Predlog: ekspedicija !

BLAJBI

Zaslužan član
Poruka
103.499
Hajde mi ovde sa fotografije da napravimo nesto ozbiljnije.

Predlazem da iduceg FEBRUARA organizujemo jednu EKSPEDICIJU po DELTI ORINOKA u trajanju od 10-ak dana!

(Krstarica bi mogla da bude i pokrovitelj?):think:

Delta Orinoka je skoro DUPLO VECA od nase Vojvodine i jedno od najmanje zagadjenih prostora na svetu!

U delti ima najvise vrsta ptica, zivotinja i riba na svetu...

Ko voli prirodu i avanturtu nista lepse ne moze zamisliti.

Napravili bi hiljade lepih slika i odneli nezaboravne utiske.

To se danas moze organizovati za reletivno male pare.

Ko zna kada ce vam se slicna prlika jos ukazati u zivotu?

Evo malo slika koje sa ja napravio, a ima ih i vise ako vas predlog zanima.

jv4-111.jpg

Него шта... баш сам скорије читао о неком суфициту који, просто не знају где ће...
:hahaha:
Лепа ти је то замисао, ал, моја надолазећа експедиција, како мени изгледа, мирише на Јужну Мораву и тај округ.... Можда и ка Нишу мало одем...

pa samo avionska karta do j.amerike kosta bogatstvo...

Toledo ima pravo: avionska povratna karta za Beograd-Karakas-Beograd kosta oko 800-900 eura.

Od Karakasa do Orinoka (oko 700 km prevoz bi bio besplatno)

Ovde bi se trosilo malo posto je CRNI KURS venecuelanskog novca veoma povoljan za strance,a ja ne bih naplacivao usluge vodica....:hvala:

Ovde se ne bi spavalo u hotelima (samo mozda 2-3 noci) ostalo bi bilo u indijanskim kolibama i specijalnim posadama.

Ukratko, bez aviona, bi kostalo MANJE nego isti broj dana u bilo kojoj banji u Srbiji!

Ovo je IZUZETNA PRILIKA, kakva se vise verovatno nikada nece ponoviti!

Poslednja izmena:
to ti kazem ;) nego ...ti dajes pribor za pecanje da ne vucem odavde . pirane mozemo staviti ko kedere ? koliko dana ukupno ?

Naravno!

Imam ja pribora za pecanje i viska.

Drugo, ovde se kopriste po pravilu mnogo deblji najloni sa celicnim podvezom.

Pirane se pecaju (ja ih bar tako pecam) na govedje srce jer je ono jako zilavo i ne mogu lako da ga pregrizu kao ostale mamake.

Zamisljam da bi sama ekspedicija trebala da traje 8 dana, s tim da bi dva dana proveli u putu - jedan u dolasku i jedan u povratku.

Isli bi na mesta gde sam ja vec bio, a veoma su interesantna, tako da nista nepredvidjeno ne bi trebalo da se dogodi.

jbga :D ne vredi preskakati baru za 6 dana .
ja imam na umu south ameriku na 2 meseca najmanje . foto i fishing ekspediciju ne zaobilazeci ni urbane sredine . cuo sam da su venecuelanke najlepse :p u tom delu sveta ?mozda me lazu . da proverimo to ?

Kazi ti nama koga bi ti poveo sa foruma, da znamo kakve su ti namere (s obzirom na krokodile i ostale azdaje :) )

Poveo bih sve koji vole prirodu, druzenje i lepe uspomene.

I koji vole da dozive nesto sto je u Evropi nemoguce doziveti, ma gde da odes i koliko da platis.

Nemam nameru da nikoga bacim krokodilima (osim vracarcca ako bi eventualno dosao) :zloca:

Poslednja izmena:
jbga :D ne vredi preskakati baru za 6 dana .
ja imam na umu south ameriku na 2 meseca najmanje . foto i fishing ekspediciju ne zaobilazeci ni urbane sredine . cuo sam da su venecuelanke najlepse :p u tom delu sveta ?mozda me lazu . da proverimo to ?

Nije 6 nego 10 dana. ;)

Racunam da toliko ljudi mogu da odvoje od godisnjeg i slobodnih dana za jedan ovakav izlet.

Takodje racunam da se ne potrosi mnogo para, a da se ipak dobro provede i vidi ono sto vredi videti.

Naravno da bi bilo fino ostati dva meseca, ali to je malo nerealno za ljude koji imaju stalni posao.

Ne lazu te za Venecuelanke, stvarno ima veoma lepih. :snovi:

Back