Predizborna obecanja

drdoktor

Elita
Banovan
Poruka
23.062
Da li se iko seca predizbornih obecanja od gospode u buducoj vladi? Sta je bilo sa izbornom kradjom, Dinkicevim laprdanjima o departizaciji, sto milijardi dolara...

Kad citam kako dele plen kao lesinari nad lesinom.

Da li se vi gradjani i gradjanke secate sta su nam sve obecavali?

Da li se iko seca predizbornih obecanja od gospode u buducoj vladi? Sta je bilo sa izbornom kradjom, Dinkicevim laprdanjima o departizaciji, sto milijardi dolara...

Klikni na sliku da je uvecas...
test your stupidity.jpg

Mnogo su isti ,samo naivni ljudi su mogli da očekuju da Toma ,Vucko i ostali ispune bar jedno obecanje.

Ali oni nastavljaju da lazu, bahato se ponasaju, misle da su gospodari... Da li ce Srbija smognuti snage i reci dosta? Danas je evro otisao u nebesa, a bice jos gore.

kada svi budemo svesni toga,i izadjemo na ulice i pokazhemo im da nam je dosta...
a dokle god budemo stavljali lichne interese ispred kolektivnih i opshtenacionalnih,od toga nema nishta...

Nije ukinuta TV pretplata a ni Tijanić nije smenjen prvo veče, rešeno je da će biti smenjen poslednje veče mandata
Izgleda da i PATRIOTE LAŽU napaćeni narod?

Vlada još nije izabrana. Kako bilo ko očekuje rezultate obećanja ? Odmah, sada ?

Imate li vi ljudi malo racia ?

A koliko je prošlo od izbora?
Što se te majmunčine barem ne potrude da ubrzaju to formiranje vlade.
Zašto ne probaju da stave neku vrsta VETA na nove zakone prethodnih majmunčina koje su na snagu stupili tek posle izbora
Što predsednik građana ne uradi nešto za iste

aPicture1003a.jpg

Poslednja izmena:
A koliko je prošlo od izbora?
Što se te majmunčine barem ne potrude da ubrzaju to formiranje vlade.
Zašto ne probaju da stave neku vrsta VETA na nove zakone prethodnih majmunčina koje su na snagu stupili tek posle izbora
Što predsednik građana ne uradi nešto za iste

aPicture1003a.jpg
Ako bi se preskočile procedure ova garnitura bi odmah postala nedemokratska!

Procedure i formalnosti se moraju apsolutno poštovati jer one su fundament demokratije.

I ja kao i mnogi moji sugrađani želim brzo, sve i odmah. Ali moram da učinim napor da razumem da se sve mora ispoštovati jer žutare jedva čekaju da oblate svaki korak ovih što su im oteli kolače.

Procedure i formalnosti se moraju apsolutno poštovati jer one su fundament demokratije.

I ja kao i mnogi moji sugrađani želim brzo, sve i odmah. Ali moram da učinim napor da razumem da se sve mora ispoštovati jer žutare jedva čekaju da oblate svaki korak ovih što su im oteli kolače.

Ma kako to da može da se preskače/ ne preskače samo nešto što nikom osim njima (lopovima) ide u korist

Bas su "simpaticni"... Jorgovanka i Vucic ko Crnogorci... Ja tebi serdare, ti meni vojvodo... :roll: Vlast... :roll:

Mnogo su brzo "zaboravili" sta su sve... upucivali... DSu na vlasti. Sad se sve prave iznenadjeni kao Grk u apsu :roll:

Ma kako to da može da se preskače samo nešto što nikom osim njima (lopovima) ide u korist

Ne znam na šta konkretno misliš ali razumem nestrpljenje. Već dva meseca su prošla od izbora. Prvo je mesec dana pravio vladu Boris Tadić a sad Ivica ...

Mora da dođe do glasanja za ovu vladu i za postavljenje ovih ministara. Malo pre je Ivica apelovao na odustajanje od prijava za diskusiju da bi se pristupilo glasanju. Ali ne ... evo razni kreteni moraju nešto da kažu za TV ... :dash:

Ne znam na šta konkretno misliš ali razumem nestrpljenje. Već dva meseca su prošla od izbora. Prvo je mesec dana pravio vladu Boris Tadić a sad Ivica ...

Mora da dođe do glasanja za ovu vladu i za postavljenje ovih ministara. Malo pre je Ivica apelovao na odustajanje od prijava za diskusiju da bi se pristupilo glasanju. Ali ne ... evo razni kreteni moraju nešto da kažu za TV ... :dash:

A kad još uzmemo u obzir da sutra počinje olimpijada pa precednik ide u London, pa će naravno da napravi i turističku turu....
Nećete "vi" to skoro. Ali i da 'oćete... Isti "ste" SVI
Smešni "ste", jadni "ste", lažovi "ste", lopovi "ste".

A ne znam kako da definišem one koji "vam" veruju

Poslednja izmena:
Bas su "simpaticni"... Jorgovanka i Vucic ko Crnogorci... Ja tebi serdare, ti meni vojvodo... :roll: Vlast... :roll:

Mnogo su brzo "zaboravili" sta su sve... upucivali... DSu na vlasti. Sad se sve prave iznenadjeni kao Grk u apsu :roll:

Jasno je da DS namerno provocira i odugovlači a ovi, neiskusni i ko alapače ... Upadaju u zamke. Predsednik parlamenta i predsedništvo još ne umeju optimalno da vode skupštinu.

Back