Marge
Domaćin
- Poruka
- 4.255
Kukali ste da vam treba moderator-evo, dobili ste ga :razz:
Na ovom pdf-u od sad pa sve dok sam ja moderator, vazice sledeca pravila:
1. Postojace SAMO JEDNA chat tema na kojoj ce moci da se prica o bilo cemu, ali ce i tu vredjanje po bilo kom osnovu biti sankcionisano!
2. Chat je najstroze ZABRANJEN na svim ostalim temama!
3. Svaka tema koja se duplira (otvori iako vec postoji ista ili slicna), bice obrisana
4. Svaka tema koja bude nosila naziv teme koja je iz odredjenih razloga zatvorena, bice takodje obrisana!
5. Zabranjeno je sirenje verske i nacionalne mrznje!
6. Svaka tema koja nema veze sa humorom bice zatvorena ili prebacena na pdf svastara
7. Svakoj slici koja bude postavljena veca strana sme da bude najvise 680!
8. Strogo je zabranjeno pricanje o politici, kao i spominjanje politickih licnosti!
9. Na ovoj temi je zabranjen chat, samo pitanja i sugestije u vezi sa ovim podforumom
Na ovom pdf-u od sad pa sve dok sam ja moderator, vazice sledeca pravila:
1. Postojace SAMO JEDNA chat tema na kojoj ce moci da se prica o bilo cemu, ali ce i tu vredjanje po bilo kom osnovu biti sankcionisano!
2. Chat je najstroze ZABRANJEN na svim ostalim temama!
3. Svaka tema koja se duplira (otvori iako vec postoji ista ili slicna), bice obrisana
4. Svaka tema koja bude nosila naziv teme koja je iz odredjenih razloga zatvorena, bice takodje obrisana!
5. Zabranjeno je sirenje verske i nacionalne mrznje!
6. Svaka tema koja nema veze sa humorom bice zatvorena ili prebacena na pdf svastara
7. Svakoj slici koja bude postavljena veca strana sme da bude najvise 680!
8. Strogo je zabranjeno pricanje o politici, kao i spominjanje politickih licnosti!
9. Na ovoj temi je zabranjen chat, samo pitanja i sugestije u vezi sa ovim podforumom