- Poruka
- 83.370
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gasi vam se poslednja nada za amjerički građanski rat kroz nekoliko sati
A onda sav fokus odlazi na Moskovu
Tako je, da MAGA luđaci ne pokušaju nešto što su već pokušavaliVojska je već na ulicama u najdemokratskijoj zemlji na svetu.
Možete samo da zinete kad ugledate Putinov kindžal.
Хоћеш опкладу да ће Трамп да победи?Tako je, da MAGA luđaci ne pokušaju nešto što su već pokušavali
A u šta da se kladimo?Хоћеш опкладу да ће Трамп да победи?
Tako je, da MAGA luđaci ne pokušaju nešto što su već pokušavali
Носиш мој аватар месец дана ако ја победим.A u šta da se kladimo?
Ne mogu da stavim na avatar nešto što ima bilo kakvo rusko obeležje. Iako sam 99.9% siguran da dobija Kamala, ne bih rizikovao kad je u pitanju tako nešto.Носиш мој аватар месец дана ако ја победим.
А ако ти победиш ти одабери мени аватар.
To se i sam pitamOtkud toliko ludaka u najbogatijoj i najdemokratskijoj zemlji sveta?
Фер инаф.Ne mogu da stavim na avatar nešto što ima bilo kakvo rusko obeležje. Iako sam 99.9% siguran da dobija Kamala, ne bih rizikovao kad je u pitanju tako nešto.
Трамповштина и трамповска и анти-трамповска хистерија су само иницијалне иновације у процесу стварања веће ауторитативности и фашизма у САД.Otkud toliko ludaka u najbogatijoj i najdemokratskijoj zemlji sveta?
šta si navalio sa tim "lud čovek, lud čovek"?Idemo crveni.
Teror nad LGBTQ+ bolesnicima.
Ko ne voli cveće, ne voli ni ljude....šta si navalio sa tim "lud čovek, lud čovek"?
Ko da si ti sasvim normnalan?
nije dovoljno da se samo prerušiš u ženu, ti u potpunosti moraš da preuzmeš žensku psihuKo ne voli cveće, ne voli ni ljude....
najbudjavija fora Krstarice ja da na tako nekim hit temama kad god su izbori ili demonstracijeХоћеш опкладу да ће Трамп да победи?
Мјесецима сам вас читао у тишини и упознавао се са културом и обичајима овог малог српско-балканског села на интернету и могу рећи да ми се пасујете ко место за менталну онанију макар привремјено.najbudjavija fora Krstarice ja da na tako nekim hit temama kad god su izbori ili demonstracije
naidju "vikend nickovi" itekako upoznati sa profilima nas kojima ne dozvoljavbaju dva nicka da se siti napričamo i naslkažemo u mišljenju
Sudba je Sudba a UDBA je UDBA
ŽIVJELE TEKOVINE 45-te
i taj rad
Ja navijam da bude nerešeno.KAo što vidimo u Srbiji izuzetna kurcobolja oko američkih izbora