто избегавам.. не знам ни ја што, видим да ми се такве ствари свиђају.

Ankh серијал много волим. Само, чини ми се да је у "Ankh: Heart of Osiris" уместо крека стављен као некакав картонски круг са неким чудима које се померају, некаква игрица коју треба решити, а интегрисана је у саму причу у игри (то се добије у оригиналној игри). Сад, ја сам то имала у дигиталној верзији, али нисам знала да га решим :стиди се:

А свака част за песмицу, баш ми је пријала сад (након што сам се најела слатког.. хах)

___

Evo jos jedne igre koju nismo pomenuli Gobliiins 4
gobliiins4.jpg

jel neko igrao ovo? >>
sm6.jpg

Poslednja izmena:

Back