- Poruka
- 34.161
i to što kažešsto da stavljas ti kad se ljudi sami svrstavaju
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i to što kažešsto da stavljas ti kad se ljudi sami svrstavaju
Mozda da si naisla u nekom drugom periodu njevog zivota mozda bi zavrsilo drugacije.Bilo bi isto
Ali mi krivo što sam nasela
ako nesto izgleda kao gowwno i smrdi kao gowwno i nalazi se na podui to što kažeš
poenta je da se dobije sansa za uspesnu vezu. On ih je promenio 10 jer nisu bile one "prave".A kako da to ispita ako nije sa njima u vezi.Normalno je da ljude interesuje prošlost potencijalnog patnera. Jer se tu vidi kako je živeo do tada, koje su mu potrebe, šta voli, da li je imao duže ili kraće veze, kako se ophodio prema njima. Nerezonski bi bilo da sad zatvorimo oči i pravimo se da se osoba sad rodila.
Jer... šeme kojima neko živi se ne menjaju ili vrlo malo. Ako meni kaže lagao sam bivšu, hteo sam da je otkačim, rekao sam to i to ... onda je to jasan signal da i mene to čeka. Samo je pitanje šta gledamo iz te prošlosti.
Nekome je bitno da nikog nije volela pre. Ali da li to znači da će voleti tebe? Baš će sad naučiti da voli, jel
Nekome je obrnuto važno da vidi da li je spavala sa drugima tek tako ili je bila zaljubljena. To svašta govori, o kapacitetu za jubav itd.. Ali ako neko to gleda kroz siromašne brojeve i ne gleda dušu, onda je to neki bezvezni pogled na stvari, ali svako gleda šta se njemu sviđa i šta mu je važno
Pogledajte prilog 1626416
Kaže gore na slici: "Pravog muškarca ne interesuje ženina prošlost."
Da li je zaista tako?
Prava žena je samo i jedino ona koja OĆE.
I to baš s tobom.
Ovo 'pravog' bolje odmah baciti u maglu.. .. ta odrednica zahtevala bi da se najpre prlimo ovde na jedno 15 strana šta je to pravi muškarac.. pa tek onda da vidimo šta ne sme da ga interesuje pod teretom te 'pravi' titule.."Pravog muškarca ne interesuje ženina prošlost."
Da li je zaista tako?
Ovo 'pravog' bolje odmah baciti u maglu.. .. ta odrednica zahtevala bi da se najpre prlimo ovde na jedno 15 strana šta je to pravi muškarac.. pa tek onda da vidimo šta ne sme da ga interesuje pod teretom te 'pravi' titule..
Malo mu bzv dođe da bude pravi čim ne propituje..
Tako daaa.. bolje da i 'prave' i 'krive' odmah upakujemo u samo 'muškarci'..
Znači muškarce ne treba da interesuje ženina prošlost?
Da li je zaista tako?
Pa, ne.. nije tako. Može biti ako hoće kres viđanja ili jednokratno *ebanje, tad zaista nije bitno..
Ali ako misle da budu u nekakvoj vezi prosto neminovno je da se u nekoj meri upozna i prošlost.. Jer šta je naša ličnost, šta smo mi, do zbir iskustava koja su prošla kroz splet naših osobina i karakter..
A ako tu 'prošlost' svedemo na broj prethodnih partnera logično bi bilo da je (kao i za mnoge druge stvari) najbolje spajati ljude sa sličnim prošlostima..
Pa tako oni što često menjaju partnere, imaju kratke veze ili šeme, ons-ove itd lepo ruku pod ruku sa takvim nekima..
A oni što imaju tek poneku ili malo veza bolje da se uglave uz neke ne mnogo dinamične kad je menjanje partnera u pitanju.
Recimo ja sam druga grupa.. i sad spanđam se sa nekim iz prve.. imao je npr njih 14 pre mene.. Šta će se najvrv desiti?
Pa biću njegova 15-ta recka. Samo to. I to 'samo to' samo mojom krivicom.. jer on je na taj kalup: 'menja, maši, ide dalje.. menja, maši, ide dalje.. menja, maši ide dalje'..
Teško da sam ja ta koja će prekinuti lanac. Biću ono.. p*čka ko p*čka.. ništa spec. Prekalio se taj i mentalno i motorički isprobavajući razne vagine i šta je problem što će eto, još jedna, (ja) sići sa trake.. Nebitno da li dotični nema kriterijume, ili me nije dovoljno dobro upoznao/procenio, ili neće/ne ume da se veže/voli. On tako funkcioniše. To je njegov emotivni život.
A moje je da budem jako pažljiva pri odabiru kad sam već svesna da me ovakvi promašaji sakate u glavi.. ostavljaju ožiljke. Mene sakati i zaljubljivanje u pogrešne a kamo li kolekcionisanje promašenih k u mojoj p..
Pa ko zna da nije kapacitet nek' se zbog svog nemara i nepromišljenosti i ne 'vata u pogrešno kolo..
Ako već znam da u mž relacijama kritično zavisim od partnera (nivo opuštenosti u svemu: od priče o pandama do seksa i deljenja najintimnijih problema) onda je kristalno jasno da nisam sposobna za šeme.. površne odnose, *ebanje samo *ebanja radi.
Nije pohvalno biti takav, znam.. ali da se zbog malo širenja nogu ne bih posle češala i tamo gde me nije ni svrbelo prosto moram da pazim sU kim se *ebem..
Ne zato što sam nešto mnoooogo posebna već zato što sam na tom polju mnoooogo kilava, slaba, emotivno krhka.. jednom rečju (i to baš kojekamo u toj svojoj prošlosti) oštećena/istraumirana.. i eto epiloga..
Teoretski ova postavka 'svaka ptica svome jatu' lepo zvuči, onako baš logično i lako sprovodljivo, ipak.. malčice je drukčije u praksi..
Jeeeerrr ljudi ko ljudi, jelte, lažu o svojoj prošlosti.. rade one stvari pa se srame svog minulog rada.
L'že se vala baš onako.. domaćinski.. na angro.
I što je posebno interesantno laže se u svim pravcima i smerovima..
Muški oblaguju da su veliki *ebači sa debelim cv-jem da bi ispali valjda frajeri i ober zavodnici..
(kako 'no kaže pesmica "kadsambiouParizu'telezenedamigaodgrizu)
Lažu i da nisu mnogo žena prevrnuli ako će im ta priča obezbediti novu p*čku..
Žene pak smanjuju svoj skor da ne ispadnu ober k*rve.
Vrv je najređi slučaj onih što lažiraju na više jer im je tol'ko mala brojčica.
Jbga.. ima svega.. iskreno ne znam zašto kad se laganjem jedino možda mogu ubrzati ti neki početni ufuri u novu vaginu.. vrlo brzo će svakako isplivati ko je tu ko i kakav je..
Početak i temelj bilo čega da počiva na lažima o prošlosti.. zna se odmah kakav će vrv biti kraj
Da li se treba zanimati za partnerovu prošlost? Da.
Dodala bih još nešto.. zanimati se.. da, ali ne preterivati sa zaključcima i ne držati se tih cifara ko pijan plota..
Za nekog ko preferira žene koje nisu imale mnogo partnera ja sam recimo idealna.. *ebačka biografija mi staje na poleđinu poštanske marke.. a jesam li zaista partnerka iz snova?
Paaa.. kako bih rekla.. kad bi tog nekog mog potencijanog partnera po tintari opalile npr sve moje traume i falinke koje treba trpeti, neki delovi biografije, stanja od normalnog do teške depresije, periodi kad se povlačim i samo ćutim (treba to izdržati).. video bi da je ta moja blistava j prošlost go k kojim samo oči sebi mož' da istera..
Pravi muškarac ne iebe nikogPravi muškarac *ebe i muško i žensko danas.