Prebacivanje u drugu srednju školu/gimnaziju

Zdravo svima,
Meni samo treba pomoć za prebacivanje u drugu srednju školu, molim sve vas da me ne pitaju pitanja: Koju ćeš srednju, U kojoj si bio i tako neka slična. Molim vas da mi napišete kome treba da se obratim, kako ide taj proces i sve to. Hitno mi treba pomoć.
Vrlo duhovito! A taj proces, uz sve navedeno, zavisi i od toga u kojem si sada razredu! :super: rekao bih da trebaš da ideš na razgovor u školu u koju se hoćeš da prebaciš!

Vrlo duhovito! A taj proces, uz sve navedeno, zavisi i od toga u kojem si sada razredu! :super: rekao bih da trebaš da ideš na razgovor u školu u koju se hoćeš da prebaciš!
U redu, znači da ja trebam da odem na razgovor u školu u koju hoću da se prebacim, ali da li trebam možda da se javim nekom nadležnom tamo pre nego što se pojavim tamo na razgovor?

Не постоји правило. Иди тамо код секретарице и реци да су те послали родитељи да се распиташ о пребацивању у ту школу. Питај са киме треба да разговараш о томе и шта је потребно да спремиш од докумената.

Ако су у питању гимназије са истим програмом рада, не би требало да буде великих препрека. Једино је питање да ли те они хоће.

Back