Predlozi za zastavu Srba u Ukrajini-Rusiji (Slaveno-Srbija)

Docleatae

Zainteresovan član
Poruka
183
Dobro veče, juče mi je palo na pamet da napravim zastave Slaveno Srbije (tojest; takođe koja će predstavljati zastavu Srba u Ukrajini i Rusiji). Ako ne znate šta je Slaveno-Srbija, Slaveno-Srbija i Nova Srbija su bile Srpsko provincijske kolonije u Ukrajini nakon što smo se iseljavali na područje današnje Ukrajine i Rusije pa su nam dali autonomiju. Još od 18og veka su napravili provincije, i distrikt "SlovyanoSerbsk" postoji i dan danas! i ostalo još mnogo idalje postoji na tim područijima i gradovi koji su imenovani zbog Srpskih. Kako god, nemaju zvaničnu zastavu, pa sam zato juče napravio par istorijsko-tačnih predloga za zastavu koja bi predstavila Srpski narod koji živi tamo.
Untitled3_20241226011448.png
Untitled3_20241226011944.png
Untitled3_20241226012204.png

Dobro veče, juče mi je palo na pamet da napravim zastave Slaveno Srbije (tojest; takođe koja će predstavljati zastavu Srba u Ukrajini i Rusiji). Ako ne znate šta je Slaveno-Srbija, Slaveno-Srbija i Nova Srbija su bile Srpsko provincijske kolonije u Ukrajini nakon što smo se iseljavali na područje današnje Ukrajine i Rusije pa su nam dali autonomiju. Još od 18og veka su napravili provincije, i distrikt "SlovyanoSerbsk" postoji i dan danas! i ostalo još mnogo idalje postoji na tim područijima i gradovi koji su imenovani zbog Srpskih. Kako god, nemaju zvaničnu zastavu, pa sam zato juče napravio par istorijsko-tačnih predloga za zastavu koja bi predstavila Srpski narod koji živi tamo.
Спрски народ који је отишао тамо је нестао. Отишли су да спријече то а отишли су у нестанак. Велика царства и њихове политике је болио к. за нама, па тако смо и прошли. Исељавање јест зауставило притисак од католички гејева али нас је коштало доброг дијела народа којег смо заувијек изгубили у совјетској лудници.
Није та прича ни сретна нити на неки понос.

Сами Руси нијесу испоштовали многе српске захтјеве (рецимо да се Србима да једна територија и да не буду разбијени) него смо додани совјетским масама да будемо кориштени како одговара њиховој политици.

Dobro veče, juče mi je palo na pamet da napravim zastave Slaveno Srbije (tojest; takođe koja će predstavljati zastavu Srba u Ukrajini i Rusiji). Ako ne znate šta je Slaveno-Srbija, Slaveno-Srbija i Nova Srbija su bile Srpsko provincijske kolonije u Ukrajini nakon što smo se iseljavali na područje današnje Ukrajine i Rusije pa su nam dali autonomiju. Još od 18og veka su napravili provincije, i distrikt "SlovyanoSerbsk" postoji i dan danas! i ostalo još mnogo idalje postoji na tim područijima i gradovi koji su imenovani zbog Srpskih. Kako god, nemaju zvaničnu zastavu, pa sam zato juče napravio par istorijsko-tačnih predloga za zastavu koja bi predstavila Srpski narod koji živi tamo.Pogledajte prilog 1662978Pogledajte prilog 1662979Pogledajte prilog 1662980

Nemaju zato što ih tamo i nema. Nakon uspostave je tamo i bilo jedva 1000 Srba. Nakon 10 godina već je sve i propalo. Ljudi se djelom raselili, djelom asimilirali. Tamo nema tri Srbina.

Back