Pravog muškarca ne interesuje ženina prošlost

Наравно да га интересује. Посебно за брак. Да ожениш ко зна коју, па да ти пукне цена погибија. Манимо се демагогије.
И обавезно је да се гледа из какве је куће, ко су јој родитељи. Није народ џабе реко ,,Гледај мајку, бирај ћерку".

A da li si ti imao loše izbore u bivšim vezama? i čemu te je to naučilo?
Ne,nisam napredovao do ovog stanja kroz partnerke i ako pricamo o uticaju tek njega nema, jer sam pitomiji i ne pravim kompromis ka kvantitetu,nikad nisam pitao za broj same kazu a i da ne kazu mogu da provalim,za mene nema zabranjenih tema zene se slabo nose s tim teretom,mene smara da se izdvajam od tih njihovih pogresnih izbora,vise vredim i zasluzujem bolje

Ne,nisam napredovao do ovog stanja kroz partnerke i ako pricamo o uticaju tek njega nema,
pa naravno da ga ima. sve što smo radili u životu nas je napravilo ovim što smo. naravno da ima uticaja, imaš više iskustva, sam pišeš kako odmah umeš da provališ koja šta želi i kakva je, to ne bi mogao da nisi imao isksutva..
Tako i žena, nije bitan broj već da li ima kapacitet koji ti prepoznaješ da voli i da bude posvećena, i da ne odleprša prvom prilikom ko zna gde

jer sam pitomiji i ne pravim kompromis ka kvantitetu,nikad nisam pitao za broj same kazu a i da ne kazu mogu da provalim,za mene nema zabranjenih tema zene se slabo nose s tim teretom,mene smara da se izdvajam od tih njihovih pogresnih izbora,vise vredim i zasluzujem bolje

Da ti kazem, lično nemam razloga da ne budem iskrena. Ako toj osobi ne odgovaram sa životom kakav sam imala, sve, od bivših partnera do godina provedenih u radu, ili kao recimo nepoznavalac filmova i serija jer nikada nisam imala vremena za njih, nepoznavalac mnogih književnih dela recimo ili muzike.. sve to ako nekome ne odgovara ja nemam tu šta da kažem, svako svojim putem.

Nije tu pitanje da li se poklapaju po interesovanjima vec pitanje senzibiliteta zena gubi svoj zenski senzibilitet sto je vise tipova imala postanu drske,bezobraznije ili malodusne jer seksualni odnos se desava primarno na duhovnom planu.Zena i muskarac nikada ne mogu uci u bilo kakav odnos emotivnog ili seksualnog tipa ako prije toga ih nije privukla neka duhovna sila posle toga pocinjes da mislis o tok osobi pa se radjaju i pozuda a vremenom i emocija e sada ti kazes npr da je kod tebe kljucna ta emocija ali ta emocija je nemoguca bez prethodno duhovnih sila

Zena je prijemnik duhovnih sila za muskarca

pa naravno da ga ima. sve što smo radili u životu nas je napravilo ovim što smo. naravno da ima uticaja, imaš više iskustva, sam pišeš kako odmah umeš da provališ koja šta želi i kakva je, to ne bi mogao da nisi imao isksutva..
Tako i žena, nije bitan broj već da li ima kapacitet koji ti prepoznaješ da voli i da bude posvećena, i da ne odleprša prvom prilikom ko zna gde
Ne zena ce od svakog ponesto da prenese u sledeci odnos,ako je lose pun kofer projekcije na novog ili nek su kvaliteti,opet novi treba da bude sve u 1,posvetim se svakoj kao da nijedna nije pre nje postojala,nikakve izgovore na dajem i ne stavljam na negativan kantar

Naravno da me zanima njena proslost.
Muskarca kojeg ne zanima proslost zene, ne zanima ni ta zena, vec samo ono sto mu ta zena u tom trenutku pruza.
Zena, koja ne zeli da prica svom muskarcu o svojoj proslosti, ista je - nije zainteresovana za muskarca vec samo za ono sto muskarac u tom trenutku moze da joj pruzi.

Ako smo zajedno - pa naravno da smo otvoreni jedno prema drugom, naravno da pricamo o proslosti, o buducnosti, o svemu zivom.

Mislim, WTF? :D
Kako to mali perica zamislja zajednicki zivot, ne pricamo nista, samo se iebemo? :D

Ne zena ce od svakog ponesto da prenese u sledeci odnos,ako je lose pun kofer projekcije na novog ili nek su kvaliteti,opet novi treba da bude sve u 1,posvetim se svakoj kao da nijedna nije pre nje postojala,nikakve izgovore na dajem i ne stavljam na negativan kantar

E vidiš tako i ja, a ja sam žena. Zaista, imam sasvim čiste račune. Osetim da li mogu da volim nekog. Ako mogu sve prethodno se briše. Dodatno, nema osobe koja je bivša a sa kojom želim da imam intimne odnose, sve je prošlo, sve stoji na svom mestu. A imam i godina kada se ni sa kim nisam viđala, puno je takvih godina bilo. Znači šta, ja nisam žena onda? To što neko brka prošlost sa sadašnjošću to su osobe koje ni same ne znaju kud udaraju, zato je važno imati odnose sa stabilnim osobama koje znaju zašto su šta radile, kada su raskidali zašto su raskidali. i tako dalje

E vidiš tako i ja, a ja sam žena. Zaista, imam sasvim čiste račune. Osetim da li mogu da volim nekog. Ako mogu sve prethodno se briše. Dodatno, nema osobe koja je bivša a sa kojom želim da imam intimne odnose, sve je prošlo, sve stoji na svom mestu. A imam i godina kada se ni sa kim nisam viđala, puno je takvih godina bilo. Znači šta, ja nisam žena onda? To što neko brka prošlost sa sadašnjošću to su osobe koje ni same ne znaju kud udaraju, zato je važno imati odnose sa stabilnim osobama koje znaju zašto su šta radile, kada su raskidali zašto su raskidali. i tako dalje
Mnogo zenama treba da se otarase tereta bivsih,sve se to oseti u novoj vezi,bar godinu dana dajem fore odnosu da se ispravi,sto uglavnom nije moguce i ne treba mi vreme za reset,mozemo odmah da zivimo zajedno i to ne moze da se dozira i ne moze s vecinom

Ako je osoba, menjala partnere, nebitno od pola, nema tu šta da se očekuje, od stabilnosti, sa nekom sledećom osobom. Jer, samo se nastavlja ciklus. Ako ti nisi taj tip, nego si bio ograničen, na jednu, eventualno, dve osobe, u toku života, i onda stavio tačku. I, povukao se, razmišljajući, pa ovako ne ide. Ili ću naći, pouzdanu osobu, sa kojom ću biti zadovoljan, koliko to okolnosti nalažu, ili ću ostati sam. Osoba, koja je bila sa XY, partnera, svakako, ne može da ti pruži ono što želiš. Ona će, jednostavno nastaviti i dalje,da preferira, takav model ponašanja. I, tu nema sreće. Neko će me, možda pogrešno shvatiti, ili negodovati, na ovaj post,ali,to je realnost. Lično, ne bih mogao, biti sa osobom, koja je prošla sito i rešeto, jer, tu nema ni pomisli, o nekoj stabilnosti. Šta će mi to? Samo će da me emotivno slomi, i nastavi dalje, po starom, a ja ostanem ko pop. šan. Neka, hvala. Bolje je onda, ostati sam.

Ako je osoba, menjala partnere, nebitno od pola, nema tu šta da se očekuje, od stabilnosti, sa nekom sledećom osobom. Jer, samo se nastavlja ciklus. Ako ti nisi taj tip, nego si bio ograničen, na jednu, eventualno, dve osobe, u toku života, i onda stavio tačku. I, povukao se, razmišljajući, pa ovako ne ide. Ili ću naći, pouzdanu osobu, sa kojom ću biti zadovoljan, koliko to okolnosti nalažu, ili ću ostati sam. Osoba, koja je bila sa XY, partnera, svakako, ne može da ti pruži ono što želiš. Ona će, jednostavno nastaviti i dalje,da preferira, takav model ponašanja. I, tu nema sreće. Neko će me, možda pogrešno shvatiti, ili negodovati, na ovaj post,ali,to je realnost. Lično, ne bih mogao, biti sa osobom, koja je prošla sito i rešeto, jer, tu nema ni pomisli, o nekoj stabilnosti. Šta će mi to? Samo će da me emotivno slomi, i nastavi dalje, po starom, a ja ostanem ko pop. šan. Neka, hvala. Bolje je onda, ostati sam.
danas je jako teško naći osobu koja nije menjala partnere. prošla su ta vremena kad su se nevine žene udavale i ostajale sa svojim muževima do kraja života

Ali to je, kako ja vidim dobro, jer biraš prema sebi. Ako si ti sam imao par osoba i bio pouzdan, šta će ti neko ko srlja iz odnosa u odnos, očigledno biva vođena hormonima a ne glavom itd. Ti modeli se ne menjaju. Ako je nekoga varala i tebe će, ako je nekoga lagala i tebe će, matrice se ne menjaju

A i vi ga brate odmah da'l se yebala pre tebe.
Nije to stvar, nego bih se na pr pitao u vezi nje, sta je se to u njenoj proslosti desilo da je pocela da klasifikuje muskarce na: muskarce i nemuskarce i pocela da postavlja proizvoljno kriterijume. I to iz informativnih razloga.
Marija se kresala sa 10 tek 20u presla,mislis da je zbog sexa?naravno da ne,kako iko moze da tripuje s takvom nesto ozbiljno,eto to ozbiljan odnos 0

ja ne razumem zene koje govore nekom sa koliko njih su spavale?! :mrgreen:

Svako svom jatu leti. Ako ne razumeš što ne prećutkuju, onda je za tebe recimo prećutkivanje normalna stvar što znači da se ne možeš ljutiti ni kada tebi neko prećutkuje i imate generalno prećutkivački odnos.. ima dosta takvih ljudi i njima je to ok. Mnogi samo tako funkcionišu.. Onda će da prećuti ako kresne neku, ti ako kresneš ti prećutiš, prećute se i simpatije i ovo i ono.. ok ko tako voli

A postoje i oni koji grade odnose na realnim temeljima. Imala sam odnose samo sa takvim muškarcima i međusobno odgovaramo jedno drugome. Dakle, nikakav problem nije sve da kažem, samo takve odnose želim i nekoga ko prećutkuje bilo šta bih samo nogom u duppe poslala.. za bilo šta ozbiljno. to nije osoba koja uliva poverenje

Back