Ja bih zeleo malo duzi tekst ,
onako da je malte ne hipnotisem ako je moguce tekstom. Evo na primer da zapocnem prvo ja pa onda da ubacujemo ili izbacujemo neke nove recenice pa da na kraju uoblicimo da bude sto idealniji. U ovom tekstu sam obuhvatio sve stvari, pocev od duhovnog, materjalnog, zdravstvenog i sve:
"Za ozbiljno upoznavanje
Zivim u Nisu. Zelim upoznati ozbiljnu devojku za ozbiljno upoznavanje.
Uvek je tesko pisati o sebi. Situiran sam, imam siguran privatan poso, koji iz dana u dan donosi sve vece prihode. Zivim u svojoj kuci. To je za sada sto se tice materjalne strane.
Sto se tice duhovne strane ne volim da cinim zlo i podvale drugima, prevare, volim pravdu, iskrenost i istinu. Optimista sam, uvek veseo i nasmejan, nisam namcor, zlopamtilo, komunikativan, devojke kazu jako zanimljiv...
Svaku vezu sam shvatao krajnje ozbiljno, nikad nisam i ne volim da varam.
Zadnja veza je bila prilicno duga te zato sad izmedju ostalih i na ovaj nacin trazim srodnu dusu. Jos jednom napominjem ozbiljan sam i zelim ozbiljno upoznavanje, vezu i brak.
Fizicki izgled potencijalne devojke ili zene mi nije bitan, vec jedino da je fina, racionalna, skromna, postena, da zivi po Hriscanskim nacelima, da je patrijahalno vaspitana, umiljata, nezna, milostiva, odnosno da poseduje duhovne osobine koje zenu cine zenom.
Sto se ostalog tice mogu reci da sam Bogu hvala zdrav. Dakle nemam ni jednu hronicnu bolest, dijabetes, alergiju, astmu, kancer, hipertenziju, gojaznost itd. A takodje i moji roditelji, kao i preci, nisu imali hronicne bolesti. Sto znaci da imam jak genetski potencijal i lozu.
Roditelji i praroditelji mi nisu razvedeni, a i u siroj familiji takodje svi imaju jedan brak od onih koji su u braku. Sto znaci da genetski pstujemo brak i smatramo ga svetinjom.
Eto to bi bilo nesto osnovno o meni tako da curo ako sam te malo zainteresovao slobodno se javi da se upoznamo, bice mi drago. Kontakt telefon je +3816376059XX, a mejl
izuzetan@gmxxx.com"
Naravno voleo bih da se ukljuce devojke jer one znaju sta vole