Prazan pogled generacije Z

Nervirator

Džomba
VIP
Poruka
101.891
Pogled generacije Z je uznemirujuća navika upućivanja praznog pogleda kada se postavi pitanje, zamoli se da se uradi nešto jednostavno ili da se reaguje.

1776313416248.png

Da li ste uočili?

Poslednja izmena:
Ми смо некад умели да се "забуљавамо",
нисам то приметио код данашње омладине.

Мислим да су супериорни у односу на нас,
и просто видим по мом детету еволуцију,
углавном не греши тамо где сам ја у младости.

Ради од петнаесте, не заноси се музиком,
вози мотор као практичнији од аута,
има девојку ...

Ја сам време трошио на мушко друштво,
бистрио самоуправљање по кафанама,
играо покер и преф ...

Кажем, озбиљно су напредовали у односу на нас,
једино што не служе војску, па не знају шта је држава.

Е то Вучићу да поправиш, да нам деца не буду светске будале ...

Pogledajte prilog 1887322
Ček da vidim jel mi prazan pogled bogomi jes :huh: i cupava kosa

Ovo je za mene pogled koji bih lagano mogla svrstati u X generaciju, ne deluje mi uopšte kao pogled sa primera iz slika početnih komentara gore. :)
Toksi, da me ne shvatiš pogrešno, ne kažem da mi izgledaš starije nego govorim samo o pogledu.
Lepom pogledu na lepoj devojci, razume se naravno. ;)

Ovo je za mene pogled koji bih lagano mogla svrstati u X generaciju, ne deluje mi uopšte kao pogled sa primera iz slika početnih komentara gore. :)
Toksi, da me ne shvatiš pogrešno, ne kažem da mi izgledaš starije nego govorim samo o pogledu.
Lepom pogledu na lepoj devojci, razume se naravno. ;)
U glavi sam zrelija od moje generacije...a opet duhom i energijom pariram ovim 2000 godisnjacima....brat mi je ta generacija i kad izadjemo u grad ne vidi se razlika.

Pogled generacije Z je uznemirujuća navika upućivanja praznog pogleda kada se postavi pitanje, zamoli se da se uradi nešto jednostavno ili da se reaguje.

Pogledajte prilog 1887318

Da li ste uočili?

Кажу за њих да немају мисли и не воде унутрашњи дијалог, нека врста Будистичке генерације која стално медитира.

Back