Predbracni ugovor

Anyway... sad sklapam neki testament i poslednje zelje. Izgleda da ce mi to u ovoj drzavi ispostovati.
Sve ostavljam detetu, samo moram da nabrojim sta sve imam, to nije problem.

Medjutim, imam i poslednje zelje. Neko zavesta telo za nauku, onda ga tamo seckaju itd. Ja bih volela kremaciju posto ovde nemam grob, a nema je ni moj dragi, ni njegova porodica. To ovde nije uobicajeno, jos nisam ni jedno groblje videla, osim onih iz prvog i drugog svetskog rata, koji su sada spomenici.

Da me voze za Srbiju, ne zelim. Ne zelim ni u druge zemlje gde imam pravo po drzavljanstvu. Moji imaju 2 grobnice u dve razlicite drzave, jedna regija je mnogo podvodna i ne bih volela da me potope podvodne vode. Druga je suva, nije problem.

Ali ja sam nesto razmisljala i zelela bih kremaciju. Ne zelim u zemlju, hocu da ostanem na vazduhu.
Samo moram da odlucim tj. izaberem mesto gde bih volela da me "prospu".
Recimo da cu umreti u severnoj Evropi, mozda u Americi jer planiram tamo da zivim za nekih 20ak godina, a moguce je da cu umreti i u Hrvatskoj posto tamo planiram da kupim kucu za penziju.

Imate li vi poslednje zelje? Koju lokaciju bi vi izabrali na mom mestu?

Anyway... sad sklapam neki testament i poslednje zelje. Izgleda da ce mi to u ovoj drzavi ispostovati.
Sve ostavljam detetu, samo moram da nabrojim sta sve imam, to nije problem.

Medjutim, imam i poslednje zelje. Neko zavesta telo za nauku, onda ga tamo seckaju itd. Ja bih volela kremaciju posto ovde nemam grob, a nema je ni moj dragi, ni njegova porodica. To ovde nije uobicajeno, jos nisam ni jedno groblje videla, osim onih iz prvog i drugog svetskog rata, koji su sada spomenici.

Da me voze za Srbiju, ne zelim. Ne zelim ni u druge zemlje gde imam pravo po drzavljanstvu. Moji imaju 2 grobnice u dve razlicite drzave, jedna regija je mnogo podvodna i ne bih volela da me potope podvodne vode. Druga je suva, nije problem.

Ali ja sam nesto razmisljala i zelela bih kremaciju. Ne zelim u zemlju, hocu da ostanem na vazduhu.
Samo moram da odlucim tj. izaberem mesto gde bih volela da me "prospu".
Recimo da cu umreti u severnoj Evropi, mozda u Americi jer planiram tamo da zivim za nekih 20ak godina, a moguce je da cu umreti i u Hrvatskoj posto tamo planiram da kupim kucu za penziju.

Imate li vi poslednje zelje? Koju lokaciju bi vi izabrali na mom mestu?
Nisam razmisljao o tome,u svakom slučaju posvetiću se tome posle ovog posta.;)

Nista strasnije nema, nego se odreci svog deteta zbog titule, kao sto je naprimer u kraljevskim familijama, gde zena koja se uda za princa , pre nego sto im se potmstvo rodi moraju potpisati ugovor da nemaju pravo na svoju decu.....

Nista strasnije nema, nego se odreci svog deteta zbog titule, kao sto je naprimer u kraljevskim familijama, gde zena koja se uda za princa , pre nego sto im se potmstvo rodi moraju potpisati ugovor da nemaju pravo na svoju decu.....

Mislim da je strasnije imati prava na decu, a nemati im sta dati jesti.
One se odricu prava zbog razloga koji su iz neke druge price...

Nisam to htela reci.
Mislim da je gore kad radjas decu, a znas da nemas sta da im das jesti, nego kad radjas decu, a znas da neces imati prava na njih zbog toga sto pripadaju kraljevskoj porodici i imaju obavezu prema prestolu i kraljevini.

Nisam to htela reci.
Mislim da je gore kad radjas decu, a znas da nemas sta da im das jesti, nego kad radjas decu, a znas da neces imati prava na njih zbog toga sto pripadaju kraljevskoj porodici i imaju obavezu prema prestolu i kraljevini.

Ove siromasne se ne odricu dece..dele sta vec imaju sa svojom decom...ali u pravu si postoje i oni Koji radjaju decu samo da bih rodili ali ne vidim pojentu u potpisivanju ugovora:think:

Mislis u potpisivanju ugovora od strane princeze da se odrice dece?

Verovatno je u pitanju nasledjivanje krune, jer ako se ona razvede i nije vise princeza, onda ni deca nisu royalty i ne mogu da naslede krunu.

Bar mislim da je to razlog.

jao to ko ona pametnica Dajana sto je planirala da rodi dete sa muslimanom...cuj polubrat/sestra britanskih princeva da bude musliman, kako da ne :neutral:

Strasno :)...ja bi sve te kraljevske familije razresila prestola da malo zaradjuju za sebe kao sav ostali svet a ne da su na dozivotnoj socijali:lol:

- - - - - - - - - -

Mislis u potpisivanju ugovora od strane princeze da se odrice dece?

Verovatno je u pitanju nasledjivanje krune, jer ako se ona razvede i nije vise princeza, onda ni deca nisu royalty i ne mogu da naslede krunu.

Bar mislim da je to razlog.

Da jeste...oni sa drugom vrstom krvi u odnosu na nas obicne smrtnike :lol:

od prebracnog ugovora stigosmo do sahrane :lol: pa jes jedno vodi ka drugom

sta je sad pitanje kako i gde ocu da me zakopaju
necu da me zakopavaju, ocu da me spale i prospu pepeo u neku sumicu, se recikliram, ekoloski
to zakopavanje u vestacke materijale je zagadjivanje, ne volim to, a i bespotrebno bacanje para
i kakve veze ima sahrana sa ljsom

- - - - - - - - - -

podržavaj slobodno,tvoje pravo..
meni kad bi proletila misao čak i u malom mozgu da bi nekad mogla da postane tolika kučka da me zayebe,ne bi ni ulazio u nikakav brak..
ako se i desi,do tad ću da uživam..a ovako kad se potpiše neki ugovor nema draži...nema povjerenja,nema rizika...ma nema života po meni...
ako me i zayebe i okrene se za 360 stepeni,pretrpiću muški...:kpozdrav:
bice ista....

Back