Prazan život . A, da nisam ?

• Začetnik teme Začetnik teme Plant
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Plant

Veoma poznat
Poruka
10.791
Stigla mi je jutros poruka (ženska) :
"Ti si dovoljno stekao, ti treba da se zabavljaš ostatak života."

Šta da odgovorim :) ?

***Ovo: "A, da nisam" sam dodao, jer dama nije bila zadovoljna naslovom :) - prijavio sam joj da ću pitati za mišljenje.

Poslednja izmena:
Treba raditi, stvarati, ne štedeti se, ali dok čovek ima motivaciju i potrebu za tim.
Kada se deca osamostale, uživati u životu.
Niko nije odneo ništa na onaj svet.
Moj otac nikada nije imao vremena za sebe, uvek radio, radio, srljao...
I kada smo imali svoje porodice, unuci odrasli, uvek je bio zauzet, što teže - on zadovoljniji.

Kada ga je iznenada zahvatila teška bolest, on na samrtničkoj postelji pun nade da će ozdraviti, prvi put u životu je pričao o odmoru i putovanju.
Nažalost...

Nije stečeno razlog za zabavu.
Donekle jeste. Nekima nije, trebalo je malo to i vežbati :) .
Ja poznajem ljude koji se zabavljaju i sa malo para.
Na primer studenti :D . Naravno, ima ih puno i koji nisu studenti.
Inače, ne volim i ne razumijem radoholičare.
Ja ih cenim i poštujem. Moj otac je bio radoholičar ali i intiligentan (retka kombinacija), ali je i nervozu lečio radom,. a taj rad je opet donosio novu nervozu,.. Ali on je bio siromah i taj kompleks je dugo lečio radom (sticanjem).
Koristim svaki trenutak za predah i odmor.
Hedonista ?
Zabavljam se skoro svaki dan.
I ja :).. "Isti mi je svaki dan, zabavljam se ali znam, da me jedna mala neće,.. ali spremio sam novi štos,.. " grupa KOD ;) .

Treba raditi, stvarati, ne štedeti se, ali dok čovek ima motivaciju i potrebu za tim.
Kada se deca osamostale, uživati u životu.
Niko nije odneo ništa na onaj svet.
Moj otac nikada nije imao vremena za sebe, uvek radio, radio, srljao...
I kada smo imali svoje porodice, unuci odrasli, uvek je bio zauzet, što teže - on zadovoljniji.

Kada ga je iznenada zahvatila teška bolest, on na samrtničkoj postelji pun nade da će ozdraviti, prvi put u životu je pričao o odmoru i putovanju.
Nažalost...
I moj je (slična priča) na umoru prozvao sebe i rekao da je bio najveća budala na ovom svetu. (oboleo je nenadano i ubrzo umro, nije sve uradio što je hteo)

Ima trenutaka :lol: .
Nista od zamisljenog oko cveca obavila nisam, mene je uhvatila neka mrzovolja, sto mi svojstveno nije.
Treba da popraviš odnose sa okolinom,.. koja će ti uzvratiti pažnjom i ljubavlju, a što će promeniti mentalni sklop,.. da sačekaš povoljniju klimu - pritisak i tako too,.. zračenje iz svemira, bolji raspored zvezda i planeta,.. malo mesečeve prašine da pokupiš u nekoj šetnji,..
Kako tvoje biljke? Zar to nije zabava?
naravno, jedna od lepših,.. meni nije prava zabava ako nema kreativnosti,.. ee, kad nešto napravim i zadovoljan sam,.. onda prija ona poročna cigareta, i kafa , više nego bilo kad... kad gledam šta sam napravio. Super su mi biljke, to se kod mene podrazumeva - držim do rejtinga :D .
Na kakvu to zabavu ti mislis :lol:?
Mislim da ona misli,.. pa da sačekamo da smisli ( forumašica je Ona :) )

Back