-mala_sirena-
Početnik
- Poruka
- 7
Cula sam da se pri praznom hodu meseca nista ne zapocinje jer ce biti neuspesno.Da li zna netko kako izracunati kada je mesec u praznom hodu??
Hvala!
Hvala!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
simple_things:Ono što sam ja pročitala navodi da takvo sunce u natalu utiče na gubitak volje.....kako godine prolaze tako volja slabi...Takodje sam negde pročitala da je planeta bez aspekata, posebno ako se odnosi na sunce, prilično uticajna.....(mada mi to nikako nije logično)..Mady..Znaš li nešto o tome?
glupisnupi:Cekaj ...onda je kod mene Uran u praznom hodu....jer je na 29vage i ne pravi nikakve aspekte...hm hm ....pa sta onda to znaci?
simple_things:.Interesuje me natalna astrologija ,a ne tranziti.....Moje Sunce ne pravi nikakve aspekte osim sa vrhovima polja....ali to se neračuna...heh....Nema intereakcije sa ostalim planetama....
Ono što sam ja pročitala navodi da takvo sunce u natalu utiče na gubitak volje.....kako godine prolaze tako volja slabi...Takodje sam negde pročitala da je planeta bez aspekata,posebno ako se odnosi na sunce ,prilično uticajna.....(mada mi to nikako nije logično)..Mady..Znaš li nešto o tome?