eremita
Zaslužan član
- Poruka
- 117.177
PO Kanonima, van kanona, u obicnom zivotu, na Nebu, pod zemljom, gde god hoces - LOPOVLUK JE LOPOVLUK, BEZOBRAZLUK JE BEZOBRAZLUK I SMRAD JE SMRAD!
А шта теби није јасно у мом посту ???

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
PO Kanonima, van kanona, u obicnom zivotu, na Nebu, pod zemljom, gde god hoces - LOPOVLUK JE LOPOVLUK, BEZOBRAZLUK JE BEZOBRAZLUK I SMRAD JE SMRAD!

E, po svemu tome, a ponajvise po izigravanju Boga - "vldik" Artemije je monstrum!
Zatvoriše klubNe znam sta si ocekivao?Zatvoriše klub
Zvezdo, znaš da to nije istina i opet počinješ da bacaš varnice kao i to da su u klubu bile provokacije neizmernih razmera sa onim sramotnim fotografijama, koje ti kao pravoslavka i svetosavka nisi ni jedno osudila, niti si mene i zilota Stefana podržala u borbi protiv te sramote!Ne znam sta si ocekivao?Smorili ste za medalju...i ovde na temi i u klubu
.Pun pdf onih koji se podsmevaju vernicima,a vi im ovakvim ponasanjem uparavo dajete materijal za to!Pokazite lepu stranu svoje vere...molim vas.
Zasto sve ovo i cemu?Da se pravoslavnii vernici na ovom forumu prikazu kao ljudi koji se svadjaju,koji osudjuju i ne znaju da vode civilizovan dijalog?Ako je to bila namera,uspeli smo u tome![]()

Zvezdo, znaš da to nije istina i opet počinješ da bacaš varnice kao i to da su u klubu bile provokacije neizmernih razmera sa onim sramotnim fotografijama, koje ti kao pravoslavka i svetosavka nisi ni jedno osudila, niti si mene i zilota Stefana podržala u borbi protiv te sramote!
Ali za početak si bar što se tiče avatara unormalila i kako vidim i ovako uopšte uozbiljila što je pohvalno!![]()
,a i ja sam uvek istaZnači ti nisi bila u klubu pred njegovo zatvaranje?Pojma nemam sta je bilo u klubu..Ja ne dezuram ovde i u to doba obicno sam na poslu..Nista ne odobravam,niti osudjujem,niti sam u forumskim klanovima,niti me zanima ta prica..Moj avatar je uvek bio ovakav koliko se secam,a i ja sam uvek ista
![]()

Ne.Ja radim,a na poslu ne koristim internet..ali verujem da nisam propustila nista interesantno...ili jesam ?Znači ti nisi bila u klubu pred njegovo zatvaranje?![]()
Otkud ti ideja da sam bila tu?Vidim mislio si da sam i ona baba sinoc
..Bre,otkud ti ovakve ideje ?Ma bre to je nemoguće! Šala???Ne.Ja radim,a na poslu ne koristim internet..ali verujem da nisam propustila nista interesantno...ili jesam ?Otkud ti ideja da sam bila tu?Vidim mislio si da sam i ona baba sinoc
..Bre,otkud ti ovakve ideje ?
![]()
Ma tebe je srećo neko nahuškao na jadnog Artemija. Veruj mi on je predviđen za "žrtvenog jarca". Ima mnogo jačih igrača od njega. to su oni ne vidljivi i bezlični...Uđi malo u problematiku....Artemije voli biznis ali je kanonski naj ispravniji!!!
Ће да видиш...упамти...кажем далеко је од исповедника, али ако погледамо другу страну...ће да видиш
ma ko je otišao šta izmišljaš?!To je sigurno razlog sto ga masovno napustaju monasi i izlaze ili traze kanonski otpust i idu u druge eparhije? ah, da i monahinje igumanije.

Da sigurno tvog Tasu ili Filohija.Steta sto su vladike propustile priliku da izaberu novog patrijarha,
i time ispostuju zelju Pavlovu da se povuce sa trona i ustupi mesto na kormilu crkve drugom episkopu,
koja mora imati prvog medju jednakima na funkciji.
Da sigurno tvog Tasu ili Filohija.
Sto da ne,
oni spadaju u vrhunske teologe i episkope SPC.

ma ko je otišao šta izmišljaš?!
![]()
Po čemu je on daleko od Boga?
![]()