Zavrseno je sve, posao se malo uduzio da sad ne pricam zbog cega. Uglavnom sam zadovoljan sa svime, izuzev ogrebotina na tabli koje su nastale kad cu je cupali sa auto otpada. Za mehaniku nemam nikakvih zamerki, ljudi su odradili posao kako treba. Elektronika isto tako, u sustini je od elektronike nista nije menjano, kablovi nisu seceni nego su samo prevuceni na kontra stranu, izuzev nekoliko koji su morali biti nastavljani.
Tabla se malo cuje kako skripi kada se naleti na neku rupu, za sada je podnosljivo ali mislim da se pravo stanje moze videti tek posle godinu dana ili vise. Posto je menjan hladnjak klime za nju isto tako nisam siguran kako ce raditi.
Sve u svemu evo par saveta za one koji hoce da se odluce na nesto ovako.
1. Prvo nadjite pouzdanog coveka (koliko je to moguce kod nas), pustite ga da sedne, provoza auto, pokazite mu sve kako izgleda, da je sve u funkciji, i ako ne moze da garantuje da ce sve biti tako onda nemojte ni ulaziti u posao. Neka vam naglasi sta moze da se uradi a sta ne moze, da ne bude zajebancije kasnije. Nemojte nekome dozvoliti da vas posle ubedjuje kako nesto nije ni radilo! Ako treba slikajte ceo kokpit, snimite kamerom sve da posle imate dokaze.
2. Proverite klimu da budete sigurni da vam radi i odmah po zavrsetku posla je ponovo napunite, tako da ako nesto nije ok znate koga da jurite.
3. Pokusajte da delove nadjete i izaberete licno sa majstorom i nemojte dozvoliti da vam na otpadu motikom cupaju delove, ipak to ide unutra, ja imam par ogrebotina koje malo bodu oci.
4. Pazite da vam dobro zatvore staru rupu na desnoj strani i da je dobro izoluju da ne bi posle bilo duvanja po nogama ili da se ne bi motor jako cuo u kabini. Ovo je kod mene pristojno.
Ne pada mi na pamet vise stvari ali ako se setim napisacu. Generalno, ja sam zadovoljan sa poslom, ako izuzmemo ove sitnice gore. Ali da sam imao dovoljno para, ne bi se bakcao sa ovim. Tako, ako imate dovoljno novca, manite se ovoga. Ako ste u situaciji kao i ja, budite spremni na natezanje sa majstorima i na eventualne greske. Cinjenica je da ne moze 100% da bude kao ranije, a ko to kaze laze! Mozda u Nemackoj moze, kod nas ne. Ali da je lose, nije, ok je.