PRECRIME POLICE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

SURbel

Buduća legenda
Poruka
36.557
Елем, вест о ПРЕВЕНТИВНИМ хапшењима ми је зазвучало некако познато, и онда се сетих:


"CRIME CAN BE PREDICTED!
THE GUILTY CAN BE ARRESTED BEFORE THE LAW IS BROKEN!"Зато, предлажем влади да по хитном поступку тражи од ММФа један повећи кредит и да тим средствима обезбеди нашој полицији СВУ потребну технику за ПРЕВЕНТИВНО хапшење, тако да наша полиција постане прва права PRECRIME POLICE - понос и дика демократије!

А помислите само колико би то подигло углед Србије у свету!
Па замислите само те будуће хвалоспеве на CNN, BBC etc.etc.!
А тек улазак у ЕУ! (смајли :сечевене: )


А вама, драги форумаши, предлажем да свугде и на сваком месту пропагирате ову идеју (ко има везе у влади - нека их искористи!), не би ли се овај наш заједнички сан о бољем сутра и остварио!

А мене, ако ме се сете за дан безбедности, сете се... ако не, то је била моја грађанска дужност...
 
Poslednja izmena:
Mogućnost preventivnih hapšenja onih koji prete učesnicima "Povorke ponosa", u slučaju gde postoje jasni dokazi, nije isključena, kaže ministar policije.

Dačić: Gde postoje jasne naznake da neko preti, policija će reagovati, gde postoje operativna saznanja o tome da se preti, policija ne može ništa da preduzme ukoliko ne postoje jasni dokazi. Gde postoje jasni dokazi i gde je imenom i prezimenom to definisano, policija će reagovati preventivno, i tu se slažem sa vama, a sve ostalo je stvar operativnih informacija koje nisu za javnu upotrebu.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2009&mm=09&dd=17&nav_id=381853


http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=11095910&postcount=10
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top