Пред Вучићем три решења: техничка влада, диктатура или државни удар

ovaj covek mi je toliko ogadio ovu stranku svojim glupostima i teorijama zavere da vise nisam njihov fan mada tamo ima nekoliko jos pametnih ljudi i cini mi se kao da radi sve da stranku sto vise ocrni kao po necijem nalogu
И још се улизује Ђитлеру. Ту ми је пао у очима.

Je li neko ispratio kada se Brnaba obratila javnosti zadnji put? Kao da su se neki iz režima ućutali, i borbu vode samo Av i Vučević, uz pomoć Kvazimoda i Krla.
Jok, nema ih, bilo ovo preko twiter-a juče, i to je to, al me ne bi čudilo da ovaj ima username/password od svih njih, pa da piše o samom sebi u njihovo ime, mada reče da se ne razume u te tehnologije, šta ga znam.

Jok, nema ih, bilo ovo preko twiter-a juče, i to je to, al me ne bi čudilo da ovaj ima username/password od svih njih, pa da piše o samom sebi u njihovo ime, mada reče da se ne razume u te tehnologije, šta ga znam.
Siniša Mali, drugi čovek režima, kao da je u zemlju propao. Jastrebovi poput Glišića ćute, tu i tamo Bizon se oglasi...

Ништа такво полиција није признала.
Zasto policija nije izasla na mesto zlocina kada su kriminalci sa fantomkama i oruzjem upali na privatnu svojinu?

Znaci policija odbije da izadje na mesto zlocina po pozivu gradjana, nekoliko puta, gde kriminalna banda ubica upada na neciju privatnu imovinu i rusi objekte, i to tebi nije rusenje Ustavnog poretka?

Ali ti je zato rusenje ustavnog poretka kada neko kaze 'Ne, Kosovo nije Srbija!'.

Kako da ne.

Srbija je dno i blato od kulture i drustva.

Mi smo sramotni izgovor za pravni sistem i kulturu drustva.

Podanicki narod u potpunosti.

Protesti nisu masovni...Ni blizu bilo kakvog pada vlasti...Kolika ima izmedju protesta studenata i recimo protesta rudara u Kolubari i obustave rada tamo, toliko ima izmedju sadasnje stvarnosti do pada vlasti...Dakle, beskonacno mnogo.... A nema ni pada vlasti dok se prethodno na izborima ne ostvari bar priblizan rezultat sa pozicijom, pa da se moze pomisliti da su izbori pokradeni...Ovako, verujte mi da duplo vise ljudi ne bi da menja ovu vlast, nego obrnuto...Ne budite u zabludi...Da je obavezno glasanje za svakog gradjanina rezultat bi bio jos ubedljiviji na strani vlasti....Vidi se da uopste ne poznajete svoj narod...
Nikad više nije bilo posla u ponudi.Kuriri Glovo ili kako se već zovu samo raznose hranu.Nikad Srbin nije sebi

Nikad više nije bilo posla u ponudi.Kuriri Glovo ili kako se već zovu samo raznose hranu.Nikad Srbin nije sebi
Pa kad ti 50 hiljada ljudi godišnje napusti zemlju. Pola miliona za 10 godina.
A proveri i kolike su prosečne plate bile tada u Srbiji i okolnim zemljama (ne EU, već ova nama slična boranija, Makedonija, Albanija...) Maltene je svugde duplo skočilo. A proveri troškove života, takođe duplo.
Šta je poenta, raste se slično, ali ako ti za 12 godina apsolutne vlasti ne možeš bolje, a predstavljaš sebe kao ekonomskog tigra, pa ja ne znam šta da kažem.

Pa kad ti 50 hiljada ljudi godišnje napusti zemlju. Pola miliona za 10 godina.
A proveri i kolike su prosečne plate bile tada u Srbiji i okolnim zemljama (ne EU, već ova nama slična boranija, Makedonija, Albanija...) Maltene je svugde duplo skočilo. A proveri troškove života, takođe duplo.
Šta je poenta, raste se slično, ali ako ti za 12 godina apsolutne vlasti ne možeš bolje, a predstavljaš sebe kao ekonomskog tigra, pa ja ne znam šta da kažem.
Još pre desetak godina baratalo se cifrom od 50 miliona istočnih Evropljana koji su se iselili u zapadnu Evropu SAD,Kanadu,Australiju... Ne znam koliko je taj podatak tačan ali radi se sigurno o velikom broju miliona iseljenih.
Vučić nema apsolutnu vlast u Srbiji.Ne znam od kud tolika potreba dela opozicije da koristi terminlogiju za koju se danas svako može lako uveriti da je neodgovarajuća kao što su diktatura,strahovlada,totalitarni režim i sl.
Wikipedia za odrednicu apsolutizam
Апсолутизам је политичка особина модерног доба у Европској историји која се углавном везује за монархију и у којој владар државе има апсолутну моћ.[1]Типичан пример апсолутистичког монарха је Луј XIV, звани Краљ Сунце.[1] Филозофија апсолутизма се састоји у мишљењу да је монарх богом дан, и да због тога треба да има неограничену моћ у вршењу својих дужности, исто као Бог.[1]

Još pre desetak godina baratalo se cifrom od 50 miliona istočnih Evropljana koji su se iselili u zapadnu Evropu SAD,Kanadu,Australiju... Ne znam koliko je taj podatak tačan ali radi se sigurno o velikom broju miliona iseljenih.
Vučić nema apsolutnu vlast u Srbiji.Ne znam od kud tolika potreba dela opozicije da koristi terminlogiju za koju se danas svako može lako uveriti da je neodgovarajuća kao što su diktatura,strahovlada,totalitarni režim i sl.
Wikipedia za odrednicu apsolutizam
Апсолутизам је политичка особина модерног доба у Европској историји која се углавном везује за монархију и у којој владар државе има апсолутну моћ.[1]Типичан пример апсолутистичког монарха је Луј XIV, звани Краљ Сунце.[1] Филозофија апсолутизма се састоји у мишљењу да је монарх богом дан, и да због тога треба да има неограничену моћ у вршењу својих дужности, исто као Бог.[1]
To što ima nikad više posla je nedostatak radne snage, pa otud viđaš Pakistance kao vozače i Vijetnamke kao kuvarice i čistačice.
On ima sve organe vlasti.
Ne pominjem ni ja totalitarni sistem, ali da može bilo kome da napravi problem, može, i pravi. U većim gradovima se to ne vidi, u manjim mestima itekako.
O medijima da ne pričam, ja nisam video na RTS dnevniku da se priča ovo sad oko prisluškivanja i BIA. Tih primera imaš kolko hoćeš, sve je nekako našminkano i nedovoljno obrađeno. Drugim rečima, o tim stvarima se na tim medijima koje većina prati, ne priča.

To treba da zahvalimo vremenu u kome se nalazimo i Evropi u kojoj se nalazimo. Svaka zemlja u njoj kao i mi sami bolje zivi nego Srbija devedesetih...Ne trebamo odliku jednog vremena uzimati kao zaslugu danasnjeg rezima....A to je to sto svi danas imaju pametne telefone, a nekada ih nije imao niko,...LJudi manje kuvaju, kupuju gotovu hranu, a nekada su morali svi da kuvaju...i tako dalje i tako dalje....

To treba da zahvalimo vremenu u kome se nalazimo i Evropi u kojoj se nalazimo. Svaka zemlja u njoj kao i mi sami bolje zivi nego Srbija devedesetih...Ne trebamo odliku jednog vremena uzimati kao zaslugu danasnjeg rezima....A to je to sto svi danas imaju pametne telefone, a nekada ih nije imao niko,...LJudi manje kuvaju, kupuju gotovu hranu, a nekada su morali svi da kuvaju...i tako dalje i tako dalje....
Nisam ni napisao da je bolji život stanovništva zasluga aktuelne vlasti.I da su umesto aktuelnih vlastodržaca na njihovom mestu neki drugi,bilo bi verovatno isto ali Vučić i njegovi imaju sreću da se određeni porast životnog standarda dogodio u vreme dok su oni vlastodršci,čijom zaslugom sasvim nevažno jer se time birači ne bave,pa su u odnosu na opoziciju u značajnoj prednosti koju neće lako ispustiti.

To što ima nikad više posla je nedostatak radne snage, pa otud viđaš Pakistance kao vozače i Vijetnamke kao kuvarice i čistačice.
On ima sve organe vlasti.
Ne pominjem ni ja totalitarni sistem, ali da može bilo kome da napravi problem, može, i pravi. U većim gradovima se to ne vidi, u manjim mestima itekako.
O medijima da ne pričam, ja nisam video na RTS dnevniku da se priča ovo sad oko prisluškivanja i BIA. Tih primera imaš kolko hoćeš, sve je nekako našminkano i nedovoljno obrađeno. Drugim rečima, o tim stvarima se na tim medijima koje većina prati, ne priča.
Mogu i da objave da BiA prisluškuje novinare i opoziciju.Malo ko će zbog toga u Vučićevom glasačkom telu zameriti vlastima. Isto bi bilo i da je obrnuto ,da vlast ima opozicija a da je SNS u opoziciji.Birači imaju svoje preferencije :mrgreen: a profesionalnost medija nije baš na nekom visokom mestu.Pri izboru medija ljudi biraju one medije sa kojima dele iste sklonosti.Danas kad je internet dostupan ogromnom procentu stanovništva donekle je deplasirano govoriti o medijskoj blokadi,medijskom mraku.Danas se ništa ne može skriti, Tu su i štampani mediji među kojima su neki značajni naklonjeni opoziciji a postoje i televizije koje favorizuju opoziciju.

Свашта...
, јер:
1.) Вучић одавно себи поставља техничку владу - зна се ко је Владалац
2.) Владалац се служи хибридном демократијом у комбинацији са деспотијом - није још одлучио да уђе у тврду тиранију;
3.) Државни удар се стално догађа, нпр. А.Брнаба је 40 закона протерала без реда, процедуре и важећег поретка.

--
Не знам ја чему се политички протагонисти надају ... :deda:

Професор је маличице омашио; ми већ живимо у диктатури, а државни удар гледамо сваки дан. Довољно је обратити пажњу на Дневник у 19:30 и сазнати коју је принадлежност преЦедник присвојио тог дана.

Свашта...
, јер:
1.) Вучић одавно себи поставља техничку владу - зна се ко је Владалац
2.) Владалац се служи хибридном демократијом у комбинацији са деспотијом - није још одлучио да уђе у тврду тиранију;
3.) Државни удар се стално догађа, нпр. А.Брнаба је 40 закона протерала без реда, процедуре и важећег поретка.

--
Не знам ја чему се политички протагонисти надају ... :deda:
Drzavni udar nad vucicem, da ne udara on vise drzavu nego drzava njega.
To mi zvuci mnogo bolje.

Toga nema u Srbiji.

Resenje je rasformirati SNS, i da se 1000 najvisih SNS funkcionera 'samolustriraju'.

Vucic, njegov Bata, i svi ostali iz tog vrha da do kraja zivota ne preuzimaju ni vece drzavne funkcije, ni da kontrolisu neki veci privatni kapital.

Odrediti im kolicinu kapitala koje mogu da kontrolisu, tipa, firma sa prometom od par miliona godisnje.

Ako premase to, da idu u zatvor.

To je jedini nacin za mirno resenje.
Ja bih njima dao da kontolisu mokri cvor u Padinskoj Skeli ili u Toponici.

Back