Jasna
Stara legenda
- Poruka
- 78.263
Tako je.kada neko ko ne razume prica o tome to je bezvredna rec
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Tako je.kada neko ko ne razume prica o tome to je bezvredna rec
pa kada se hvalis sa natprirodnim silama, pa jezicima, sad vidim ucis saleta i pravoslavlju, tj. grckim padezima, jel Hristos umesto Hrist, sta ocekujes, da neko od nasih vas poducava adventizmu zauzvrat?
ja mislim da ste vi samo obicna manguparija, samohvalisavci, i zato sam se salio, tebe znam decenijama kao forumasa, 'de si bio, tu si ostao, prazna ti je nauka, znas nesto o onim nedeljama kod danila i to je sve, ostalo su ti pusti snovi
Hristos ti je na grckom nominativ.Ne hvalim se ja to ti pismo i Hristos kaze.
A kod vas se na zalost vidi da nema novorodjenja to vam je strani pojam.
I iz tvog pisanja se to vidi.
Nismo rvati da kazemo Hrist...
Srbin kaze Hrustos.
A vidim ni tebi to nije jaca strana.
Nisam ja uveo natprirodno vec pismo i Hristos.Hristos ti je na grckom nominativ.
Novorodjenje je ogromna tema, ali ti si sam uveo natprirodno, pa ste progovorili engleski, tako da ne znam za sta me prozivas, jer sto nema teme: NOVO RODJENJE, NOVA TVAR, itd? Usinovljenje, npr. isto. Sam si krenuo sa vasim natprirodnim da dokazujes darove Duha, a novi zivot u Hristu, Usinovljenje, Nanovorodjenje, sve je to ogromna tema, samo ne znam kakve veze ima sa vasim natprirodnim mocima, silom? Ne znam zasto me teras da ovde pisem o tome, kada nije tema? A jeste ogromna tema da bi se tek tako sa njom poigravali.
ja ti rekoh, a ti kako hoces, ali na izazove ne odgovaramNisam ja uveo natprirodno vec pismo i Hristos.
A tebi je vidim pismo i Hristos strani pojam.
I iz tvog ponasanha na forumu se vidi da ti je novoridhenje strani pojam.
ja ti rekoh, a ti kako hoces, ali na izazove ne odgovaram
postavi temu, uljudno pitaj, pa cu da te poducim, a samohvalisanje me ne zanima
p.s. i ne pominji vise natprirodno, ako hoces ozbiljno da diskutujemo, imas pojmove kao sto je nebesko, bozansko, pa njih koristi, pojam natprirodno je ateisticki, naucno fantastican, ili sta vec, a nije nas, na primer i mitovi i legende su natprirodni, ali nisu religija
pa ja sam ti prvi postavio tu referencu, samo pise Jovan umesto IvanTi ne citas pismo vec samo visis po forumima i ponavljas jedno te isto.
eto, otvori temu, pa pisi: „valja vam se nanovo roditi“ (Jovan 3, 7).
Ti hoces da budes ucitelj na forumu a o novorodjenju nikada nisi nista cuo?pa ja sam ti prvi postavio tu referencu, samo pise Jovan umesto Ivan
ja ti dao citat,Ti hoces da budes ucitelj na forumu a o novorodjenju nikada nisi nista cuo?
Sto pokazuje da ti ni bibliju ne citas.
Sumnjam sada da ti samo pricas o veri a ne praktikujes.
ti iskopirao, i sada se hvalis, umesto da meni kazes hvala?eto, otvori temu, pa pisi: „valja vam se nanovo roditi“ (Jovan 3, 7).
Па зашто не мисионариш код Македонаца, већ код Срба?A sto bi neko obrisao moju etnicku pripadnost, pa moja je bre zabetonirana u Svetom Pismu - ja sam makedonac i ako cemo pravo,tamo po etnickoj liniji ne vidimo ni amere,ni ruse pa cak ni srbe...
Ali makedonce vidimo stoga ovu tvoju "prorocku pricicu"slobodno mozes okaciti macki o rep...
Mozda to kod tebe tako proslo pa smatras da bi to moglo biti i moje iskustvo...
...ne sekiraj se,stvari su kod mene sasvim drugaciji.![]()
Nazalost kod nas nema ovakav forum ...a i ne samo kod nas nego je krsta najbolji forum na prostorima ex yu.Па зашто не мисионариш код Македонаца, већ код Срба?
Јесте ли "високи 2m" на Александра Македонског или на Марка Краљевића?He,he,he,a sad odjednom postao i etnolog ...?
Usrecio si se s teologijom a sad ces se "proslaviti kao etnologa"...!??
Jel shvacas koliko si se opasno nasao na klizavom terenu...?
P.S. zamisli samo,mislim ono samo na trenutak - kako bi delovalo da ja sad tebe ucim ko ste vi kao srbi,pa odakle ste,pa ovo pa ono...
P.P.S. ...malo nam od bugara,pa grka,pa shiptara jos nam samo ti falis ...
Cuj ne moguvti garantovati jer kod nas ima puuuuuno vasih snajki stoga definitivno ima neceg iz komsiluka....Јесте ли "високи 2m" на Александра Македонског или на Марка Краљевића?![]()
Ja volim onu "Nema lepše vere od aboridžinske".Потписујем за "Нема лепше вере од хришћанске". Након што то апсолвирате Тачно изложење православне вере св. Јована Дамаскина.
Не лупај, Мрњавчевићи нису снајке већ средњевјековни владари Македоније.Cuj ne moguvti garantovati jer kod nas ima puuuuuno vasih snajki stoga definitivno ima neceg iz komsiluka....![]()
Jeli bato,a koliko vremena su vas turci drzale za gushu,i sta sad trebam ja govoriti -da su srbi neke Muratlije...?Не лупај, Мрњавчевићи нису снајке већ средњевјековни владари Македоније.
Ајд не мантрај па Македонија тек 1912. ослобођена.Jeli bato,a koliko vremena su vas turci drzale za gushu,i sta sad trebam ja govoriti -da su srbi neke Muratlije...?
Ma daaaj....
Jeli bato,a koliko vremena su vas turci drzale za gushu,i sta sad trebam ja govoriti -da su srbi neke Muratlije...?
Ma daaaj....
Pa ne sporim da su isto toliko i nas drzali ali sa gushu ali je bila rec konkretno o srbima,zar ne ?Кога нас? Изгледа да сте ти и госпођа историја на ви?
Odlicno znas srpskiNazalost kod nas nema ovakav forum ...a i ne samo kod nas nego je krsta najbolji forum na prostorima ex yu.
A jel tebi smeta to sto ti konkretno makedonac iznosi Biblijske informacije ?
praznoverje, znači verovati u po hrišćanskom pogledu, prazne stvari, tipa veruješ u astrologiju, u neke babske stvari, paganske itd.. to se smatra "praznoverjem"Kako nema ništa? Onda znači da ne veruješ.
Pusti makedonce falsifikatoru,rec je bilo dali su se srbi u genetskom sislu "poturcili"zato sto su bili dugacak period pod njihovom ropstvu ( kao sto su i makedonci bili) ?Ајд не мантрај па Македонија тек 1912. ослобођена.