Pravoslavna proročanstva o kraju sveta

Verujete li proročanstvima?

  • Apsolutno

    glasova: 3 27,3%
  • Nimalo

    glasova: 7 63,6%
  • Nešto,ali ne sve

    glasova: 1 9,1%

  • Ukupno glasova
    11

Ulični Hodač

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.997
Пророчанства архимандрита Тавриона
Биће удар (напад) на Причешће. Печат буде на свему што иде за причешће. Уместо вина биће подметнут затамњен алкохол. И ако то видите не узимајте. Код тих пастира не идите. Ако пастир ћути, не говори о истини, носи електронске кодове он нема благодати.
Користећи добровољно принудне методе примораваће вас браћо да узмете нове документе, да радите са њима. Никада. Понекад се будете саглашавали, а потом, Бог зна. Само када се сагласите са овим малим кораком све ћете заувек изгубити. Благодат ће отићи. Стога, нема компромиса са влашћу која није од Бога. У лику тих људи ће радити паклена змија.
Када буду предлагали прва документа, пастири ће неприметно губити Благодат, уколико их сами узму или то другима буду благословили. Пред крај ће у потпуности нестати Благодат.
У црквама које ће бити поново изграђене, неће бити Благодати, јер ће оне бити изграђене за нову религију: обједињену, антихристову. А у старим црквама, предходно затвореним, у њима ће бити Благодат.
Након тога, када се звер зацари, Благодат ће употпуности отићи, у људи ће месо бити одвојено од костију, трунуће, биће страшно људождерство. Звер ће им дати храну, али они неће моћи да се насите. Човек ће одједном да прогута храну и остаће гладан. Друг на друга ће нападати и људождерствовати. И онда ће Господ доћи да суди свету, јер неће остати нико ко се може спасити.

Време – часови, дани ће се скратити. Ноћ, може остати, а дан ће се убрзати.
(О САД-у) Цео континент ће ишчезнути.
Господ жели да сачува Русију.
Црква која се буде молила за власт, она ће бити против Бога.

Доћи ће велико повишење цена и пензија, да би људи признали власт, а потом ће тако подићи цене на све робе, струју, комуналне услуге, да људи неће знати куда да иду. Затим ће повући новац из оптицаја и увест електронски новац. Биће картице. Тада ће бити силна глад.

Ви се нећете моћи лечити без медецинске полисе (осигурања). У последње ће време код људи мање болести бити од Бога, а више од нечастивог. Не идите у болницу, не узимајте лекове, молите се Богу, да вам да снаге да поднесете. Биће вам лакше.

Биће духовна глад (за речју истине), да ће помућени људи тражити духовну храну. Нечастиви ће се често маскирати у свештенике, носиће браду, људи ће ићи код њих за помоћ (савет), али они ће за стадо бити грабљиви вуци.

Биће прогони, злостављање, жигосање. А потом ће бити рат. Он ће бити кратак али снажан.

После тога, када људи буду коначно опредељени и буду чврсто стајали, не примајући ништа, Господ ће попустити последње дејство – рат. И ако се човек осени КРСНИМ ЗНАКОМ: „Господе спаси, помилуј“. Господ ће чак и тада кога год може спасити, док се не зацари звер.

Кина ће ући у Русију, али она неће ући војно дејствујући, као да иде негде у рат. Русија ће за њу бити као коридор. Када дође до Урала, тамо ће остати и боравити дуго. Мајка Божија ће се у последње време молити за Кину, и многи Кинези када виде јак руски отпор ће се зачудити: због чега они тако стоје (непобедиви). И многи ће се покајати за своју заблуду и многи ће масовно примати крштење. И многи ће чак примити мученичку смрт за Русију од својих сународника. Затим ће ликовати.

Видите, да не буде забуне, печат ће бити видљив у облику мреже и стављаће га на све производе да би тако збунили православне. Молите се Господу и старајте се да извршавате Божије заповести. Јер ако се не буду извшавале Божије заповести и чекало печаћење ви ће те улетети у то јер немате пртљаг. Ако се молите, извршавате Божије заповести, чините добра дела, кајете се, молите Бога да не допусти, Господ неће допустити.

Даваће нова документа: пасоше, бројеве, биће све електронско и у таквом облику свуда ће се ширити кодови. Он их је називао Старозаветним израелским симболима. Можеш их овако препознати: он ће имати 30 штапића, по броју 30 сребрењака, на крајевима и у средини ће имати продужетке. Кад га видите, знајте да је то он. Ставиће га на све намирнице, на документа, свуда, свуда. Испуниће се Апокалипса.

Жиг звери биће у виду броја старозаветне Соломонове касе. Биће штапићи, три продужена или скраћена у зависности како буду. Биће на свим производима.

Отац Таврион је позивао да се молимо за Русију: „Плачите при молитви, указујући на своје сроднике (родбину). А твоји сродници су цела Русија“.

Молитва за Русију, за Православље: „Спаси Господе Свету Русију, Православље. Заштити од непријатеља видљивих и невидљивих“.

Схимонахиња Сергија (била је вођена самом Мајком Божијом и имала је посебан дар молитве за умрле) говорила је да се ми увек требамо ноћу молити за земљу, за свој народ, да читамо Псалтир, постимо среду и петак, сва четири годишња поста.

Молите се непрестано, кајте се непрестано, плачите, молите се за свој народ, не само за своје сроднике (родбину), већ и за целу Цркву, за целу земљу. Јер ако се неко негде буде пламено молио, он ће осветљавати као свећа у тамној ноћи, тако ко буде јецајући плакао, или ако не може плакати очима нека плаче у души, биће му много пред Богом.

Ако неко буде повео неке у ослобођење човечанства од тих „ђавола - сатаниста“, тамо на месту где су довели Господа да Га убију, положиће Своју милост на њих, а оне који остану чека масовно истребљење на Суду Божијем.

+ + +​

Снабдевајте се оним производима који немају тих кодова (три шестице) – бар кодова. Знајте, да све што је Богом поручено човек мора проћи. Ничега не може бити без подвига.

Отац Таврион је говорио: „Не бојте се, Господ неће дозволити да поднесете патње више него што можете поднети“. Само покушајте: „Господи, помилуј, укрепи“. Када не буде било шта за јести, неки ће накупити мало земље, закрстити и појести као гриз. Биће светитељи.

Биће рат, биће силна глад, не бојте се, јешћете земљу, биће заштита. Накупите из баште шаку земље, закрстите: „Господи благослови“, и поједите.

Ако човек не узме пасош, али једе храну са кодовима, он је већ у кавезу.

Када вас буду водили на мучење, када вам буду ране наносили, болова неће бити, потребно је стајати чврсто, умирати, али не узимати ништа.

Без обзира колико било тешко, немогуће је напустити канонску цркву Московске Патријаршије. Потребно је да се овде боримо, овде да војујемо, овде да стојимо на живот или смрт, не примати никаквих кодова. Ово ће бити веома застрашујући кодови, молите се да не доживите.

Они, који буду видели лаж, потребно им је да се уклоне у домове (катакомбне) цркве. Али не мењати своју молитву од истинске цркве.

Оставити Заграничну Руску Православну Цркву, то је раскол.

Многи од клира и архијереја ће изгубити веру у Васкрсење Христово. У последње време и архијереји неће бити истинити, а о старцима говора неће бити.

Биће убрзана, скраћена, Божанствена Литургија уместо два часа биће служена један час. Све бегање, бегање. Време; часови, дани ће се скратити. Ноћ може остати, а дан ће убрзати. Богослужења ће се обављати убрзано, улепшано. Они истинити ће видети разлику. А они, који иду по протоколу, ништа неће приметити, све ће им бити прекрасно и добро.

Морамо наставити да се молимо за Патријарха, онда ће Господ да га упозорава.

Клир ће предавати антихристу. Ми смо у греху који нисмо заступали цара. Ако буде покајања руског народа за цареубиство, Господ ће дати Цара, и Цар ће изобличити клир, архијереје.



Биће пад руског клира. Они ће својим ћутањем завести паству ка антихристу. Када се приближи време извршења тринаесте главе Откровења Светога Јована Богослова клир ће зашутјети.

Доћи ће време када ће у манастирима предлагати пострижење уместо пасоша.

У малој земљи на западу у једној згради од пет спратова биће намонтиран велики моћан апарат – компјутер – звер (Отац Таврион је рекао: компјутер). У почетку тајно, а затим ће бити Божији Глас о том конструктору и шта је он направио.

Старајте се да не уђете у овај компјутер, он ће дејствовати, али последња сила његовог дејствовања ће бити када се зацари антихрист. Онда ће антихрист објавити рат онима који нису прихватили знак. Не бојте се, две смрти не бивају. Господу су потребни храбри људи.

Врло страшно и врло погубно за душу је бити уписан у светски компјутер – потомак антихриста. Тако душу ђаво записује у своју књигу смрти. Православнима, који су заробљени у компјутеру, по смрти није ни допуштено да иду на митарства, јер су без имена, без самог оног главног, што нас чини Богоподобним личностима. И они ће бити у адским мукама до Страшнога Суда, као одрицатељи од Христа и крштења. И само на Другом доласку Спаситељ ће уништити компјутер и личне бројеве. И онда ће се душе из адског заробљеништва поново појавити под својим именима. Али какав ће тада за њих бити Суд? Господи, помилуј!

Совјетски пасош (црвени са грбом) није богоугодан, тражи се од нас браћо да се не узима овај документ.



Без новог пасоша неће примати на посао. Какав имате пасош, старајте се да остане тај. Са новим пасошом људи ће имати све удобности, све ће им бити добро, али та радост код њих ће трајати до зацарења антихриста, када се укључи Светски компјутер. Они који буду узели онда ће им бити јао – јао, а они који не буду биће гоњени. Горе и горе, страх и ужас, али они ће бити с Богом.

Пасоши – они нису руски, они су масонски са печатом антихриста.

Како год, црква на којој почива Благодат, Руска Православна црква, неопходно је да се бори до краја. А Господ ће бити са малим стадом војујуће Цркве.

Знајте, све што је Богом попуштено човек мора проћи. Ништа не може бити без подвига. Ако су у раним временима хришћанства били подвизи мучеништва, био је такав век, да се од хришћана тражило подвижништво. Последњи прогон ће бити краћи, али тежи и бржи. Молите се Господу, стојте чврсто, уздајте се само у Њега. Он је извор живота. Он ће бити у близини.

Ученик Христов може бити само онај који ће да се одрекне себе и узме крст свој и да пође за Христом. То је ученик Христов. Не заваравајте се. Ако се не одрекнете себе и не идете за Христом на Голготу, ви нисте хришћанин, тако да су то празне речи. Ако сте се са Христом разапели, са Христом ће те бити и прослављени, ако са Христом умрете, са Христом ће те и васкрснути. Другога пута нема.

Нови гулази неће радити, но биће страшно мучење. Господ говори: не будите лицемерни и малодушни. Будите великодушни и никоме не судите.

Не бојте се Америке, то је као кад пас лаје на ланцу и тако иницира друге псе да лају. Али против Русије она је немоћна. Све зависи од руског народа, да ли ће Русија принети покајање, умолити Бога чак и у време када ће цео свет ликовати што је она умрла (пропала). И неће они бити тако љути на Русију како ће бити љути на хришћанство, јер су они тако васпитани да верују да је Христос чудовиште, и сви који верују у Њега су непријатељи човечанства, и потребно их је уништити. Сви људи ће поломити зубе против Православног хришћанства.

Нешто о животу архимандрита Тавриона (Батозског)

Старац Таврион је човек-легенда. Рођен је 10. августа 1898. године у месту Краснокутск, а упокојио се 13. августа 1978. године у Преображенској пустињи у близини Елгаве. Световно име и презиме му је Тихон Данилович Батозски. Био је исти као и Виталиј Кавказски, Серафим Вирицки или Сампсон Сиверс. Његов живот је био пун чудеса и уопште је само велико чудо што је остао жив јер је провео 21 годину у Стаљиновом гулагу. Господ га је задржао што је имао пламену веру, која је извршавала Божију заповест да буде пастир тамо где је најпотребније. Било је довољно слушати његове проповеди до краја и да се увиди колико је он љубио Бога иако је била распрострањена власт широм земље која је пропагирала окултизам, војујући атеизам и стаљинску репресију.

Отац Таврион није ишао у никакав компромис са безбожном власти и чврсто је био уз антисовјетизам и монархизам. Совјети су се чак плашили монархизма. Када је он био позван у Рижску пустињу у посебан одел КГБ-а на разговор он им је рекао: „Знам све, чак и о чему мислите“. Чувши овај одговор они су га ставили под посебну присмотру.

Било је познато свима да је он имао дар чудотворства и власти над демонима. Пустиња под Јеглавом била је духовни центар. Врло често су долазили свештеници, монаштво, архијереји, а нарочито његови гости су били и старци и братија из Глинске: митрополит Зиновиј (Мажуга), архимандрит Модест, схиархимандрит Андроник (Лукаш), схиархимандрит Григориј Белгородски, схиархимандрит Серафим (Тјапочкин), архимандрит Јоан (Чувизгалов), игуман Митрофан (Вознесенски).

Он је био под сталном присмотром. Тек годину дана после његове смрти име му је било у ЖМП читуљи. Видио је у будућност. Упозоравао је о скором распаду Совјетског савеза. Говорио је о економској пропасти, да ће у последње време наступити додељивање кодова, нових пасоша и да ће стављати знак антихриста. Са жаљењем је Старац говорио о паду клира, да ће бити духовно слепило.
 
Пророчанство јеромонаха Елпидија
Пред вама су делови из беседа оца Елпидија, грчког јеромонаха, који се налази у Африци у православној апостолској мисији. Отац Елпидије, подвижник , са својом сабраћом је подигао пет сиротишта у Африци. Моли се и стара за децу без родитеља, болесну и гладну децу без основних услова за живот.

На интернет мрежи су се појавили снимци на грчком језику са беседама оца Елпидија као и превод на друге језике православних народа. Објављујемо највише актуелне беседе за данашње време у коме живимо.
У тексту се налази и молитвено правило за све Православне који нису равнодушни над тренутним збивањима , на које моли и позива о. Елпидије
У тешко време нам је пало да живимо, и можда и сви од вас не схватају да је то апокалиптично време, време доласка лажног пророка а потом и антихриста. Већ не постоји међусобног разумевања у породици, у политици а скоро ћемо видети и у религиозној јерархији. Нико не хоће да живи по закону Господњем. Закон Божји се у целом свету гоне. У свим државама, на свим континентима, примају се закони који противурече главноме принципу Божијег поретка у свету.
На западу примају законе о томе о чему су се раније стидели да говоре а камоли да раде. Примају се закони који воде аномалији- једнополни бракови, содомски бракови !!! Садашња породица - то је пар једнога пола, а скоро иду и на легализацију везе са животињама.
И ни папа римски, нити ко од јерарха, неће рећи јавно реч против тога. Сви ће примати те новине као нешто обично и разумно.
Вас узнемирава доношење таквих закона? А помислите само како они боле Господа који је дошао на земљу! Е зато ће и попустити Господ да се човечанство уместо у загрљају Господњем, нађе у загрљај ђавола. И сада у живот наш ући ће –љубав сотоне. Гледајте и не чудите се чему ће она привести.
Циљ луцифера – створити једну религију, у коју ће по жељи или без ње, ући све догме и вероисповеданија ! Коначним циљем у том плану биће замена Православне - антихристовом религијом. Он ће призвати укидању свих религија да би као избегао сукобе и крвопролиће. И помоћници у томе ће му бити сви политичари на врху власти сваке државе у свету.

Резултатом таквога новога поретка у име љубави биће такав да ко буде говорио против поретка, биће уништен без суда и испитивања. Све те идеје и поредак биће запечатљене уставом цркве. До доласка антихриста његове претече почеће да мењају храмове, поредак молитава у њима, неће бити разлике међу синагогама, џамијама и католичким храмовима. Сви и свуда, моћи ће да се моле било којем храму.
Природа ће се потпуно изменити, као реакција на та безакоња, узбуркаће се не само небо већ и земља. Небеска јављања, савршено удивитељна , невероватна за људе са радозналим умом , почеће на небу. Те појаве биће тако необичне да ће и последњи човек на земљи почети да схвата да се нешто дешава чудно и да се живот потпуно мења. А верујући људи ће осећати да је Бог са њима.
Почеће аномалије са Земљом. Резултат тих аномалија биће прво земљотреси , који ће се дешавати тамо где их никада није било и не треба их бити. Катастрофалне поплаве , кише и град имаће десет пута већу силу. Кише ће се претворити у пљускове који се неће заустављати неколико дана, а град ће бити размером као кокошије јаје које неће пробијати само стакла на аутомобилима већ и метал. Провале у земљи ће се образовати улицама и градовима.
У току је рат, и тај рат је лукав у томе што ми живимо мирно ! Али то није тако. У томе је и највеће лукавство тог рата. Он даје теби временски осећај безопасности. А главна борба води се у духовном свету. И све је то план оних који владају светом. А ви не мислите што њих има много, њих је мало – прстима једне руке можеш да их набројиш. Та групица сатаниста организује бал у целом свету, управља и западом и истоком. Они заобилазе све Божје законе, изменили нам производе и трују нас и споља и изнутра.
Знам да многи из вас живе и у Европи и у Америци. И ја вам говорим поново- обавестите све ваше познанике, стварајте молитвену везу- та веза ће вам помоћи да издржите све даље догађаје. Зато што ће у Америци врло брзо почети искушења. То што су они толико година на силу приморавали друге земље, вратиће се као бумеранг њима. Европа пошавши путем лажи , створивши Европску Унију, под јасним руководством ђавола сама себи је пресудила .
До данашњег времена све што су православни сазнали о чипу, не открива целу слику тог силног оружја.

Систем наночипа ће имати контролу над телом човека и над његовим мозгом. То ће бити савршени контролор не само функцијама органа човековог организма, већ и свих осећаја и мисли! До наночипа , они ће стављати простије конфигурације. Они их већ стављају у тело човека (ми о томе знамо). Али они их врло брзо усавршују тако да је та технологија достигла високи степен. Последњи наночип човек не може удаљити из свог тела, зато што уколико га удаљи нарушава се животна функција организма.
На свакоме дому ми имамо антене. Оне примају сигнал са сателита и предају нашем телевизору припрељени програм. Шта је потребно за то да ми гледамо омиљену емисију. Сателитска антена и дигитални терминал. Е па и у човека уградиће сателитску антеницу. И све те нано антене у наш организам улазе путем хране, воде и ваздуха. За људски вид оне су невидљиве, али ће управо оне постати проводници сигнала. То ће бити шпијуни у нашем телу за које ни на крај памети нећемо знати! Истовремено за људски мозак и тело, они су немоћни, не могу ништа, док не буду повезани са дигиталним терминалом – наночипом уведеним у тело човека, могуће уз помоћ ласера.
У време претече антихриста (лажног пророка) , са лепим предлозима биће пробе са видљивим чиповима, који се уносе уз помоћ игле, желећи да виде реакцију људи.
Чип ће покушати уводити и тајно , помоћу вакцинације и разних инјекција како нико не би дознао о тој технологији. Како иде време њихова дејста биће слободна и отворена. Тај идеални наночип биће и последњи. И он ће бити крај за човечанство . Зашто? Зато јер ће технологија бити на том степену, да ће чак и мисао о покушају удаљења наночипа бити позната контролорима.
И тада ће наступити време као у првом веку после васкрсења Господа. У то ће време Господ дати силе на исповеднишво и мучеништво, свима који су га заволели више од свега у животу. Велика благодат биће на те ко не прими печат, ко не пође на поклон антихристу. Такви људи се неће ничега ни бојати – на један сат раније ће доћи Господу. Једно је само потребно - Богу доверити у свему, предати све.
На нас у једном дану падну хиљаде сателитских антена. Зато нас трују ГМО храном, прскају из авиона, додају све то у пијаћу воду.
Али ми имамо противотров Наш противотров је тако силан да ни једно страно тело не може дуго да преживи у нашем организму. Тај противотров је Свето Причешће. Само тако, ми ћемо бити здравог ума и мање-више здравог тела. Само сила Самога Господа – Његово Тело и Крв, способни су уништити лукаво припремљене нанотехнологије људима.

Само Он и ништа друго не може заштитити верујућег човека. Ти који се не буду причешћивали и молили, биће као отворена врата за врага – улази кад пожелиш.
Без наше молитве демони и људи које они држе, имаће силу над нама. Молитва може спречити дејство тих нано-шпијуна у нашем телу. Таква ће бити сила молитве !
А када се приближи време да се зацари антихрист, биће прихваћени канони у Цркви који ће изменити тајинство свете Литургије, и она ће престати да буде света. Многим људима као оружје остаће само молитва. Без молитве човек ће пасти на колена пред антихриста. У великим храмовима који ће у том моменту већ бити храмови сатане - без Тајинства Господа Нашега Исуса Христа, помињаће лажног пророка. Управо зато ће и отићи Свети Дух од њих. Неће бити више претварања вина и хлеба у Крв и Тело Господа.
Синоди више неће бити свети, јер ће архијереји бити заведени сатаном у јереси екуменизма. И тада ће ићи гласина од једног ка другом православцу, где се служе канонске литургије. Али то је тада. Не још. Још има да се деси до тога. У то време верни свештенослужитељи Христови - иако ће их бити мало, имаће силу невероватну ! Када буду таквом свештенику за благослов прилазили, сатана ће бежати на километар дрхтећи од страха.
Ја хоћу да ви знате – Ми живимо у апокалиптичном времену. Ко то још не разуме, живи у дубоком сну. Они који не виде да је данашње време записано у Откровењу значи да нису читали ни изучавали Откривење. Нису обраћали пажњу на речи Јеванђеља. А тамо је све за нас написано, о свим догађајима до антихриста, о времену његовог зацарења и о Другом доласку Господа нашега Исуса Христа. Само Господ наш Исус Христос, даће нам трпљење и силу издржати то што се по људским мерилима приближава полако али иде неумољиво. Само са Њиме, ми ћемо издржати. Без Њега, наде на то нема.

У то време принудиће и Светогорце да попусте мирјанима- - Света Гора биће туристички центар где ће се улаз дозволити свима, па чак и женама. И тада када атонски монаси увиде да су погрешили, почеће да одлазе са Атоса. Много ће отићи. А никаква човечја фантазија не може претставити шта сатанисти припремају Светој Гори.
Нас ће цедити као лимун са таквим гневом и жестином- зато што су они сатанисти. Другога они не знају . Окружиће нас са свих страна – контролом над продуктима, над ваздухом и над водом.
На нас се испитују нове технолигије. Ни најмудрији човек у својим фантазијама није видео те нанотехнологоје које они развијају и непрекидно врше испитивања на живим људима.
Телевизија новог поколења биће као стража поред нас , ми ћемо гледати емисије а у исто време ће нас контролисати. То ће бити, не сумњајте !
Интернет ће се изменити. Контрола над њим биће диктаторска.
И биће у њих измишљен уређај о којем се говори у Откривењу . Не мислите да су то чипови о којима ми знамо сада. Не , не , не !

То ће бити савршено непозната технологија.
Сада су они пријатни са народом – пробајте слободно , то је за вашу безопаснст , врло корисна ствар. А после... Ко не буде живео са Истинитим Богом, запечатиће га.
Драга моја децо хоћу да вас замолим , пред овим догађајима који ће се сада дешавати врло брзо , пред великом патњом за цело човечанство, каква није била од постанка људи, будите у молитвеној вези ! Уједините се у молитви – молитви за вашу улицу , за ваш град , молитви за вашу домовину, молитви за ваш народ ! Устајте на молитву сви ! Сви православни ! На молитву за помоћ Божју, за заштиту светих, молитву за сву нашу Православну браћу . Ако станете на молитву , многа места и људи биће спашени. Технологије су достигле такав степен, да живот човека за оне који припремају пут антихристу, нема више никакву цену , ни значење. Ђаво и његови пијуни припремили су човечанству страшну судбину. Та катастрофа коју они желе да учине а коју Господ допушта, однеће милионе живота. А ваша молитвена веза у љубави може спасити многе .
Господ нам неће дати више од онога колико можемо издржати, а молитву коју он хоће чути од нас, ми сви знамо:
«Господе Исусе Христе Сине Божији, помилуј нас грешне», - почнимо да читамо сваки дан у 6,9,12, у 15, у18, 21 увеће а ко може и у 12 ноћу. Свака три сата – по броју година живота на земљи Господа нашега Исуса Христа- 33 пута помолимо се Господу , да би се сећали и знали зашто је дошао Господ на земљу.

Не мислим да ће ова молитва бити некоме тешка.
Време указано у молитви је врло важно у нашој Цркви. У нашој вери све има значење и ништа није случајно. Срце Господа нашега крвоточи за нас због тога какви смо постали, како смо се удаљили од Њега. Многе из вас Господ не чује, Он неће више лажне молитве и молитве које не воде спасењу душе за живот вечни. Господ зна сваку тајну вашу мисао . Од Њега није сакривено ни најмање.
33 пута док изговарате молитву сећајте се о Жртви коју је принео за нас Господ у таквом младом по људским мерилима узрасту. Мислите о томе да све што имамо све имамо од Господа!
Дошло је време за дела, време за молитву! Молитву за оне који су неравнодушни, за оне који хоће спасење, за оне коме су драги родитељи, браћа и сестре, деца и унуци, за те којима је Бог Отац а Црква мајка. Сви који себе сматрају верујућим – сви у једној молитви! Сви као запаљена свећа, запаљена за Господа свећа.
Почните од данас не одлажите за сутра!
Знајте да ће од те молитве сатана горети! Његова дела ће горети. Гореће демони и њихове сплетке.
Пред молитвом на бројаници, све ону децу Божју која љубе Господа молим да читају и ову молитву: «Боже мој, Господе срца мојега, запали срце моје Твојом Божанском љубављу, и од Духа Светога Твојега дај ми». ( Ориг. - «Боже мой, Господи сердца моего, заполни сердце мое Твоею Божественною Любовью, и от Духа Святаго Твоего даждь ми»)

И Господ ће дати свакоме који тражи Његову милост и покров. Молитва Господу, гони сатану, пали њега и његове лукаве мисли.

Рећи ћу вам сада како да васпитате децу.
По јединственом верном примеру, по Еванђељу. Јеванђеље је дужно да постоју у сваком дому. Иде време када Јеванђеље какво сада читамо неће бити. Измениће га јересијархи (јеретици). Све се то увелико спрема, спроводи се и када дође време зацарења антихриста, Еванђеље ће бити само код нас. Зато вам ја још једном напомињем- Не грешите, не остављајте Јеванђеље на полици, не дозволите да пада прашина на Њега. Јеванђеље је наш први и главни путеводитељ у животу, то је наш светионик који нам светли пут у Царство Небеско.
Отворите очи , гледајте , слушајте и разумите ! Не допушта Господ , на сасвим мало време, на много мало, не попуста да почне. Господ чека преостале , чека држећи Своје руке на руке спремне да притисну црвено дугме. Господ чека последње ко ће поверовати у Њега.
Светски владари су се ујединили и договорили како ће деловати да би поставили на колена Православне земље. Али , Господ ће им те планове пореметити.
Видећете скоро - Русија једна, без савезника и другова, поћи ће као лавина против целе Европе а захватиће и Азију. Чини се да је невероватно. Али , тако ће бити. Ми ћемо се изненадити. Али не само ми. Пола света замреће у страху од непознате војне технологије Руса. На врх Ватикана видећете Руску заставу . Да, Руску заставу !
У почетку Русија ће се с Немачком почачкати и почеће војни сукоб. Изгледаће у почетку да су Немци у предности. Али потом, милости за Немце неће бити.
Луцифер ће пустити са поводца те државе које су му се сасвим потчиниле. И оне ће доћи у помоћ Немачкој и окренуће оружје к Русији. Главна борба биће поред Истанбула. Или 8 или 10 земаља доћи ће у Истанбул против "грабљиве" Руске армије. Биће таква битка и бомбардовање да ће све бити сравњено са земљом. Само ће један храм да стоји. Храм свете Софије Божје. Све ће бити у складу са пророчанствима о Цариграду. Господ то изменити неће.

Као последица бомбардовања, све државе које су устале против Русије , биће ужасно разрушене. Због тога као и због природних катастрофа, пострадаће усеви. И доћи ће глад. А пошто у тим земљама за Бога не знају , процветаће канибализам . Да у наше преме цивилизовани људи- како они говоре за себе , почеће да једу човечије месо.
Такво ће бити правосуђе Божије. Док се то не догоди биће нам тешко, многи неће издржати. Глад ће бити такав да ћемо хлеб називати хлебчић. Економски ће нам уредити такве услове - ништа нећемо увозити, а у држави производња стала и банкрот. Оне који још мало раде, постараће се да и њих затворе. Зато су и саветовали духовни старци , свима да иду у села. У селима ћеш моћи трампити нешто а у граду врло тешко. Али на крају тога, Грчка ће васкрснути и прославиће поново Господа.
Хоћу да знате да сви издајници народа Грчке, који су постали марионетама масона, коју управљају светом тренутно, сви до једнога платиће животом за издају! Ни један неће остати у моменту васкрсења народног. Живот ће губити на разне начине и неочекивано.
Рат између Русије и Америке прећи ће у рат Русије и Кине. То ће се десити из тог разлога јер ће се Кинези као савезници Русије осилити. Мислиће да су супер-држава и шириће своју религију. А масони који су преживели скрити по Европи и Америци ступиће у договор са Кином и обећаће им Сибир уколико Русију "поставе на своје место ". Митом и улагивањем успеће у томе. И онда, Кинези ће гледати на православне као на своје непријатеље, почеће да провоцирају Русију и поново ће почети рат.
Али то неће бити сада већ доста касније.
Сви ратови о којим овде говорим дешаваће се периодично. Прекидаће се, па поново почињати. А када Русија дође до Јерусалима, тада ће се десити тај последњи рат описан у Откривењу, не месту Армагедон.
Молите се децо моја! Молите се јер су Грчкој припремили смрт, смрт народу разним методама почев од вакцина па преко метала и отрова којим нас соле из авиона. Молите се! Молите се да не умре велики број. Ко може узмите бројанице и у сваки слободни минут читајте молитву Исусову. Ваша молитва може много да промени.

Почиње период када ће нашу земљу почети да тресу земљотреси. Већина од тих земљотреса неће бити примећено никаквим сеизмолошким прогнозама.
Рећи ћу вам за три врло силна земљотреса која ће затрести цео свет око нас. И мало је времена остало до тих догађаја.
Три земљотреса у три велике државе.
Први ће бити у Русији. Зашто Русија? Русија није та земља која је подложна земљотресима. Ево зашто. Зато што је тај народ целим срцем примио Хришћанство и трудио се да живи по заповестима Христовим, и за ту ревност заволео их је Господ. Али по немоћи људској, не једном, падао је словенски народ у велике грехове и зато је био кажњаван не мало. Не тако давно тај богоизабрани народ , посрнуо је у вери и стајању за Правду Христову ! Погордио се земаљском славом и престао да тражи Царство Небеско, пожелео је Рај не на Небу, већ на грешној земљи. Не народ. Народ су тако научили. Неће се до краја гневити Господ на свој трећи изабрани народ. Крв хиљаду мученика вапијаће к небу за помиловање. Народ ће се отрезнити и вратити Богу.
О том земљотресу говориће цео свет . Спремите се Руси !
Мали број у народу Русије је сачувало пламен вере у срцима . Али какав пламен ! Он се не гаси и неће се угасити. И тај мали број народа који пламти искреном љубављу ка Христу и Богу, тај мали број- моли Господа за спасење. И Господ не да многим догађајима, задржава да би Његово слово чули остали. Много је страдања претрпео Руски народ, али вера је његова жива ! И вера тог народа је силна ! И Господ ће се смиловати.
Задржавају се многи догађаји да би се и остали обратили Господу. Не мислите да ми је пријатно када ово говорим, али тај земљотрес који ће потрести Русију биће на корист народу- кроз страдања, искушења, тескобе у срцу људи. Појавиће се нада на Бога. Када човек више не може помоћи, само тада, гледа се ка Богу.
Тај земљотрес ће привести паници . Али само у почетку. А онда, народ ће да разуме.
Други земљотрес потрешће безбожну Кину. Знате у каквог бога они верују. Земљотрес ће бити такве моћи да ће свака припрема за њега бити узалудна. По сили још никада таквог није било у Кини. И Кинези ће одмах сватити да је то гнев Божији.
И трећи најстрашнији од свих, биће у Америци. Разрушење ће бити потпуно. Тотална катастрофа.
Eвропу ће такође да тресе . Ушавши у содомију Европа је имала време за покајање али њих то не интересује. Само власт , профит и богатство. Раније сам говорио о граду величине кокошијег јајета . Такав ће још бити и нормалан. Они ће доживети и град величине поморанџе, поплаве и тд...

Метеоролози ће константно грешити у својим прогнозама. Говориће једно а дешаваће се друго. Сунчана активност ће се увеличати, необична јављања на сунцу. Ти феномени натераће многе да се замисле над тајном постанка света. Схватиће да је свет створен и да влада њиме Творац. И многи ће поверовати.
Катаклизме и сунчана активност довешће до тога да ће сва електроника престати да ради. Најтеже за људе биће нагле промене климе, или врелина или хладноћа – златне средине неће бити. Организам човека ће све то тешко издржавати . Нарочити ће бити тешко старима. Али још тужније биће што ће од тога страдати усеви. А даље схватате шта ће се десити. Од велике употребе пестицида и друге хемије биће честа тровања људи у многим земљама.
Човек се умешао у то што је створио Бог који му је дао све што је потребно да би живео. Човек чак и не мислећи о последицама употребљава хемију у свакодневном животу, не поштујући Бога, мисли само о својој користи , живећи за један дан, уништава природу , отровао је воду и ваздух.
Ја вас не плашим , и сам се бојим за то шта може да се деси. Али, ако ми будемо у молитви догађаји могу поћи и мало другачије.
Не плашите се говорити о Христу, томе ко је поред вас, не плашите се говорити да смо само са Богом сила. И што се брже скупимо, бићемо силнији. Ако ми останемо равнодушни на то шта могу урадити са нашом земљом, тада нам и остаје само то, да преживимо све што је припремио ђаво за нашу земљу.
Нека вас благослови Бог, желим од свега срца и желим вам да постанета мала ангелска армија Христова. А са Христом поред нас и ратовати, није тешко. И када је у нама пуноћа Цркве, тада и благодат велику Господ шаље. Да буде на вама милост Божија !
 
Evo sveg smeća na okupu:

https://www.crystalinks.com/prophecies.html

Prophets and Prophecies

tenor.gif
 
Tema je "Pravoslana proročanstva".Znači isključivo proročasntsva od Bogom nadhnutih ljudi iz Pravoslavne Crkve,koji su svojim čistim životom dobili Božije darove.Molim vas da pažljivije čitate,jer ovo nisu "svetska" proročanstva,već proročanstva koja su u skladu sa učenjima Pravoslavne Crkve.
 
Tema je "Pravoslana proročanstva".Znači isključivo proročasntsva od Bogom nadhnutih ljudi iz Pravoslavne Crkve,koji su svojim čistim životom dobili Božije darove.Molim vas da pažljivije čitate,jer ovo nisu "svetska" proročanstva,već proročanstva koja su u skladu sa učenjima Pravoslavne Crkve.
Ima li ljudi koji žive čistim životom i van PC?
Možda i čistijim životom?

Prorokovanje je samo loša navika, a ne dar od Boga.
 
Ima li ljudi koji žive čistim životom i van PC?
Možda i čistijim životom?

Prorokovanje je samo loša navika, a ne dar od Boga.
Nema.Zato što samo PC ima načelo da se ljubi neprijatelj svoj, i da je najveći čovekov neprijatelj greh kome je on podložan.I što je PC jedina Božija ustanova na planeti.Prorokuju i oni koji su opsednuti demonima, poput Maja, Nostradamusa ..itd
Rekoh već šta je tema.Makar pročitajte proročanstva, pre nego počnete da komentarišete.
 
Nema.Zato što samo PC ima načelo da se ljubi neprijatelj svoj, i da je najveći čovekov neprijatelj greh kome je on podložan.I što je PC jedina Božija ustanova na planeti.Prorokuju i oni koji su opsednuti demonima, poput Maja, Nostradamusa ..itd
Rekoh već šta je tema.Makar pročitajte proročanstva, pre nego počnete da komentarišete.
Nemam nameru da čitam proročanstva. Smatram da su to veoma loše sugestije
od koga god dolazile.

PC ima načelo da se ljubi neprijatelj svoj, ali postoje religije koje tu ljubav šire i na
životinje i biljke, te su prema tome čistiji.

Prorokovanje i predviđanje budućih događaja je loša navika racionalnog dela
uma, koji se plaši neizvesnosti. Upozorenje da se može desiti nešto loše u koliko
se krene određenim putem je jedno, a tvrdnja da ćeš krenuti tim putem i da će se
desiti nešto loše je nešto sasvim drugo.
Na primer, kada detetu kažeš da može dapadne ako krene određenim putem,
postoji mogućnost da ono prođe tim putem a da ne padne, a postoji i mogućnost
da odustane od tog puta.
 
Пророчанства протојереја Николаја Рагозина
Пре него што што буде печаћење, људи ће одбацити (заменити) папире, они ће се привикнути, а затим ће ставити прави печат. Људи неће одмах прихватити печат, али папир ће одузети (скренути) ум, онда ће људи прихватити печат.
Биће искушења, која ће довести до раскола у свештенству. То ће и за народ бити искушење, јер неће знати где лежи истина и где да иду. Како се царство не одупире, тако се и Православље не одупире после раскола.
Када буду стављали печат, све ће затворе отворити. Антихрист ће стражаре придобити за себе, вршиће посао печаћења, многи од њих ће то прихватити. Тада ће бити потребно да побегнете из градова у села или шуме. Стражари ће ићи по квартовима. У првих неколико дана ће бити добровољно, а потом на силу.
Због печата ће бити гнојење и шириће се смрад.
Господ ће праведнике из градова избављати, само морају да слушају глас. Ако буде знак, где да се верујући окупљају, где да се морају скривати, где да морају ићи, то ће бити Божији знак. И чим праведници буду отишли, тада ће Господ допустити казну. Као у примеру Лота, Господ је казао „изађи“, Лот је изашао. А да није изашао, сигурно би погинуо са непослушним.

На народу лежи тежак грех цареубиства, због тога нам Господ не даје владара (Цара), али и доброг руководиоца.
Разврат и бестидност, као пре потопа биће предзнак краја.
Како је пре потопа био разврат и пред Други Христов долазак биће веома велики разврат. Када томе буду децу учили, приближиће се кончина. За време ове владавине разврата и анархије добри људи неће бити цењени. Они ће бити осуђивани што не живе као сви остали. Говориће им: „Живите тако како и ми живимо“.
Нечастиви се смеје мушкарцима. Раније у сваком дому је газда био мушкарац, а у цркви главни је био свештеник. А сада над мушкарцима командују жене, тако је нечастиви унизио мушкарце а узвисио жене. А Господ је првог створио мушкарца.
Када буду управљали масони, знајте да је близу крај. Биће успостављена слобода, људи ће путовати у Јерусалим, тада ће они на Бога сасвим заборавити.
Када буде зацарење антихриста, биће све електронско. Свима ће давати бројеве, пластичне картице, а новца неће бити. Не дао Бог доживети време антихриста. Не дао Бог видети га.

Биће много убистава. Убијаће се за тањир супе.
Биће рат са Кином, напашће Кинези. Захватиће Сибир и поћи према Уралу. Тада ће против Кине устати и други народи, и Кина ће почети да опада (да се смањује). Потом ће на нашој земљи направити “кашу“. Тада ће настати крвопролиће и затим ће употребити атомско оружје.
Отац Николај Рагозин је говорио да по Писму после рата треба да остане свега 7% човечанства. Господ ће послати много птица које ће кљуцати лешеве, као када је Мојсије водио свој народ. Када се буде сусрео човек са човеком биће велика радост. Тада ће се људи скупити и рећи: „Нас је мало и довољан ће бити један цар“. На кратко од тога биће Православни цар.
Ставиће пред вас да узмете Крст или хлеб. Узмите Крст а не хлеб.
Схимонах старац Николај Рагозин је говорио да ће бити неутронски бројеви, где ће бити измешане цифре тако да људи не би приметили 666.

Код куће имајте свој Свети кутак, где не треба ништа друго да буде.
Отправљивање хришћана ће бити у етапама. Неопходно је да се буде у првом ешалону. Неке ће у конвојима насилно одводити. А ви реците: „Ја сам верујући, идем куда желим“. Биће вршен притисак на вас.
Боље је умрети од глади него нешто прихватити. Потребно је молити се и Господ ће помоћи. Чак једући земљу и траву сит ћеш бити. Не сити човека само хлеб, већ и реч Божија, значи потребно је више молитве. Биће глад, неће бити неопходно пуно прикупљати. На северу где је снег биће виногради да би поткрепили верујуће. Ускладиштена осушена храна, конзерве неће помоћи.
Када наступи антихристово време окупљајте се у малим групама и молите се. Ускладиштите (сакупите) просфоре и водице.

Отац Николај Рагозин је говорио да је Пимен последњи православни патријарх. То је због тога што данашњи патријарх и свештенство буду благословили прихватање антихристовог знака. Упркос томе баћушка је благосиљао да се до последњег момента иде у храмове, све док не измене Символ вере, престану певати Оче Наш, промене печат на просфори и кад Часне Дарове уклоне са Престола.
Када су Патријарху Пимену предали папир и замолили га да потпише сједињење са католицима он је рекао: „Само преко мене мртвог“. Затим је устао и отишао.
Главни удар антихриста је на свештенство, јер ако пастир иде погрешним путем, онда ће цела његова паства поћи за њим.
Свештенство ће за жене и децу служити по новом.
Долази тако време да ће сво сштенство постати издајници. Баћушка Николај Рагозин је давао следећи пример: „Када је Господ дошао на земљу, био је један издајник Јуда, а остали апостоли су му били верни. А пред Господњи долазак, сви ће окренути леђа, мање ће бити верних пастира док ће остали бити неверни“.

Истинитих пастира ће остати врло мало, сви ће примити пасош, када буде владало безакоње и анархија сви ће показивати голотињу и ходаће голи.
Баћушка Николај Рагозин је говорио о масовном паду свештенства и јерархије, да ће у Перми остати један или два свештеника у истини.
Док је архимандрит Јован био жив од њега су тражили савете, а када више њега није било од кога су онда тражили. Било им је довољно само да читају трећу књигу пророка Јездре. Тамо је све написано. Идеш Богу и никоме више, не гледајте на свештенике и у цркву сви право да иду.
Последњи патријарх се неће спасити.
На Осмом сабору ће бити нечастиви (антихрист). Неће дозволити да се чита Символ вере. Поред ће пролетети птица, и он ће изрећи следећу наредбу: „Слети пред моје ноге“. Али она то неће учинити, разбиће се од зид и пасти пред његове ноге. Тада ће му се многи поклонити, али не сви. Видећи ово чудо многи православни свештеници ће се поклонити. На осмом сабору око њега ће бити дуга. Показаће своју силу (моћ) и тада ће му се многи поклонити. А који се од свештеника не буду поклонили биће убијени.

У цркве нећете моћи ићи када на просфори уместо крста буде звезда. Звезду коју ће нечастиви начинити ће бити шестокрака и то је звезда антихриста.

Након што дође антихрист у храмовима ће бити његове иконе (портрети). Тада у тим храмовима немате шта тражити.
Када измене веру, то ће узроковати пад у цркви, у храмове нећете моћи ићи, доћи ће до тога да ће пред Престолом стајати жене.
На кратко време ће жене стајати пред Престолом али не у свим црквама, увидећете када ће бити уклоњени „Оче Наш“ и „Символ вере“.

Серафим Саровски мораће устати на неколико сати да проповеда. Он ће то учинити пре самог антихриста да би укрепио људе.
(О антихристу) Не дао Бог да га видите. Биће на очи леп, тако леп да ће и верујући људи на тренутак мислити: „Како леп мушкарац. И то је све. Када га буду приказивали на телевизији, он ће осетити све, и то када неко овако буде говорио о њему: „ Ти си мој, јер ми се свиђаш“. Врло често старац је говорио да је то веома опасно, за тренутак ће ти се свидети али како се после ишчупати од њега.
Направиће машину која ће се звати „звер“. Ова ће машина знати све. Она ће одговарати на сваки захтев. Познаваће све тајне. Ако се човек буде речима одрекао Христа јер се буде бојао мучеништва а у души се не буде одрекао тада ће о томе компјутер извештавати. Говориће да се тај човек моли и да се та душа одбија одрећи Христа. Јер да би се душа одрекла мораће да из срца истргне Бог.
Када се антихрист зацари, на Осмом сабору, он ће одмах облетати сву Земљу и себе ће објавити за цара и тражиће да му се сви поклоне. После печата опроштаја неће бити.

Боље је да се умре од глади него да се нешто прихвати. Само се молите и Господ ће помоћи.
Након црвеног пасоша по обрасцу из 1975. године издаваће се са жидовским шестицама. „Боље је умрети од глади него их прихватити“, говорио је баћушка Николај Рагозин.
Руски пасош ни у ком случају немојте вадити, иначе ће те бити једном ногом у аду.
Узети пасош или друга документа невидљиво се прилепљујеш антихристу.
Пластичне картице не узимајте ни у ком случају.
Када буду стављали печат све ће затворе отворити. Антихрист ће стражаре придобити за себе, вршиће посао печаћења, многи од њих ће то прихватити. Тада ће бити потребно да побегнете из градова у села или шуме. Стражари ће ићи по квартовима. У првих неколико дана ће бити добровољно, а потом на силу. Тада ће бити потребна ватрена молитва. Господ ће скривати људе под маском жбуња-дрвећа. Када буде владао антихрист Господ ће тако силно штитити људе који ће у жару говорити: „Нећу, помози Господе, нећу печат“. Господ ће на било који начин заштитити.
Без прогона и доласка мученика на Престо кончине неће бити. Колико је бесова са Трона пало на земљу, толико је потребно душа да мученички пострада да би се Престо попунио. Када пострада последњи мученик и бројно се наврши, тада ће доћи крај.



Нешто о животу протојереја Николаја Рагозина
Николај Рагозин је рођен у Пермском крају 19.12.1898. године у сиромашној хришћанској породици. Упокојио се у Господу 16.12.1981. године. Био је подвижник, а у совјетско време за њега су знали многи. Рукоположен је са 57 година и послат у град Чусовски у храму Свих Светих где је одслужио 26 година. Господ му је дао многе дарове. Могао је прочитати мисли на први поглед, увек је био са сузама у очима, знао је судбину душе од упокојеног и разговарао је са Светитељима. При молитви је лебдио у ваздуху док је такође виђен и у звонику. Рекао је да без покајања Господ Русији неће дати Цара, а и да без покајања нема спасења народа.
 
Пророчанство Старца Христофора о Русији и свету


Пророчка предвиђања Схиархимандрита Христофора Стараца из Туле (1905-1996)

"Антихрист је пред вратима. Он ће Москвом ходити. Он има Москву под својом контролом . Када будете били у посети Москви, у метроу - идите само са молитвом (...) Његов (антихристов ) печат ће бити стављан само на оне који немају печат Божији"..

Старац је такође говорио да ће у Цркви бити велико захлађење: у молитви, у покајању, у вери... "Биће то очигледно велико захлађење. Охладнеће молитва, добра дела у свему. Топлине у Цркви неће бити."

"Храмови ће бити украшени, да знате како! А то не мора да буде. Потребна је само молитва, само молитва! Не треба стављати ствари због улепшавања. Отворени су храмови и створени су сви услови да се можете молити. Није потребно украшавати. Све је то прелест сатанска, нама то није потребно, ми смо православни хришћани. На нама је да душу спасимо, а лепота нам није потребна. Нама раскош није нужна, потребна нам је молитва, да се спасимо. "

"Господ ће скратити време због спасења наших душа. А ако не скрати, онда неће бити спасења. Мене Господ води, нећу доживети долазак Антихриста (његову власт).

Ви ће те около ићи, тражећи старце по целом свету, а истинских стараца неће бити. Господ ће их све узети а ви ће те бити остављени Богу на вољу. Али не дуго после мене ће бити мешавина религија, и у цркве више нећете моћи ићи, неће бити Евхаристије и Причешћа. Тако ће брзо потпадати под рогатога, што ће те и увидети: када храмови буду отворени и на службе буду ишли, тад ће тамо ићи као да само иду певати. У храмове који буду ишли неће бити вере православне, неће бити причешћа. У Тули ће остати два-три истински верујућа свештеника, а не више. У својим келијама ће се молити и молитву никада неће напустити.

Крстова неће бити. Прво ће нестати монашких крстова, а потом малих крстова. Биће проблем за оне који буду желели да крсте новорођенчад јер крстова неће бити. Правите залихе крстова. Правите залихе свећа, потребно је чувати и уље да би могли упалити кандило или свећу при молитви. Нафору ( просфору) уситните затим осушите и затворите у херметичке тегле, када се будете молили узмите пар капи водице и узмите осушену просфору а Господ ће наместити причест. У цркве нећете моћи ићи, водица и просфора ће бити уместо причешћа. А потом ће све наше храмове уништити, као што је некада било поново ће се десити.

У последње време ће много људи бити болесно, али не очајавајте, то ће бити за очишћење ваших душа.

Чернобилска катастрофа (Чернобилска хаварија) је испуњење осме главе Апокалипсе. Говорио је да прочитамо Апокалипсу.


Рубови одлазе одн. границе се повлаче (Грузија, Украјина и др.) но зажалиће. Арменија се никад неће одвојити, она би умрла без Русије. Сво време ће бити уз Русију и прогониће је. Али све ће бити нормално. Заиста покровитељ Русије је Мајка Божија. Над Русијом је Царица Небеска. Она се моли и чува нас под својим покровом. Због тога Русија неће бити ни пред ким на коленима. Православље ће и даље опстајати мада ће бити под притиском, а између конфесија биће велика борба. (……….)

О Ст Петерсбургу је говорио: “На крају крајева, град је осуђен. Све ће ићи под воду. Москва ће потонути (пропасти). Остаће једино молитвеници.”

Точак Апокалипсе се окреће огромном брзином. Да, Русија ће оживети. А Москва? Дио Москве ће потонути (провалија). У Москви где се налази маузолеј (Лењина) и даље преко реке и део где је хотел Русија ће потонути. Тула – Лењинов округ и Скуратово ће пропасти. А Ст Петерсбург ће отићи под воду. Тако је угодно Господу Богу. Тако је и било са Содомом и Гомором. Такође и овде ће бити.

Старци се у ствари моле да буде рат, а после рата ће бити глад. А ако не буде рата, онда је то лоше јер ће сви погинути (душевно). Рат ће бити кратког даха. (……..)

Говорио је да ће у Цркви ускоро бити све католичко, како ће изменити Символ вере, тако да ће тамо бити немогуће ићи, а потом ће храмови бити затворени.

Баћушка је говорио да више не тражимо стараца, јер их више неће бити. У Тули стараца неће бити и да се не ослањамо ни на кога. Уздајте се у Матер Божију и њој се молите. Једном му је постављено питање: “Баћушка у Апокалипси је написано да воде нигде неће бити.” Баћушка је одговорио: “Воде ће бити за оне који буду ишли код благословене Ефросиније, у Кулиупанову ће бити извор до свршетка века.”

Говорио је да морамо имати залихе воде и крекера за десет дана, и да ће бити тако да из куће нећемо стићи изаћи. Но изабраних ради скратиће се ти дани.

Старац је поштовао цара и царску породицу па чак и тих осамдесетих година је говорио да ће бити прослављен цар (Николај II). Цар и његова непорочна деца су пострадали за нас, Русију умили својом крвљу и искупили нас. Баћушка је говорио да народ плаче (испашта) због тога што је Цар Божији помазаник. Тако нам се све ово и дешава због тога што смо издали цара-свештеника (цара-баћушку).

О Распутину баћушка је говорио веома захвално и био је тиме веома почаствован. Бољшевици сматрају Распутина за чаробњака и расколника, а баћушка је говорио: “ Не, то је велика грешка. Он је био велики, велики Божији човек. Он ће с царем и царевићем бити прослављен.” О књизи Б. Пикулаја и филмовима о Распутину баћушка је рекао: “ Не гледам ту мрзост (гадост), то што су јевреји написали. Он је честит и велики у Бога, он је свет, њега су олагали и он ће бити са царевићем.”

Баћушка је говорио: “Одећу донесену с улице или производ пошкропите светом водицом. Донесите себи по потреби Богојављенске водице, наспите у посуду (ведро) пет литара водице а затим потопите гардаробу или производ. Све што донесете погружавајте јер је сада много чаробњака. Све би требало пошкропити водицом.

Ваучере немојте узети. Саветујем вам да их неузимате. Како можемо продати имовину нашег Цара Николаја.

Ускоро мене неће бити, но остављам вам молитву. Увек прочитајте ово а нарочито ујутру: “Господе избави нас од Антихриста, демонске силе и враџбина.” У овој молитви је садржано све и где год да се налазите требате ју понављати.

Како је Содома и Гомора погинула због разврата, тако ће и нас Господ сажести огњем, све ће горети. Велики градови као што су Москва и Ст Петерсбург ће погинути.


Русија ће процветати, биће нови цар, он ће Русију васкрснути и ослободити од ове сатанске инфекције и живот ће бити врло добар, побожан, али све зависи од нашег покајања, и потребно је целокупно покајање да би дошао цар, а без покајања цар неће доћи. На кратко време ће нам Господ послати цара али прије тога ће бити рата. На власт ће поново доћи комунисти, масони а онда ће почети страшан прогон (геноцид) који ће бити окрутнији од оног после револуције. Отац нам је рекао: “Све ово раде жидомасони. Они желе да затру веру православну, да је претворе у прах. И онда ће цар дати благослов козацима да иду бранити веру православну.

Рат ће бити муњевит, ракетни, па ће све бити затровано. Баћушка је говорио да ће бити све затровано неколико метара у земљу. А они који остану живи биће им веома тешко јер земља неће више рађати. Говорио је да ће после рата остати тако мало људи на земљи.

У централном делу Русије ће бити врло мало рата. После тога широм земље ће бити врућина и страшна глад и не само у Русији. Страшна жега и слаба жетва ће бити последњих пет до седам година. Прво ће све родити а потом ће пљуснути киша и биће поплаве и сав усјев ће трунути. Пресушиће реке, језера, баре а и океани ће пресушити. Истопиће се глечери и спустити са планина из својих седишта. Сунце ће бити врло врело. Људи ће желети да утоле жеђ, биће у покрету тражећи воду а воде неће бити. Примећиваће рефлексију од сунца и стакла и мислиће да виде воду, а затим ће долазити до места и видети да нема воде већ да сија стакло.

У последње време ни једног житеља неће бити, људи ће бежати из манастира. Ђаво ће преузети контролу у манастирима. У реду, ако неко остане код куће, тражиће свој ћошак куда да бежи. А они који буду негде бежали они ће умирати испод ограде (умирати испод ограде је израз за оне који умиру као бескућници или пијанице).

У последње време ни једног житеља неће бити, људи ће бежати из манастира. Ђаво ће преузети контролу у манастирима. У реду, ако неко остане код куће, тражиће свој ћошак куда да бежи. А они који буду негде бежали они ће умирати испод ограде (умирати испод ограде је израз за оне који умиру као бескућници, пијанице).

Баћушка је имао врло негативан став према становима. Говорио је: „Купите кућу са земљом.“ Родбина не треба да се воза около већ се уједињујте и купујте заједно. Купите кућу на селу, па макар и земуницу. На томе је Божији благослов. Купите и одмах копајте бунар да би сте имали своју воду и одмах посадите врбу (на северној страни), јер под врбом увек има воде.

Још ће бити могуће сабирати воду кап по кап. Ове капи су сузе Мајке Божије. Ми ће мо јести корење, траву и потребно је прикупљати лишће од липе. То ће вам бити хлеб и вода. Господ ће чудом хранити. Који не буду издали Бога и који буду ишли за Њим, тада ће им Господ већ за живота давати венце. Тада ће бити страшна глад, мртвих тела ће бити свуда около а ви који будете имали земљу она ће вас хранити.

Не будите лењи. Господ воли вредне. Вратиће се „рало за орање“ како је говорила благословена Матрона. Ручни рад ће се вратити, читајте Матрону. У то време моћи ће те се спасити само у својим домовима. А у граду, каква ће ситуација бити? Светло ће бити угашено, искључен гас, вода, неће бити ничега, и људи ће готово живи да труну у становима.

Након 2008. године ће време летети брзо, године ће бити као месеци. Након 2008. године посебно будите скромни. Остатак преживелих православних ће се сакупљати и поћи својим путем. И ми ћемо стремити ка спасењу. Русија ће бити силна и сачувана. Сви ће бити привучени Русији и Православљу.

То су пророчанства старца Христофора из Туле која су написана у књизи: „Схиархимандрит Христофор“.
 
Схимонахиња Нила Новиков: Пророчанства о Русији

Схимонахиња Нила (Новикова). Пророчанства о Русији. Животни пут схимонахиње Ниле (Евдокија Андрејевна Новикова) позната многим православним људима у свим крајевима Русије, упокојила се 6. марта 1999. године.

Благодатни дарови од Господа старици су били: прозорљивост, пророчанства, мудри савети, исцелење болести, утеха. То потврђују сведочанства оних који су присуствовали њеној помоћи и саветима. Могла је да види духовним очима људску душу, прозревала у животе људи (у прошлост и у будућност). Због тога је њена помоћ била тако ефикасна, посетиоци су из келије старице одлазили охрабрени и инспирисани.

Пророчанства, учења, молитва

Једном је мајка рекла: „Данас није касно да се граде нове цркве“. На шта је она одговорила: „Већ је касно. Али је Господ продужио време за Русију“. У принципу, мати је много пута говорила да Господ може да одложи испуњење пророчанстава. Много тога зависи од нас верујућих, од нашег молитвеног стања, покајања, од нашег личног подвига очишћења.

Шест месеци пре своје смрти мати је рекла да ће четрдест првог дана након њене смрти полиција доћи и ништа из њеног дома неће моћи преузети. Потом благословена је разделила све до последње ствари тако да је полиција парохијски дом затекла пуст. Тако се све у стварности и догодило.
Мати Нила је говорила да је потребно да се на сваком месту стално молимо. На послу, у слободно време, при путовању, при раду у рукама, молитва на уснама. Молитва пре свега, моја кћери. О значењу молитве она је говорила: „Свет се одржава молитвом. Ако би барем на један сат била заустављена молитва свет би престао да постоји. А посебно ноћу је потребна молитва, она је више угодна Богу. Највећи и тежак подвиг је молити се за људе. Потребно је трпети, молити се, трудити се, непридавати пажњу ни на шта, без обзира колико били изругивани или оцрњени. Постоји корење (оговарање) с лева од нечастивога, а понекад бива и са десна од вољене или блиске особе. Обоје је тешко али корисно па чак и неопходно. Није потребно радити на спољашњости, потребно је очишћење срца. Несмемо себи дозволити лукавство, потребно је бити отворен са људима. И себе ничим сматрати (о себи ништа мислити).
Једне је ноћи мати разбудила своје сестре из келије са следећим речима: „Кћери, рат је почео, устаните. Потребна је молитва, устаните“. Сутрадан на телевизији, радију и новинама су објављене вести да су почеле војне операције у Чеченији (1994).
Једном је стигла мати монахиња из Сибира. Када је летјела у авиону био је проблем у раду мотору авиона. Мати јој је рекла: „Више не лети авионом. Авиони су сада непоуздани а биће још далеко опаснији за летење. Боље је сада се навикавати“.


Једна од духовних кћери је питала мати да ли она може да иде на ходочашће у Свету Земљу и добила је одговор:

Не тражи тамо ништа. Савремени руски ходочасници су оскрнавили Свету Земљу и толико су згрешили да је нужно од сада да иду по нашим светим местима, да се покају и искупе за своје грехе. Нећу ти дати благослов да идеш тамо. Колико има места у Русији где никада нисте били. Преподобни Сергије није ишао у Свету Земљу а његовим молитвама је освећена наша руска земља. Царств Божије је у нама и Господ мора да живи у нама. Стога и Јерусалим мора бити у срцу, у нама. Господ не заповеда да путујемо у Свету Земљу. Говорећи мати, где се у нас налази Јерусалим и Света Земља показивала је на срце.
Но ове речи старице не значе да она није благословила ходочашће. Људи блиски мати памте такав случај. Њој је дошла трудна млада жена, која је имала веома тешку ситуцију у породици. Мати ју је уверила да ће све бити добро, да ће се у ње родити син, после чега је изненада благословила да иде на ходочашће у Јерусалим. По речима старице она је посетила Свети Град у време Ускршњих дана, присуствовала је силаску Благодатног огња на Гробу Господњем. Након ходочашћа у породици је било све уреду, порођај је прошао добро, све се десило како је предсказала мати.

С тугом је говорила мати о женама и девојкама које носе панталоне:

Немогуће је да жене носе мушку одећу, а мушкарци женску. За ово ће морати да одговарају пред Господом
. Сами не носите и други ће престати. И знајте, жене које носе панталоне, за време будућег рата ће бити позване у војску и многе се неће вратити живе. Када је мати износила ове речи неко од присутних је мислио: „Шта ту није уреду, ако радим у башти у панталонама, тако је удобније“. Мати је одмах одреаговала на ову мисао:
И ти ходаш по башти у панталонама, не чини то, лично ћеш одговарати.
Крштена је новорођена беба, после чега је мати рекла куми: „Побрините се за дете, са дванаест година оно ће живети без мајке“.
Мати је говорила: „Не одбацујте децу. Зар људи не схватају. Каква је то беда, не желе да се покају и поправе. Крвљу ће морати опрати ове грехе. Не остављајте децу, мајке треба да хране децу“.

О Русији

Мати је говорила да највише воли изнад свега руски народ, јер је трудољубив, милосрдан, марљив.
У последњим годинама живота, а посебно након распада земље мати је са болом у срцу и тугом доживљавала збивања у Русији. Али са каквим снажним уверењем и надом се молила за своју вољену Отаџбину. Говорила је духовној деци:
„Децо, Мајка Божија неће напустити Русију. Она љуби Русију, штити ју и чува. Она нас заступа. Она тако љуби Русију! Русија ће порасти и биће велика духовна земља“.
При томе стежући своје мале песнице и гледајући у даљину мати је понављала:
„Она неће дозволити непријатељу да уништи Русију, неће дозволити да је спале у огњу и ватри“. Мати је говорила:
„Где је светост ту и непријатељ напада. Она је предсказивала да ће наступити време као у данима после Октобарске револуције. Хришћане ће водити у затвор, резервационе центре и потапати их у море“. Када наступи прогон верника треба ужурбано ухватити први вал и отићи. Ухватити први воз а не остајати. Они који први оду биће спасени“.
„Видећете својим очима, ваша генерација ће поздравити долазак антихриста. Драга моја децо, како ми је вас жао“, док је ово говорила плакала је и додавала би: „али хвала Богу за све“. Један свештеник је питао старицу:
„Мати, ја сам слаб, бојим се дана времена доласка антихриста“.
„Не бој се, ти ћеш доживети али нећеш искусити тешкоће“.

Мати је говорила о предстојећим тестовима или искушењима која ће бити за време владавине антихриста, тј. о мучењима каквих није никад било од почетка века која ће наложити на људе. Али старица открива оно што је видела духовним очима да се не уплашимо, али пре свега треба јачати у вери и стећи наду у Божију помоћ. Увек је говорила да Господ неће оставити оне који су Њему верни: да не пропадну од глади, да их утеши у тузи, заштити и огради од напасти (катастрофа) и помогне на адекватан начин од било каквих страдања, гоњења и мука. Сећала се речи псалмисте Давида: „Неће се постидети у зло доба, у дане гладне биће сити“ (Пс 36,19).
Све могу кад ме Господ укрепљује. И ничег се не бојте, децо, не бојте се онога што ће бити или онога што може бити или онога што треба да се догоди по пророчанству Божијих људи. Господ је јачи од свега и свих, Он ће помоћи у искушењима, даће снагу у стрпљењу и понизности када то буде потребно. Када би смо били послушни Његовој светој вољи. Молите усрдно Заступницу и Она вас неће оставити. Једном када је лице мати постало стравично као да је духовним очима видело нешто ужасно. Она је неколико пута лупила са штапом по поду и рекла:
„Ох шта ти мислиш! Одојчади ће стављати печат антихриста. Анђео ће ударити оне који се то усуде урадити“! Једног дана мати се обема рукама ухватила за главу и узвикнула: „Шта ће бити! Шта ће бити с Русијом и са свима нама! Тако је поновила неколико пута и смирено рекла:
„Не, нећу ништа рећи, Господ није благословио“.
Затим окренувши се онима у келији, додала је:
„Неопходно је да се тражи кућа у близини храма, само тако ћете се спасити“. Кући тешко, бежите у храм“.
Духовним оком мати је видела, да садашње и будуће генерације које долазе очекују озбиљне муке и суђења. Она је често говорила о својим личним искуствима логоровања (камповања), преживљавања у условима глади тј. када су резерве хране мале или их уопште нема:

„Како је страшна глад, не дао вам Бог то доживети. У логору се хлеб скоро никада неће видети. Када побегну на слободу, мислиће да хлеба никада више неће видети. Ово ће бити јер глад долази. У детињству у Украјини је било да када посматраш околину, у даљини свугде видиш хлеб - клас пшенице. Док ветар дува она се њише као таласи у мору. Ни корова у њој није било. А сада, када погледаш у околини видиш једино дивљу траву. Заборавили смо земљу, а она је наша дојиља. Ми сви морамо обрађивати земљу. Људи ће бити одговорни за то што земља није обрађена. Глад ће наступити због тога што је земља запуштена. Ако постоји више парцела земљишта, сваки комад треба да се обради, сеје, а земља ће омогућити да се преживе гладна времена. Посејте кромпир, поврће у свим културама - које волите (на вољу), излежите пилиће. Тешке воље ће те јести кромпир с краставцима.
Резерве неће спасити, због тога што глад неће почети одмах. Сваке године ће бити све теже, приноси ће пасти, све мање земљишта ће бити обрађивано. Свако се треба постарати да буде ближе земљи. У великим градовима живот ће бити веома тежак. Настаће таква глад да ће људи улазити у куће у потрази за храном. Разбијаће прозоре, обијати врата, убијаће људе за храну. Оружје ће бити у рукама многих, а људски живот безвредан.
С доласком антихриста наступиће таква глад да ни зрна неће бити. Биће потребно набавити липов лист, коприву и друго биље те га сушити и кухати те тако направити као супу и пити“.

Мати је говорила да ће пре краја времена на месту Санкт-Петербурга бити море. Москва ће деломично потонути, јер испод ње постоји много шупљина под земљом. Када је била упитана о кући и селу где је живела мати је казала:
„Од села неће ништа остати. Моја кућица и још једна. Када буде рат село ће бити разрушено али моја колиба ће остати. Ја то нећу видети, а док ви хоћете. На путу за Егоревск остаће моја колиба и ништа више. Када буде рат село ће бити разрушено“.
„Доћи ће време када ће нас Кинези напасти и тада ће свима бити тешко“. Ове речи је мати потврдила два пута.
„Дечице, у сну сам видела. Биће рат“.

„Четрнаестогодишњацима ће бити дато оружје и малољетнике ће одвести на фронт. Код својих домова ће остати деца и старије особе. Војници ће ићи од куће до куће и свима ће давати сачмаре и терати у рат. Крађе и безчинста биће од оних који буду имали оружје у рукама и земља ће бити препуна лешева. Децо моја, како ми вас је жао!“ Много пута је понављала мати.
Највише од свих светитеља мати је волела Светога апостола и еванђелисту Јована Богослова. Она је говорила да апостол воли Русију и да ће нам доћи у време антихриста. Једном од своје духовне деце мајка је дала ову молитву: „Господе нека буде воља Твоја у мени грешном (грешној) на свим путевима живота, помози ми да останем веран (верна) Теби до краја (свршетка). Пресвета Богородице спаси ме грешнога (грешну). Свети апостоле Јоване Богослове, буди наставник (учитељ) мој, буди претставник и молитвеник мој пред Господом и Пречистом Његовом Мајком. Амин.
 
Поуке грузијског старца Гаврила Ургебадзеа о последњим временима

Ђаво има 666 мрежа. У време антихриста људи ће очекивати спасење из космоса. То ће и бити највећа замка ђавола: човечанство ће искати помоћ од ванземаљаца, не знајући да су то, заправо, – демони."



Преподобни Гаврило Ургебадзе

+ + +

Старац је поучавао: „У последња времена људе ће спасавати љубав, смирење и доброта. Доброта отвара врата Раја, смирење уводи у Рај, а љубав показује Бога.“ Све оне који су му долазили за благослов, он је са плачем умољавао: „Чините добро, да би вас спасла ваша доброта. Земља је већ постала полу-пакао...“

• Запамтите: Христос је Један, другог неће бити.

• Иако се и раније говорило о доласку антихриста, тада није било оваквих знамења. Било је ратова, али није било небеских чудеса и свеопштег отуђења.

• Производи, на које стављају број антихриста, не могу вам наудити. То још није печат антихриста. Потребно је изговорити молитву „Оче наш“, прекрстити се, покропити освештаном водом – тако се освећује свака храна.

• Немојте јести хлеб човека који је примио печат антихриста.

У последња времена антихристове присталице ће ићи у цркву, крстиће се и проповедати јеванђељске заповести. Али, не верујте онима који не буду имали добра дела. Само по делима могуће је препознати правог хришћанина.

• Права вера је у срцу, а не у уму. За антихристом ће поћи онај који веру буде имао у уму, а препознаће га онај који веру буде имао у срцу.

• Место где ће стављати антихристов печат није длан, већ кажипрст. Уводиће га помоћу компјутера под кожу, и неће бити видљив. У почетку – по жељи. А кад се антихрист зацари и постане господар света, присиљаваће све да приме тај печат. Оне који га не приме, прогласиће за издајнике. Тада је потребно отићи у шуме, по десет – петнаест људи заједно. По један или по двојица не могу се спасти. Шта год да се деси не губите наду у Бога. Господ ће уразумити како поступити. Ко буде јак у вери – неће осећати ни глад, ни жеђ, нити ће га се дотаћи природне катастрофе.

• Ђаво има 666 мрежа. У време антихриста људи ће очекивати спасење из космоса. То ће и бити највећа замка ђавола: човечанство ће искати помоћ од ванземаљаца, не знајући да су то, заправо, – демони.

• Ако украдеш – прекршио си једну од десет заповести. Ко тако поступи – антихриста је и тако примио. Верујући човек уздаће се у Господа. А Господ ће, у последња времена, чинити таква чудеса за свој народ, да ће један лист са дрвета бити довољан за месец дана. Истински верујући човек прекрстиће земљу, и она ће му дати хлеб.

• Ако девојку силују, она ће пред Богом остати девственица. Тако ће бити и са печатом антихриста: ако га ставе против човекове воље, он на човека неће деловати.

•У последња времена не гледајте у небо: можете бити преварени чудесима која ће се тамо догађати, - пасти у прелест и погинути.
 
Врло страшно и врло погубно за душу је бити уписан у светски компјутер – потомак антихриста. Тако душу ђаво записује у своју књигу смрти. Православнима, који су заробљени у компјутеру, по смрти није ни допуштено да иду на митарства, јер су без имена, без самог оног главног, што нас чини Богоподобним личностима. И они ће бити у адским мукама до Страшнога Суда, као одрицатељи од Христа и крштења. И само на Другом доласку Спаситељ ће уништити компјутер и личне бројеве. И онда ће се душе из адског заробљеништва поново појавити под својим именима. Али какав ће тада за њих бити Суд? Господи, помилуј!
uh.... :roll:
 
Даваће нова документа: пасоше, бројеве, биће све електронско и у таквом облику свуда ће се ширити кодови. Он их је називао Старозаветним израелским симболима. Можеш их овако препознати: он ће имати 30 штапића, по броју 30 сребрењака, на крајевима и у средини ће имати продужетке. Кад га видите, знајте да је то он. Ставиће га на све намирнице, на документа, свуда, свуда. Испуниће се Апокалипса.

Жиг звери биће у виду броја старозаветне Соломонове касе. Биће штапићи, три продужена или скраћена у зависности како буду. Биће на свим производима.
Napominjem da ovde otac Tavrion govori o bar kodu.30 štapića ili linija su simbol za Judini izdaju Hrista koji je za to delo primio 30 srebrenjaka.I zaista bar kod, odnosno 666 kao znak antihrista se nalazi na svim proizvodima da bi se ispunila Apokalipsa,niko ne može kupovati ni prodavati osim ko ima žig zveri ili broj njen ili ime njeno.(Otkr. 13. 15-18)
EAN13-e1422307864253.png
 
pa sta uh... eto ti pa analiziraj, ili hoces da ja istranziram ove gluposti
На Осмом сабору ће бити нечастиви (антихрист). Неће дозволити да се чита Символ вере. Поред ће пролетети птица, и он ће изрећи следећу наредбу: „Слети пред моје ноге“. Али она то неће учинити, разбиће се од зид и пасти пред његове ноге.
nemoj neko da me pogresno svati, velika je pravoslavna rusia, ali koliko je velika, toliko ima i ... lutanja, skaski... sve je ovo pusta MASTA LAZNIH PROROKA...
При молитви је лебдио у ваздуху док је такође виђен и у звонику.
 
Druze samo je Bog upotrebljavao dobre natprirodne moci. Sve ostali koju su cinili takve stvari su demonizovani i to im demoni daju moci.
Tačno je da Bog čini i projavljuje čuda, al postoje i ljudi (svetitelji)koju su se obožili i dobili darove od Boga.Hristos je rekao da možemo sve činiti, ako verujemo.Apostoli su također vaskrsavali, lečili, progonili demone, Božijom silom koju su imali u sebi.Čitaj žitija svetih da vidiš šta su činili Božiji ugodnici kroz vekove.:heart:
 
Tačno je da Bog čini i projavljuje čuda, al postoje i ljudi (svetitelji)koju su se obožili i dobili darove od Boga.Hristos je rekao da možemo sve činiti, ako verujemo.Apostoli su također vaskrsavali, lečili, progonili demone, Božijom silom koju su imali u sebi.Čitaj žitija svetih da vidiš šta su činili Božiji ugodnici kroz vekove.:heart:
Ja govorim o danasnjim ljudima koji imaju takve moci. To su sve demonske moci a ne Bozije.
 
Ne znam, ja imam zadršku spram svih proročanstava van Pisma.
Proroci Starog Zaveta su poruke prenosili uvodom " ’Говори Господ Бог.’ "

Ova apokaliptična predskazanja, što se skupljaju od monaha, pa još redaktori možda malo i dodaju, "ukrase", "aranžiraju", pa se štošta i izmeni usmenim prenosom gluvih telefona... Ne znam, nisam baš zainteresovan.
Pre nekih 20ak godina sam gutao tu literaturu, sve te apokalipse, sva slična pisanija koja su naročito forsirali Vladimiri Dimitrijevići.
ALi, ne mogu više.
Što više čitaš o masonima, iluminatima, bar-kodovima i ličnim kartama, to manje misliš na Hrista.
 
Ne znam, ja imam zadršku spram svih proročanstava van Pisma.
Proroci Starog Zaveta su poruke prenosili uvodom " ’Говори Господ Бог.’ "

Ova apokaliptična predskazanja, što se skupljaju od monaha, pa još redaktori možda malo i dodaju, "ukrase", "aranžiraju", pa se štošta i izmeni usmenim prenosom gluvih telefona... Ne znam, nisam baš zainteresovan.
Pre nekih 20ak godina sam gutao tu literaturu, sve te apokalipse, sva slična pisanija koja su naročito forsirali Vladimiri Dimitrijevići.
ALi, ne mogu više.
Što više čitaš o masonima, iluminatima, bar-kodovima i ličnim kartama, to manje misliš na Hrista.

A ona u pismu su napisana kada? Pre ili posle dogadjaja?
Što se tiče tkz "svetih otaca" to je tek presmešno....
...
Ovo poslednje si u pravu, ima neka kvaka al ne znam koja, al jeste tako, što više čitaš i gledaš o gušterima, to ti je sve gore, al polako da ne vidiš, tj primetiš.

Cela Apokalipsa i smak sveta, a celo hrišćanstvo se vrti oko toga, su teška anestezija čovečanstva.
Nema od toga ništa.
Da nema te slepe vere, možda bi ljudi nešto i poduzeli za sebe, ovako obamrli očekuju da ih neko drugi spase, a zmijski udav samo polako steže.
A kad shvatimo biće kasno. Otrežnjenje o prevari biće gorko.
Najvećoj prevari čovečanstva.
 

Back
Top