Predlozi za dobar tekst profila

Ja bih zeleo malo duzi tekst , onako da je malte ne hipnotisem ako je moguce tekstom. Evo na primer da zapocnem prvo ja pa onda da ubacujemo ili izbacujemo neke nove recenice pa da na kraju uoblicimo da bude sto idealniji. U ovom tekstu sam obuhvatio sve stvari, pocev od duhovnog, materjalnog, zdravstvenog i sve:

"Za ozbiljno upoznavanje

Zivim u Nisu. Zelim upoznati ozbiljnu devojku za ozbiljno upoznavanje.

Uvek je tesko pisati o sebi. Situiran sam, imam siguran privatan poso, koji iz dana u dan donosi sve vece prihode. Zivim u svojoj kuci. To je za sada sto se tice materjalne strane.

Sto se tice duhovne strane ne volim da cinim zlo i podvale drugima, prevare, volim pravdu, iskrenost i istinu. Optimista sam, uvek veseo i nasmejan, nisam namcor, zlopamtilo, komunikativan, devojke kazu jako zanimljiv...

Svaku vezu sam shvatao krajnje ozbiljno, nikad nisam i ne volim da varam.

Zadnja veza je bila prilicno duga te zato sad izmedju ostalih i na ovaj nacin trazim srodnu dusu. Jos jednom napominjem ozbiljan sam i zelim ozbiljno upoznavanje, vezu i brak.

Fizicki izgled potencijalne devojke ili zene mi nije bitan, vec jedino da je fina, racionalna, skromna, postena, da zivi po Hriscanskim nacelima, da je patrijahalno vaspitana, umiljata, nezna, milostiva, odnosno da poseduje duhovne osobine koje zenu cine zenom.

Sto se ostalog tice mogu reci da sam Bogu hvala zdrav. Dakle nemam ni jednu hronicnu bolest, dijabetes, alergiju, astmu, kancer, hipertenziju, gojaznost itd. A takodje i moji roditelji, kao i preci, nisu imali hronicne bolesti. Sto znaci da imam jak genetski potencijal i lozu.

Roditelji i praroditelji mi nisu razvedeni, a i u siroj familiji takodje svi imaju jedan brak od onih koji su u braku. Sto znaci da genetski pstujemo brak i smatramo ga svetinjom.

Eto to bi bilo nesto osnovno o meni tako da curo ako sam te malo zainteresovao slobodno se javi da se upoznamo, bice mi drago. Kontakt telefon je +3816376059XX, a mejl izuzetan@gmxxx.com"

Naravno voleo bih da se ukljuce devojke jer one znaju sta vole :)

Drolje STOP

Zivim u Nisu. Zelim upoznati matorku za sex.

Uvek je lako pisati o sebi. Kintu imam, valjam neku robu, koji iz dana u dan donosi sve vece prihode. Gajba se vodi na dedu, ali bice moja jednog dana. To je za sada sto se tice onoga sto te zanima.

Sto se tice duhovne strane malo sam pickica, lizem se sa drugim ljudima, volim da me sutiraju,tretiraju kao solju i opusak. Optimista sam, smejem se jer sam malo ljigav, nisam namcor, zlopamtilo, alapaca pomalo, devojke kazu derpe...

Svaku vezu sam shvatao krajnje ozbiljno, nikad nisam jebbo.

Zadnja veza je bila prilicno duga i suva te zato sad izmedju ostalih i na ovaj nacin trazim sex. Jos jednom napominjem pod kintom sam i zelim sex.

Fizicki izgled potencijalne devojke ili zene mi nije bitan, vec jedino da je plavusa, bez dlaga sem malo oko chmara, dobre noge, guza, da zivi za patku, sise cetvorka, divlja, sa kondicijom, odnosno da poseduje tesnu pichku koje zenu cine zenom.

Sto se ostalog tice mogu reci da sam Bogu hvala zdrav. Dakle nemam ni jednu hronicnu bolest, dijabetes, alergiju, astmu, kancer, hipertenziju, gojaznost itd. A takodje i moji roditelji, kao i preci, nisu imali hronicne bolesti. Sto znaci da imam jak genetski potencijal i lozu.

Roditelji i praroditelji mi nisu razvedeni, a i u siroj familiji takodje svi imaju jedan brak od onih koji su u braku. Sto znaci da bijemo zene i ne mogu bezati od ans jer ih uvek nadjemo i ubijemo od batina.

Eto to bi bilo nesto osnovno o meni tako da curo ako sam te malo zainteresovao slobodno se javi da se upoznamo, bice mi drago. Kontakt telefon je +3816376059XX, a mejl izuzetan@gmxxx.com"

Zelim da napisem dobar tekst u svom profilu koji ce biti "lepak" za devojke ali nemam ideju. Zato bih zamolio da svi zajedno smislimo ekstra tekst pomocu koga cu upoznati finu devojku !! Hvala svima koji pozele da ucestvuju u ovoj temi i da mi pomognu.

:zcepanje:

ništa samo upiši svoj nick ali pravopisno ispravno i to je to :ok:

e to sam htela reci :)

oglasmaxi.jpg

Zelim da napisem dobar tekst u svom profilu koji ce biti "lepak" za devojke ali nemam ideju. Zato bih zamolio da svi zajedno smislimo ekstra tekst pomocu koga cu upoznati finu devojku !! Hvala svima koji pozele da ucestvuju u ovoj temi i da mi pomognu.

u zavisnosti od toga na sta pecas imas prakticno dve vrste sushija

ili napishi neki sve srce slamajuci stih poznatih pacenika romatizma tipa "Ceznem da te zeznem"
ili "Imam bmw"

druga vrsta je cesca posto poeziju vishe ne fermaju mnoge

mada umesto stelovanja teksta profila radije se pozabavi konverzacijom sa metom jer ne zarezuju se ti tekstovi mnogo

Ja bih zeleo malo duzi tekst , onako da je malte ne hipnotisem ako je moguce tekstom. Evo na primer da zapocnem prvo ja pa onda da ubacujemo ili izbacujemo neke nove recenice pa da na kraju uoblicimo da bude sto idealniji. U ovom tekstu sam obuhvatio sve stvari, pocev od duhovnog, materjalnog, zdravstvenog i sve:

"Za ozbiljno upoznavanje

Zivim u Nisu. Zelim upoznati ozbiljnu devojku za ozbiljno upoznavanje.

Uvek je tesko pisati o sebi. Situiran sam, imam siguran privatan poso, koji iz dana u dan donosi sve vece prihode. Zivim u svojoj kuci. To je za sada sto se tice materjalne strane.

Sto se tice duhovne strane ne volim da cinim zlo i podvale drugima, prevare, volim pravdu, iskrenost i istinu. Optimista sam, uvek veseo i nasmejan, nisam namcor, zlopamtilo, komunikativan, devojke kazu jako zanimljiv...

Svaku vezu sam shvatao krajnje ozbiljno, nikad nisam i ne volim da varam.

Zadnja veza je bila prilicno duga te zato sad izmedju ostalih i na ovaj nacin trazim srodnu dusu. Jos jednom napominjem ozbiljan sam i zelim ozbiljno upoznavanje, vezu i brak.

Fizicki izgled potencijalne devojke ili zene mi nije bitan, vec jedino da je fina, racionalna, skromna, postena, da zivi po Hriscanskim nacelima, da je patrijahalno vaspitana, umiljata, nezna, milostiva, odnosno da poseduje duhovne osobine koje zenu cine zenom.

Roditelji i praroditelji mi nisu razvedeni, a i u siroj familiji takodje svi imaju jedan brak od onih koji su u braku. Sto znaci da genetski pstujemo brak i smatramo ga svetinjom.

Naravno voleo bih da se ukljuce devojke jer one znaju sta vole :)

:zcepanje::zcepanje::ok:

A slika tate i mame? Da se da naslutiti ono "nekad" i "sad"....

Pa dobro izbacicu ali nesto kontam ako su roditelji razvedeni onda njihova deca nece bas ceniti brak nesto posebno, ali ok devojke ipak nemaju toliku moc razmisljanja da shvate to pa cu izbaciti.

Anna-Bella pa zar neznas onu izreku "gledaj majku biraj cerku"?? Nego eto ti si dokaz da devojke previse ne razmisljaju, ili i kad razmisljaju razmisljaju polnim organom, ocima i stomakom. Tako da im je posle kriv djavo kad ih muz vara, ili kad su im deca bolesna od naslednih bolesti ili su bolesljiva ili im je posle tesko jer im je muz bolestan pa ne moze ovo , ne moze ono itd itd.

U principu ste u pravu svi jer devojke malo obracaju paznju na bitne stvari kod muskarca vec su im bitne uglavnom nebitne stvari tipa visina, sirina ramena, fizicki izgled i bankovni racun itd

Poslednja izmena:
Pa dobro izbacicu ali nesto kontam ako su roditelji razvedeni onda njihova deca nece bas ceniti brak nesto posebno, ali ok devojke ipak nemaju toliku moc razmisljanja da shvate to pa cu izbaciti.

Anna-Bella pa zar neznas onu izreku "gledaj majku biraj cerku"?? Pa zato sam i rekla da stavis sliku tate (a i mame, ko zna, mozda si povukao na tu zensku stranu :mrgreen:) Nego eto ti si dokaz da devojke previse ne razmisljaju, ili i kad razmisljaju razmisljaju polnim organom, ocima i stomakom. Po cemu si ovo zakljucio, molim lijepo??? Tako da im je posle kriv djavo kad ih muz vara, ili kad su im deca bolesna od naslednih bolesti ili su bolesljiva ili im je posle tesko jer im je muz bolestan pa ne moze ovo , ne moze ono itd itd.

U principu ste u pravu svi jer devojke malo obracaju paznju na bitne stvari kod muskarca vec su im bitne uglavnom nebitne stvari tipa visina, sirina ramena, fizicki izgled i bankovni racun itd

Ovo pink su moji komentari na koje ocekujem komentar.

Ili da se slikam u nekom dobrom autu? A neznam dal da se slikam sa nekom jako lepom devojkom u zagrljaju, cuo sam da devojke vole da budu sa muskarcima koji ima uspeha sa zenama, i koji seta lepe devojke, kao proradi im zelja da se takmice

Pa ako izgledas kao ovaj avatar, nikako uz agrljaju devojke niti u autu, slikaj samo sebe u prirodnoj pozi, ne znam stvarno sta bi jos neko hteo :)

.U principu ste u pravu svi jer devojke malo obracaju paznju na bitne stvari kod muskarca vec su im bitne uglavnom nebitne stvari tipa visina, sirina ramena, fizicki izgled i bankovni racun itd

da bre, bitno nam je samo da muskarac bude napumpan, da nosi skup sat, brije glavu, pun para i da vozi dobar auto :roll:
a ovi sto pisu pesme, donose dorucak u krevet, maze i paze, a uz to su jos i zmajevi u krevetu, ko ce njih pored onol'ko praznoglavih celavih matorih buzdovana ciji je obim kajle veci od obima polnog organa
mislim, stvarno :roll:

Back