Prebacivanje iz elektro u gimnaziju,2ga god

Gorance95

Početnik
Poruka
9
Hteo sam da se prebacim iz elektro tehnicke skole u gimnaziju u drugoj godini jer mi ne odgovara skola,zavrsio prvu godinu...E sad,ocekivao sam da ukoliko zelim da predjem,polazem razliku predmeta,to bi bili nemacki,latinski i likovno,ali kada je majka zvala direktora on kaze da se polaze ta razlika i svi predmeti koji se razlikuju po planu rada ? :S Vrlo cudno,sad ja uzeo knjige po sadrzaju da uporedjujem da vidim sta se isto uci,to ne bi trebao da polazem jel,ali ima dosta toga nejasnoga...Otici cu do skole u ponedeljak i raspitati se ako bi mogli da mi kazu sta treba da polazem a sta ne treba,ne ja sam da nagadjam pa kad dodjem na polaganje ne znam sta cu :X Zanima me da li je ovo uobicajeno da se ne polazu samo predmeti koje nisam imao vec i svi koji nisu po istom planu radjeni ? Mnogo bih voleo da se prebacim u gimnaziju a ovo mi je stvarno veliki problem,jer kako on rece,ako bi ja pristao na ovo,do nove godine bih morao sve to da polozim,a od septembra krenem u gimnaziju.I sad ja zakljucih da ako padnem jedan od tih predmeta a vec krenuo u gimnaziju da mi ode godina...stvarno ne znam sta da radim...ako bi mogao da pomogne neko,pogotovo onaj sa iskustvom iz ovog gore navedenog,znacilo bi mi...

Back