eremita
Zaslužan član
- Poruka
- 117.177
Drži se ti ispovedništva , ne nekog protestanstskog stava starog pope...Nije bitno šta je u srcu, već kakva su ti dela. Kaži mi ako grešim!!! A kuku lele je očigledno "vaš" jer mu je znanje i terminologija jednaka kao i obrazovcima ili onim drugim tzv. " zakonopravilu"......Tako da eremitane ne možeš ugušiti narod, pozivajući se na neku pristojnost, dok vrh SPC-a veoma nepristojno vodi u ekumenizam i uniju. Kaži ako lažem.![]()
Наравно да лажеш! Има појединих владика који (само из њима знаних разлога) праве глупости и изазивају вернике - али сигуран сам да од тога нема ништа и то зато што сам потпуно сигуран у вернике СПЦ и у већину чланова Светог архијерејског сабора.. Може владика да тандрче шта хоће али ако то народ не прихвата онда он своје новотарије може да "окачи мачку о реп". Али појединачне случајеве ви уопштавате и нападате целу СПЦ - што казује о вашим веома злим намерама.
Када тако лепо "ревнујеш" и ти а и твоји другари - па где сте на темама где се на најгори начин кињи и хули на Господа Исуса Христоса, на Библију и на Стари и на Нови завет - нема вас јер то вама погодује! Вама одговара да се вера православна подрива и да јој се свака шуша руга и не налазите за потребно да "ревнујете".
tkacio:
tkacio:
tkacio: Нема вас да ту просипате своје знање, него сте се ухватили за трачеве и само мељете као неке жентураче.

!!! Pa ja sam Vidovit!!!

, da im nedaju da priđu hramovima i ta pobuna mora biti valikog broja, stotine hiljade ljudi mora da se dignu i da se izbore za sveto pravoslavlje, a ne da čekaju da ih ekumenizam pojede za doručak.