Sta je pametno na kraju, mislim ja planiram da odem na pmf u kg, dal da upisem u cacku pa da odustanem i upisem u kg, ili da pauziram totalno, mislim da ne upisem sad nista? Molim vas odgovorite...
Vidi ja licno sto mozda nije tacno mislim da ti iako das sve ispite na FTN-u (sto znaci da moras najkasnije u junu da das poslednji ispit da bi mogao da izadjes na prijemni na PMF-u,da ne bi zakasnije jer su prijemni obicno u junu) i onda je pitanje koliko ce ispita da ti priznaju tako da najverovanije ako tako budes uradio da ces tesko na budzet upasti na PMF-u a moze se i desiti da ti ne priznaju ni 37 poena pa te opet vrate na prvu godinu PMF-a.
Imas ove opcije
Da upises FTN da das sve do juna i da se ispises,sad nisam siguran da li moras prijemni da radis na PMF-u i da imas srece da ti priznaju preko 37 poena sto ja msm da je mala sansa a ako ti priznaju mozes da ides na PMF u drugu odmah na samofinansiranje ili ako imas 48 i vise na budzet,gadno je to sto moze da ti se desi da nemas dovoljno poena za prelaz i da moras na pmf-u u prvu godinu opet i da platis naravno(sto ti je isti slucaj kao da pauziras samo sto moras pare da dajes).
Mozes da pauziras ove godine i da lepo spremis prijemni i da ako bog da ti upises sledece godine PMF na budzet.
Ja koliko znam mozda i gresim ako ti na istom univerzitetu upadnes na budzet na primer na FTN i ispises se sa njega da ti ne mozes PMF na budzet da upises.
Tako da sam odluci na FTN imas samo jedno mesto na budzetu i to je to a bice tu sigurno 20-30 ljudi koji ce probati da upise tako da sam proceni sta ces ja sam ti izneo ono sto ja znam pa ti vidi.