Sve vernici a pratite astrologiju.
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Ne ide ni pink ni hepi ni informer...Sve vernici a pratite astrologiju.
Tešimo se u pokusaju razonodeSve vernici a pratite astrologiju.
90 posto ateista veruje u šta?90 posto vernika
90 posto veruje u horoskop
90 posto veruje u kafu ili pasulj
90 posto veruje u zlu magiju
a sve je to kontradiktorno i medjusobno iskljucujuce
linkovanje ka drugim sajtovima nije dozvoljenoSve vernici a pratite astrologiju.
kad vozim auto verujem da i ostali koji voze znaju da voze90 posto ateista veruje u šta?
Sve se to protazira na TV jos iz Milosevicevog vremena. Naravno, SPC se ne buni jer ima koristi od vlasti, a totalno ih bole uvo za sve ostalo.90 posto vernika
90 posto veruje u horoskop
90 posto veruje u kafu ili pasulj
90 posto veruje u zlu magiju
a sve je to kontradiktorno i medjusobno iskljucujuce
Uzmi pravoslavni kalendar i videces kako na svakoj stranici postoji slika,mladog meseca,polumeseca,pun mesec.Za svki mesec.Crkva se odavno bavi astrologijim,ali to nije dozvoljavala drugima da to rade.Danas je astrologija normalna naucna grana.Sve vernici a pratite astrologiju.
Astrologija se jasno osudjuje u Starom Zavetu kao greh. E sad...Uzmi pravoslavni kalendar i videces kako na svakoj stranici postoji slika,mladog meseca,polumeseca,pun mesec.Za svki mesec.Crkva se odavno bavi astrologijim,ali to nije dozvoljavala drugima da to rade.Danas je astrologija normalna naucna grana.
To je bilo za vreme Kopernikusa.Danas i crkva prati putanju planeta.Mnogo stosta rade,sto narod ne moze ni da zamisli..Bave se svim zanimanjima.Kao sto sam napisao,i kalendaru postoji kada je ,mlad mesec,pun mesec i t.d.Astrologija se jasno osudjuje u Starom Zavetu kao greh. E sad...
Znas kako. Sve je otislo u pm. Pa tako i religija. Tako da nije bitno...To je bilo za vreme Kopernikusa.Danas i crkva prati putanju planeta.Mnogo stosta rade,sto narod ne moze ni da zamisli..Bave se svim zanimanjima.
Skoro svi su onda ateisti. Ne verujem da neko uopste zna da je to greh...Taman posla. Ateisti imaju potrebu za horoskopima i da im Ciganka gleda u dlan. Mi ne
Ma, to ne moze da se zabrani nikako. Mozes narod obrazovati, ali kao sto sam goreTada su katolici bili mnogo zesci za kaznjavanje ko je primenjivao astrologiju.Spanci su to vekovima branili.
Pa to, zele samo da dobro zive. Ovo je sekularna drzava. Dakle tu je crkva samo nesto tradicionalno, i sto imaMa da i sam crkva i njene sluge su sam doprinele takvim stvarima.
naravno.sotona vlada tu.ko je pravoslavne vere i hriscanin koji sledi Isusa,pa i musliman,kazu idite sto dalje od toga zato sto to nije dato od BogaAstrologija se jasno osudjuje u Starom Zavetu kao greh. E sad...
kojim stvarima?crkva zabranjuje te stvari.astrologija-horoskopMa da i sam crkva i njene sluge su sam doprinele takvim stvarima.