aeternum
Elita
- Poruka
- 17.558
to si prepisao njihov stavpravoslavni stav
a kladim se da nemas pojma zasto

to si prepisao njihov stavpravoslavni stav
U razgovoru o tome sam saznala, nisam se raspitivala u kom .Тумачење снова је прелест.
У ком манастиру се налазила та књига ?
jee dve reči sam prepisao, bravo ja.to si prepisao njihov stav
a kladim se da nemas pojma zasto![]()
eto a ocigledno ne razumes zasto ne treba tumaciti snovejee dve reči sam prepisao, bravo ja.
Неко је погрешио или измислио. Такве књиге се не налазе у манастирским библиотекама.U razgovoru o tome sam saznala, nisam se raspitivala u kom .
Prelest u najavi je chim odesh u manastir. Koliko njih prelesnih je tamo, proporcionalno je mali broj medju mirjanima. Prelest je boljkaTumačenje snova je put u prelest (duhovnu samoobmanu). Najbolje uopšte i ne obraćati pažnju na snove. Sveti oci kažu da je mudar ko ne pridaje važnost snovima.
Ovo bi ukratko značilo - prelest.
Međutim, u Bibliji ima događaj u kom Venijamin tumači snove faraonu.
U poslednje vreme na tv - često gostuju neki samozvani tumači snova, predviđaju budućnost itd i nose pravoslavni krst oko vrata, slave slavu, imaju ikone tvrdeći da to njihovo "zvanje" je u skladu sa Pravoslavljem.
šta vredi da nosiš tu "đinđuvu", ako ne znaš da igraš i pevaš oko vatre.Pogledajte prilog 1296185
A šta kažete na indijanske hvatače snova?
To je baš popularno postalo poslednjih godina kod nas.
Ти си у прелести када размишљаш овако.Prelest u najavi je chim odesh u manastir. Koliko njih prelesnih je tamo, proporcionalno je mali broj medju mirjanima. Prelest je boljka
religiozno zaludjenih...
То је савет из Курира, предпостављам ?jedini pravi način tumačemja snova je sa Velikim sanovnikom. Sve ostalo je jeres i satanizam
A shta ako je java lazha, uredjena tako da mozhesh da osetish telesna uzhivanja, a zapravo je sve to u glavi?Народна песма - Сан је лажа, а Бог је истина.
Солипсизам.A shta ako je java lazha, uredjena tako da mozhesh da osetish telesna uzhivanja, a zapravo je sve to u glavi?
Nije to solipsizam, solipsizam je kad verujesh da jedino ti postojish, shto ovde nije sluchaj...Солипсизам.
Превише гледаш Матрикс.A shta ako je java lazha, uredjena tako da mozhesh da osetish telesna uzhivanja, a zapravo je sve to u glavi?
Pa Matriks je mish mash Hrishtanstva i Budizma, koiko se setjam...Превише гледаш Матрикс.