Prebacivanje sa VHS kaseta objasnjenje???

• Začetnik teme Začetnik teme CINC
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Radi se sa njome.Potrebni su ti kablovi za povezivanje.
Potreban ti je program koji ide uz tu tv karticu(zavisi od vrste tv kartice)
Taj sirovi materijal kasnije prebacuješ u dvd convertovanjem(zavisi koji program znaš da koristiš)
ja ti preporučujem convertxtodvd najnoviju verziju imaš i root meni i najlakšije od svih za korišćenje ili dvdlab pro.

Poslednja izmena:
TV kartica mi je KWorld Multimedia PVR-TV7131,ali od video recordera imam samo jedan kabal koji mi je isao od video recordera do TV prijemnka,tako da jedino sa tim kablom mogu da spojim video recorder sa TV karticom na kompu,ali kada pustim neku VHS kasetu nema mi nikakve slike na kompu tj.preko TV kartice...?????z:((

TV kartica mi je KWorld Multimedia PVR-TV7131,ali od video recordera imam samo jedan kabal koji mi je isao od video recordera do TV prijemnka,tako da jedino sa tim kablom mogu da spojim video recorder sa TV karticom na kompu,ali kada pustim neku VHS kasetu nema mi nikakve slike na kompu tj.preko TV kartice...?????z:((

Iz video izlaza na Video Rekorderu prikljuci Chinch kabal do Video ulaza TV kartice

Zatim pokreni TV rekorder na PC-u i prebaci na Composite ili S-Video opciju u Kontrolnom panelu TV RECORDERA !!

da se nastavim .....
Ja imam lg video-ili kako se to zove,,,
IMA VIDEO , I PORED TOGA IMA CD PLAJER--MOzda je i rw -NEMAM POJMA
uGLAVNOM
NA TOM MOM -zvacu ga VIDEO
imam raznoraznih izlala i ulaza
sta god ti srce pozeli
s-video -paralelni-oni prikljucci kao na soniju
tv ulaz i izlaz....
i jos par prikljucaka koje nemam pojma cemu sluze,,,
UGLAVNOM--Koji je najbolji put da snimak sa VHS-a .prebacim na CD ?
Ja mastam da to moze da se prebaci direkt...ali ,,vidim ovde da nece biti da je tako lako :)

Najbolji način za presnimavanje VHS kaseta jeste da platite nekom da vam to uradi profesionalno. Ovo važi pogotovo ako se radi o vašim starim snimcima koji su vam važni (tipa rođendani, svadbe, ispraćaji)... Svako samostalno petljanje ako niste vični takim stvarima će vam uzeti dosta vremena a ili nećete ništa uraditi ili će to biti loše.. Na dosta problema se može naići.

U ovom poslu sam već 6-7 godina i do sada i se X puta desilo da kasete izgleda nepotrebiljvo, nema slike čuje se ton, a ubacim na drugi uređaj radi PERFEKTNO.
Pomenuti program ConvertxtoDVD pogotovo novije verzije je više nego odličan i jednostavan.

Ako nekom treba profesionalno presnimavanje VHS kaseta evo sajta... http://www.nmcyber.in.rs

Back