Prebrojano prvih šest glasačkih listića u Nju Hempširu - tri za Haris, tri za Trampa

Možete samo da zinete kad ugledate Putinov kindžal.
2024-08-25T102151Z_1141791016_RC2EL9APUF7K_RTRMADP_3_USA-ELECTION-HARRIS-1724646605.jpg

Zinućemo od smijanja

Носиш мој аватар месец дана ако ја победим.
А ако ти победиш ти одабери мени аватар.
Ne mogu da stavim na avatar nešto što ima bilo kakvo rusko obeležje. Iako sam 99.9% siguran da dobija Kamala, ne bih rizikovao kad je u pitanju tako nešto.

Otkud toliko ludaka u najbogatijoj i najdemokratskijoj zemlji sveta?
Трамповштина и трамповска и анти-трамповска хистерија су само иницијалне иновације у процесу стварања веће ауторитативности и фашизма у САД.
Увођење самог САД империјализма у унутрашњу политику.
Небитно је која од те 2 струје ће победити, али је битно да ће обе бити екстремистичке.
У случају Камале имаћемо фашистичке воук трансвестите које ће жарити и палити по свијету, а у случају Трампа на дуже стазе имаћемо неке реднек неонаци који желе да затру све црнце у Африци.
Прво ће победити прва струја, а потом друга.
Америчкој елити су потребни фашизам и нацизам као унутрашња и спољна политика, а не ова за њих ипак млака либерална демократија са људским правима и осталим глупостима.

Хоћеш опкладу да ће Трамп да победи?
najbudjavija fora Krstarice ja da na tako nekim hit temama kad god su izbori ili demonstracije
naidju "vikend nickovi" itekako upoznati sa profilima nas kojima ne dozvoljavbaju dva nicka da se siti napričamo i naslkažemo u mišljenju :kafa:

Sudba je Sudba a UDBA je UDBA
ŽIVJELE TEKOVINE 45-te
i taj rad

najbudjavija fora Krstarice ja da na tako nekim hit temama kad god su izbori ili demonstracije
naidju "vikend nickovi" itekako upoznati sa profilima nas kojima ne dozvoljavbaju dva nicka da se siti napričamo i naslkažemo u mišljenju :kafa:

Sudba je Sudba a UDBA je UDBA
ŽIVJELE TEKOVINE 45-te
i taj rad
Мјесецима сам вас читао у тишини и упознавао се са културом и обичајима овог малог српско-балканског села на интернету и могу рећи да ми се пасујете ко место за менталну онанију макар привремјено.
Избори ме не занимају много нити странке.
Других никова нијемам.
Ако ме протерате одавле враћам се на Борбене ефективе или неко слично мјесташце.

Back