vracaracc
Buduća legenda
- Poruka
- 38.315
Замислите...
да се у недељу одржавају председнички избори, за кога би гласали?
да се у недељу одржавају председнички избори, за кога би гласали?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

za onoga ko ce pobediti tadica, u ovom trenutku to je Toma Nikolic
E ebi ga.
Gde tog kretena.
Врачарац, стави анкету.

Zasto nema ni jednu zenu medju tvojim predlozima u anketi?![]()

Bitno da će biti na listiću![]()
Međunarodni Radio Srbija - Pre 24 sata
Predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić izjavio je danas da bogataši koji su zaradili novac u Srbiji treba da pomognu narodu koji teško živi. Nikolić je na skupu SNS povodom dve godine od osnivanja partije rekao da će naprednjaci, kada dođu na vlast, preispitati privatizaciju i poništiti one prodaje za koje se dokaže da su bile nezakonite. Govoreći o odnosima sa EU, Nikolić je dodao da će učiniti sve da Srbija postane članica Unije, ali će pritom Srbija sačuvati svoj ponos. Sam ulazak u EU nije dovoljan, rekao je predsednik SNS i dodao da je važno poboljšati ekonomiju i omogućiti građanima bolji život.
![]()
![]()
Da li je moguce da ce za ovu DEBILCINU neko u Srbiji da glasa?
Ja mislim da Nikolic smatra da su svi Srbi nista ne znaju o politici i zivotu.
Odavno nesto naivnije i gluplje nisam procitao!
To sto on ovde rece moze se nazvati POPULISTICKI DILETANTIZAM!![]()
Zasto nema ni jednu zenu medju tvojim predlozima u anketi?![]()
Жене?
Па нема ни једне жене преЦеднице странке (осим Маје) која би могла да постане председнички кандидат............реалност.
.......опрости али то исто је пришао и тадић.......у пар наврата.

A gde u Ustavu pise da kandidat za predsednika drzave mora biti predsednik stranke?
Жене?
Па нема ни једне жене преЦеднице странке (осим Маје) која би могла да постане председнички кандидат............реалност.
Pa ako je to ISTO pricao i Tadic - zasto ga onda menjati za Nikolica?![]()
A gde u Ustavu pise da kandidat za predsednika drzave mora biti predsednik stranke?