- Poruka
- 89.811
Pre nego krenete na more, pogledajte ovu sliku.
To je jedna jedina kap morske vode pod mikroskopom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Haj ušuti više!!Slika sadrži različite planktonske organizme, u rasponu od fotosintetskih cijanobakterija i dijatomeja do mnogo različitih tipova zooplanktona, uključujući i holoplankton (stalne stanovnike planktona) i meroplankton (privremene stanovnike planktona, na primer, riblje jaje, larve rakova, larve crvića).
stavi tiStavi kap vode koju piješ pod mikroskop.
vidiš da hoću da vam ogadim moreHaj ušuti više!!![]()
Kako nas dvoje uvijek završimo na stavljanjustavi ti![]()
Vala meni ne možešvidiš da hoću da vam ogadim more
al obazrivoKako nas dvoje uvijek završimo na stavljanju![]()
E, ako može kit da jede plankton, možeš i ti koju kap da progutašVala meni ne možeš![]()
Неће моћи! Волим да та слатка мала бића миле по мени и телесним шупљинама док ме морска вода грлиvidiš da hoću da vam ogadim more
Prešao si sa stavljanja na gutanjeE, ako može kit da jede plankton, možeš i ti koju kap da progutaš
Pre nego krenete na more, pogledajte ovu sliku.
Pogledajte prilog 1535691
al sam ti poverovoooooНеће моћи! Волим да та слатка мала бића миле по мени и телесним шупљинама док ме морска вода грли![]()
Јамачно.E, ako može kit da jede plankton, možeš i ti koju kap da progutaš
Стварно мислиш да нећу да пливам због ове инфо?al sam ti poverovooooo
Ne. Ali život ti nikad neće biti isti sada kada znašСтварно мислиш да нећу да пливам због ове инфо?![]()
Ја већ заборавила шта сам прочитала!Ne. Ali život ti nikad neće biti isti sada kada znaš![]()
Ima ona slika šta sve živi na našoj koži, na licu posebnoStavi bilo sta bilo kad pod mikroskop i videces te karakondzule i cudovista![]()
Stavi bilo sta bilo kad pod mikroskop i videces te karakondzule i cudovista![]()