- Poruka
- 126.805
Vidim da su poslednjih godunu dana postali hit.
Sta mislite o njima i da li su potrebni?
Sta mislite o njima i da li su potrebni?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na žalost nemam. Trenutno mi je to velika stavka. Ali sam videla kako radi i pristojan aparat a kako radi i nešto što samo ličijel imas?
a koja mu je razilka u odnosu na lite?Ja imam Xiaomi Mi Air 4 Pro, deluje mi korisno.
jes da zivim na divcibarima i onda svako jutro busem na posaoПреселити се у природу!
Ради од куће. Дођи једном недељно, одради смену и врати се на Тару.jes da zivim na divcibarima i onda svako jutro busem na posao![]()
e znao sam jednu taru..rado bih opet na njuРади од куће. Дођи једном недељно, одради смену и врати се на Тару.
I onda baš pored tvoje kuće nadju da kopaju litijum.Преселити се у природу!
a koja mu je razilka u odnosu na lite?
vidfim da se u maxiju lite prodavao sa 50% popusta za svega 9.000
То ти причам..e znao sam jednu taru..rado bih opet na nju![]()
znaci kad kupujes kupi pro da valja i to je to.Znaš kako se kaže, koliko para toliko muzike
Prema njihovom sajtu, slabije "duva", što znači da će mu trebati više vremena da "obrne" vazduh.
I ima slabije senzore. Ovaj pro ima neke dvostruke, jbmliga, nemam pojma šta to znači, samo pretpostavljam da je dvostruko bolje od jednostrukog
Pogledajte prilog 1664444
besmisleno je uopšte razmišljati o bilo kakvim prečišćavačima vazduha, ako se u nekom prostoru puši. zabrani pušenje u stanu/kući, postićićeš mnogo bolji efekat nego sa bilo kojim prečišćavačem!Mislim da jeste. Ali neki kvalitetan. Ranije sam mislila zbog duvanskog dima ali sad je i vazduh zatrovan da se ne može disati.
Ti odmah sa neba pa u rebra. Ne treba mi onda.besmisleno je uopšte razmišljati o bilo kakvim prečišćavačima vazduha, ako se u nekom prostoru puši. zabrani pušenje u stanu/kući, postićićeš mnogo bolji efekat nego sa bilo kojim prečišćavačem!![]()
znaci kad kupujes kupi pro da valja i to je to.
tako i ja razmisljam, zato i nisam uzeo taj lite.
puši na terasi, puši napolju....Mislim, ne mogu sebi da zabranim ništa. Nisam karakter.![]()
Hvala, uštedeo si mi pare koje nemam.puši na terasi, puši napolju....
ako se u prostoru puši a ti razmišljaš o prečišćavaču, to je kao kad bi narkoman razmišljao da pije vitamine "jer je to zdravo"![]()
Ne moras na Divcibare. Dodji u Slankamen da vidis kakav je vazduh.jes da zivim na divcibarima i onda svako jutro busem na posao![]()
Imam ih već decenijama unazad, u vreme kada ljudi nisu znali da tako nešto za kuću uopšte postoji. Ima sigurno deset godina kako sam nabavio laserski particle counter, da pratim zagađenost vazduha i da brojim čestice prašine.mene stvarno zanima koliko je to korisno ili nepotrebno.
Mala je razlika u daljini između Slankamena i Divčibara od BGNe moras na Divcibare. Dodji u Slankamen da vidis kakav je vazduh.