Predebela zena= nesretjna zena.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma svi su srecni samo se pretvaraju..
To je onaj sistem, nemoj da komsija primeti da sam srecan. Ne bi trebao covek odskakati od okruzenja..

Pa uglawnom su swi prazni tako da su po defoltu sretni, cak i owe debele z:D
Ali oni znaju u dubini duse swoju bedu i mizeriju+ neko ko ima recimo 150 kila to wishe i nije cowek z:D
Znaci ljudi uglawnom swi blistaju od sretjem, ali cim se krene ulaziti u dobinu= nesretja se sam ootkrowljawa z:D

Da, mislim da su debeli ljudi uslovno rečeno nesrećni, isto kao što je nesrećno više od pola mršavih, premršavih i vitkih.

Samo se to odražava na različite načine, a kod debelih je očigledno :kafa:

I to nema nikakve veze sa njihovom debljinom, već baš obrnuto, debljina je posledica. Ali, ovo nije podforum za psihološko proseravanje.

ako bismo shvatili ovu temu ozbiljno, ovo bi bila sasvim realna procena! :cool:

a koje to debele i o kojoj tachno debljini prichamo?
sve je to relativno
anorexicharkama one same sebi deluju da su svinje a kost i koza su
pa onda imash s kojim kilom vishe,zdravo popunjene,punachke...itd.

Pricamo owde o grehu i bolesti!
Te popunjene su u stwari najlepse^_^. Onako slatka normalna deca, ne walja ni prewishe mrsawe ni prewishe debele
ali pricamo o kilazi 150 kg recimo.. ili pak 120

To je gresno i Bogohulno
Bog nas je naprawio po swom obliku i dao nam direktiwu da radimo na sebi, da licimo na njega, da telo njegowo ponosno nosimo. Zato Bog kaznjawa owe debele.
BITI DEBELA JE BITI PROTIW BOGA!!!

Ankara_Muzeum_B19-36.jpg

kako koji bog sinak

Kakve bre to gluposti lupas?!

sta te briga za te predebele zene, jel te neka bije mozda?:eek:

Ja sam ubica z:D. Mene ne moze da bije niko :D
Nego jednsotawno gade mi se, to je pocast i treba biti spaljena. Ociscenja od prljawstine, trebaju da postanu normalne, da u znoju swome, na kolenima tako mole wratjanje u zajednicu sa Bogom
jer je Bog ono u nama ono uzwiseno, i one znaju da iako posle furaju neku sretju neka sranja, su izwan one unikatne zaednice od samo Boga i njih
Dakle ziwe u grehu.

Ja sam ubica z:D. Mene ne moze da bije niko :D
Nego jednsotawno gade mi se, to je pocast i treba biti spaljena. Ociscenja od prljawstine, trebaju da postanu normalne, da u znoju swome, na kolenima tako mole wratjanje u zajednicu sa Bogom
jer je Bog ono u nama ono uzwiseno, i one znaju da iako posle furaju neku sretju neka sranja, su izwan one unikatne zaednice od samo Boga i njih
Dakle ziwe u grehu.

Odmah kod cika doktora!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back