Lancier
Veoma poznat
- Poruka
- 13.631
užasna idejaОд школе направити канцеларијски простор за министарство просвете, а децу преместити у друге школе; ја бих то урадио.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
užasna idejaОд школе направити канцеларијски простор за министарство просвете, а децу преместити у друге школе; ја бих то урадио.
taman posla , da se deca elite mesaju sa nasom primitivnom decom.Nema veze sto smo mi akademici a oni, "elita", polupismeni bivsi sverceri talijanskih farmerica i grcke kafe, odnosno, preprodavaca goriva u flasama kod Bubanj Potok 1994-te.Ogledna elitna škola za decu "elitnih" članova našeg društva!
Posle tragičnih događaja 3. maja naslušali smo se raznih razmišljanja
o tome na koji način će društvo pokušati rešiti problem traumirane dece i roditelja.
Svašta smo čuli,ali niko nije postavio pitanje zašto su ta deca privilegovana.
Samo zato što su im roditelji "neko i nešto"?
Moj predlog je da ta deca budu izjednačena sa ostalom našom decom.
Naime deca treba da budu upisana u škole kojima teritorijalno pripadaju.
Ako žive na N Beogradu i prijavljena su na toj adresi,onda treba da
se upišu u pripadajuću školu.
Ta prošlost se briše i sad imamo nove "oprane" biografije dotičnih.taman posla , da se deca elite mesaju sa nasom primitivnom decom.Nema veze sto smo mi akademici a oni, "elita", polupismeni bivsi sverceri talijanskih farmerica i grcke kafe, odnosno, preprodavaca goriva u flasama kod Bubanj Potok 1994-te.
zašto postoji ideja da je neko ovo mogao da spreči.Ta prošlost se briše i sad imamo nove "oprane" biografije dotičnih.
Ostalo je samo nelegalno i legalno oružje kao uspomena na te dane.
Ili da vlasnici imaju imovinu i u blizini te škole..Зашто полазиш од претпоставке да деца у Рибникару нису уписана са адреса које гравитирају ка Рибникару?
Moja teorija je i da je izmanipulisan...zašto postoji ideja da je neko ovo mogao da spreči.
dete je psihopata. ja čak verujem da se zlo usadilo u njega - nešto poput "predskazanja" ili noći veštica. ima ko će se baviti time.
drugo su socijalne razlike i projekcija nezadovoljstva što iste postoje (a postojale su i u socijalizmu)
drugo je govor mržnje politički, rijaliti, opskurni influenseri i druge grozne pojave u društvu.
Kad smo već kod ovoga, ja sam za to da se u sve škole ponovo uvede uniforma tj.školske kecelje.Moj predlog je da ta deca budu izjednačena sa ostalom našom decom.
Na jutjubu možeš naći gomilu snimaka o noževima napravljenim od izlivene plastike, kartona+providnog epoksija i sl... naoštrene do ludila, na nekim 5000, 10000 brusnim papirima, koji su oštriji od novog žileta. Metal detektor bi ćutao...Da li treba da imamo detektore za metal u školama da neko ne prošvercuje oružije... Pištolj ili veliki kuhinjski nož?
A šta da kažemo mi, provincijalci, kojih nema ni na mapi prosvete ? Deca iz provincije ne umeju da budu elitna, oni svojim rezultatima pokazuju da im ne treba ni ogledna ni elitna škola.taman posla , da se deca elite mesaju sa nasom primitivnom decom.Nema veze sto smo mi akademici a oni, "elita", polupismeni bivsi sverceri talijanskih farmerica i grcke kafe, odnosno, preprodavaca goriva u flasama kod Bubanj Potok 1994-te.
Зашто?užasna ideja
Pa, nije tačno da vas nema na mapi prosvete i ti to vrlo dobro znaš. Imate česte seminare, jeste, nekad za njih plaćate prisustvo, ali se radi i koordinisani ste po regionalnom principu, pa opštinskom.A šta da kažemo mi, provincijalci, kojih nema ni na mapi prosvete ? Deca iz provincije ne umeju da budu elitna, oni svojim rezultatima pokazuju da im ne treba ni ogledna ni elitna škola.
Ogledna elitna škola za decu "elitnih" članova našeg društva!
o tome na koji način će društvo pokušati rešiti problem traumirane dece i roditelja.
Ogledna elitna škola za decu "elitnih" članova našeg društva!
Sad se ih uči da postanu kvalifikovani robovi