Курир_Ђокица
Poznat
- Poruka
- 7.738
metla je ok zemska..i kontam da bi nas sve primila na gajbu,ako bi doziveli takva sranja..![]()
po meni mislim da je zaista njen stav od sve ženskadije na forumu najzdraviji, najnormalniji i najrealniji....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
metla je ok zemska..i kontam da bi nas sve primila na gajbu,ako bi doziveli takva sranja..![]()
Svašta od vas. Pa što je Tesla izmislio struju?![]()
Lepo joj sastružeš malkice jednu od papuča sa kojima ide u podrum da mete veš u mašinu, taman da bude tako rupica, povedeš računa da se kabl mašine kao slučajno ojede na uzemljenju i paziš da je pod u podrumu uvek malkice vlažan.
A mož isto i sa frižiderom di on (ili ona) drži pivo.
![]()
Da vam kažem ja. Ključno je na vreme eliminisati taštu.![]()
Da vam kažem ja. Ključno je na vreme eliminisati taštu.![]()
naravnobi li me primila?missim ako bi do toga doslo...
![]()
institut predbracnog ugovora je i postavljen radi ovakvih slucajeva
bez imalo emocija, moram reci da je i brak obican ugovor u foprmalno-pravniom smislu
obratite paznju nekada dok maticar cita tekst
jako je zanimljiv
i kumovi su tu kao svjedoci
kaoi kod ostalih ugovora
dakle, predbracni ugovor je funkcionalna stvar,
napominjem da stvari iprava koje4 ste unijeli u brak ne padaju pod ,,zajednicku bracnu tekovinu``
to znaci da su vam ona zasticena u slucaju razvoda
iskreno
do tada sam već pijan ko daska i derem se iz pozadine: KAD ĆE PEČENJE!!!!???
nije ni čudo što me više niko od rodbine ne zove na svadbu..........![]()
"Tjah, unatoč svojoj zloj sudbi, žrtvice i dalje plešu..."cenis?jos se nije rodila tasta,koja mene nije gotivila..
![]()
@ dzoko kakav fotka jaooo![]()
ne daju bonu dusmani![]()
institut predbracnog ugovora je i postavljen radi ovakvih slucajeva
bez imalo emocija, moram reci da je i brak obican ugovor u foprmalno-pravniom smislu
obratite paznju nekada dok maticar cita tekst
jako je zanimljiv
i kumovi su tu kao svjedoci
kaoi kod ostalih ugovora
dakle, predbracni ugovor je funkcionalna stvar,
napominjem da stvari iprava koje4 ste unijeli u brak ne padaju pod ,,zajednicku bracnu tekovinu``
to znaci da su vam ona zasticena u slucaju razvoda
iskreno
do tada sam već pijan ko daska i derem se iz pozadine: KAD ĆE PEČENJE!!!!???
nije ni čudo što me više niko od rodbine ne zove na svadbu..........![]()
ma ok je druze..bitno je da i bez predbreacnog ugovora.nadam se da smo to apsolvirali osoba koja je unela neporetnost pre stupanja u brak..odnosno vodi se na ime iste,ne podlezi ista(nepokretnost) deobi iako par ima decu..to je glavno..a sada ako si u braku sa istom stekao nesto to je podlozno deobi..![]()
Evo malopre čuh priču ovdi iz daljeg komšiluka.....jedan čovek se razvodi.....big deal.........ali me fascinirala sledeća fabula.....čovek je izbeglica, i ovde je uspeo da se skući radio je kao fizikalac, sada ima vozi svoj kamion, zasnovao porodicu ima dvoje dece, moj stari zna njegovog pokojnog oca, čestita familija, nisu neki siledžije ludaci itd....
Šta se desilo, čovek je crnčio ko budala i počeo da skapava, dok žena nije bila zaposlena, i od skorije počela da radi u prodavnici, i ne lezi vraže, prevarila ga, naravno neminovno je došlo do svađe, on je podneo parnicu za razvod braka, i koliko kruže priče po čaršiji, izgleda da će ona dobiti polovinu svega, ali baš bukvalno svega, čak je i pola kamiona tražila iako nema C dozvoluNaravno o deci i da ne pričamo, to se podrazumeva. Ko zna možda će sutradan dovesti i zagondžiju u svoju polovinu kuće....
I sada ja vas pitam? Glede svega ovoga, da li je pogrešno tražiti predbračni ugovor? Znam da zvuči kao materijalistički kliše, i da prava ljubav ne zna za pare, ali eto, desi se, a od vazduha se ne živi.......Da li verujete svojim boljim polovinama, i da li mislite da je pravedno deliti sve po pola, iako jedna strana doprinosi više nego druga? nevezano za pol!!!
![]()