Stojkov Menidjer
Legenda
- Poruka
- 71.273
a ne možeJa navijam da bude nerešeno.
NE DAM!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a ne možeJa navijam da bude nerešeno.
Neka se lepo dogovore ..a ne može
NE DAM!
Sto si kukavica? Tako slabu opkladu ne mozes podneti?Ne mogu da stavim na avatar nešto što ima bilo kakvo rusko obeležje. Iako sam 99.9% siguran da dobija Kamala, ne bih rizikovao kad je u pitanju tako nešto.
Ready for blowjob.
Проверено нема Адамову јабучицу?Ovde u Vošingtonu jako zanimljivo
Moderatori mogu da provere odakle se javljam
Jedna ženska u miniću mi namignula i predložila da prekratimo vreme dok se ne prebroje glasovi
Baš ljubazne cure ovde, nije kao kod nas na Balkanu
i sve tako dok se ne stigne do 99 posto listica..............a potom se otvaraju kuverte i..............Harisova ima 50,07 posto glasova.......iako je za Trampa glaslo 25 miliona amerikanaca vise nego za tu glupacu.Prvih šest glasačkih listića na predsedničkim izborima zvanično su prebrojani u gradiću Diksvil Noč u američkoj saveznoj državi Nju Hempšir, obeleživši početak izbornog dana u SAD.Od šest registrovanih birača u tom gradu, tri glasa su bila za potpredsednicu SAD i demokratskog predsedničkog kandidata Kamalu Haris, a tri glasa za bivšeg američkog predsednika i republikanskog predsedničkog kandidata Donalda Trampa, preneo je ABC.
Prema rezultatima najnovije ankete ABC i Ipsosa, koja je sprovedena u nedelju, Kamala Haris ima neznatnu prednost na nacionalnom nivou, a Tramp vodi u nekim "kolebljivim" (sving) državama, dok u Pensilvaniji imaju iste rezultate.
Haris i Tramp su u ponedeljak, poslednjeg dana kampanje, održali mitinge u Pensilvaniji koja se smatra ključnom za određivanje ishoda predsedničkih izbora.
Viši savetnik Kamale Haris, Dejvid Pluf rekao je u ponedeljak uveče za CNN da njen izborni štab veruje da bi ona mogla da pobedi u svih sedam "sving" država u kojima su neizvesni rezultati glasanja.link
čim je pomenula pare ja odustao, mislio sam da je od srcaПроверено нема Адамову јабучицу?
Sta bi sa onim kad mu je FBI pretresao kucu, zar nije trebao Tramp u zatvor?
Dobro, to se tako kaze , inače ona misli ono što i ja.Zaharova: Želimo američkom narodu da prevaziđe krizu demokratije i podele u društvu
https://lat.rt.rs/rusija/116120-zaharova-novi-predsednik-amerika-resavanje-problemi-u-svojoj-kuci/
Лепе жеље, Лепе Марије!
Руси и Кинези желе добро Америци, да је ослободе од власти црномагијаша дубоке управе, као што су онда ослободили Немачку од нацизма.Dobro, to se tako kaze , inače ona misli ono što i ja.
Kinezi su sigurno tamo a mislim da je i Imperator poslao svoje ljude.
Znaci pobedi pa ga hapse?Odlozeno za posle izbora, da ne bi uticalo na tok samog izbora
Da, ali sami merikanci moraju proći kroz katarzu koja bi se realizovala jednim dugim i krvavim gradjanskim ratom koji bi podelio meriku i napravio od nje pravu demokraciju.Руси и Кинези желе добро Америци, да је ослободе од власти црномагијаша дубоке управе, као што су онда ослободили Немачку од нацизма.